Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.846
Μνημόνιο - μνημόνιο άδειασες κι εσύ
Ρε συ Αλέξανδρε, σύμφωνοι, δεν ήθελες προ αλλά είχες συνολικά στο σύστημα σου περισσεύουμενο κέρδος. Πόσο πήγαινες max το volume πριν; -20db ; θεωρητικά, δε σου χρειαζοταν αυτό το περιθώριο των 20db, υπάρχει κάποιος λόγος να υπαρχει; (δεδομένης ίδιας ισχύος εννοείται.) Αυξάνει το headroom; Νομίζω πως όχι. Τι άλλο παίζει;Εγω ως τώρα πάντως ποτέ δεν έπαιζα με προ και ποτέ δεν χρειαζόμουν γέμισμα...

...για τη μέτρικ ψήνομαι Δημήτρη φυσικά, αλλά πρέπει να φέρεις και μακ, καλώδια κλπ ξέρεις...![]()
Εξεδρα θα εχετε?Είμαι φορητός, μην ανησυχείς! Οπότε θέλεις, το κανονιζουμε.
Εγώ πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση,στην ισορροπία δηλαδή.Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Το ότι έχουν μικρό κέρδος, θεωρητικά θα ήταν πρόβλημα μόνο αν ήθελες παραπάνω ένταση από το ρυθμιστικό στη θέση μηδέν. Ισχύει κάτι τέτοιο; μάλλον όχι. Άρα γιατί να πρέπει να αυξήσεις το κέρδος μόνο για να κανείς μετά κάποιου είδους attenuation που ότι και να είναι, καλό δεν είναι.
15 max είπες;Οι προενισχυτές μπορεί να έχουν 15ν έξοδο max, αλλά η εξασθένιση που υπάρχει στα αρχικά τους στάδια τη μειώνει.
(Σημ. Να μάθω προσπαθώ, θέλω ένα αδιάψευστο λόγο που να δικαιολογεί το 'γεμισμα' που δίνει ο προ - έαρ, ακούει![]()
ναι αλλα γιατι να υπαρχη εξαρχης.δεν μου απαντησες.Οι προενισχυτές μπορεί να έχουν 15ν έξοδο max, αλλά η εξασθένιση που υπάρχει στα αρχικά τους στάδια τη μειώνει.
(Σημ. Να μάθω προσπαθώ, θέλω ένα αδιάψευστο λόγο που να δικαιολογεί το 'γεμισμα' που δίνει ο προ - έαρ, ακούει![]()
Τώρα που δεν παίζει όπως μπορεί το σύστημα? Τί άποψη θα βγάλεις για το άτομό μου?Εξεδρα θα εχετε?