diy : Ηχειο αναφορας

Reaction score
677
Καλά όταν έρθεις και γουστάρεις με το βάθος και τη σκηνή που δημιουργούν ακριβώς επειδή είναι δίπολα θα μου πεις μετά για τα μείον των διπόλων...:D
Λοιπόν το απολύτως πιο όμορφο ηχείο για τα γούστα μου είναι αυτό.
IMG_1620.jpg

Πιο δίπολο,ψοφάς :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Θα είναι το cost no object diy μου κάποια στιγμή.
Και μόνο για να το κοιτάζω.:D

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.596
Συμπέρασμα...
Στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από ιδέες αλλά από χρήμα!

Reaction score
8.905
Λέω εγώ.... μετρήσεις θα υπάρχουν από το ηχείο αναφοράς.... η επειδή θα είναι diy δεν επιβάλλεται....:rolleyes:

Last edited:

Reaction score
1.789
Μπορουν να υπαρχουν και μετρησεις. Δεν θα διαφερουν και τοσο πολυ απο τις μετρησεις που κανουν τα μελη μας , ειδικα αν προκειται να ειναι σε συγκεκριμενο χωρο. Εδω μεγαλες εταιριες για θεμα κοστους κανουν [λαθη] και ας κοστιζουν οσο ενα GOLF GTI . Aλλα αληθεια πιο ηχειο μεχρι τα 15.000 γιουροπουλα κατα την γνωμη σας ειναι αναφορας;;;; Εννοειται πως να μην ειναι ενεργο.

Reaction score
677
Λέω εγώ.... μετρήσεις θα υπάρχουν από το ηχείο αναφοράς.... η επειδή θα είναι diy δεν επιβάλλεται....:rolleyes:
Αυτά είναι όπως η υψηλή γαστρονομία.
Πρώτα πετυχαίνει την γεύση που θέλει ο σεφ,και μετά μετράει τα εναπομείναντα υλικά για να γράψει την συνταγή :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
677
(Επείδή με ρώτησαν κάποια παιδια τι είναι αυτό το ηχείο,εδώ είναι...)
Total amplifier capability including headroom - 5000 Watts RMS (ενεργά με ντι-ες-πια και με απ' όλα..)
160.000 dollars αυστραλίας,πριν ανοίξετε...:roflmao::roflmao:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Μπορουν να υπαρχουν και μετρησεις. Δεν θα διαφερουν και τοσο πολυ απο τις μετρησεις που κανουν τα μελη μας , ειδικα αν προκειται να ειναι σε συγκεκριμενο χωρο. Εδω μεγαλες εταιριες για θεμα κοστους κανουν [λαθη] και ας κοστιζουν οσο ενα GOLF GTI . Aλλα αληθεια πιο ηχειο μεχρι τα 15.000 γιουροπουλα κατα την γνωμη σας ειναι αναφορας;;;; Εννοειται πως να μην ειναι ενεργο.
Δεν κατάλαβα, τι πρόβλημα υπάρχει με τις μετρήσεις?

Γιατί αποκλείεις τα ενεργά?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.773
Το 802D.

Reaction score
1.789
Δεν κατάλαβα, τι πρόβλημα υπάρχει με τις μετρήσεις?

Γιατί αποκλείεις τα ενεργά?

ειπα οτι υπαρχει προβλημα;;;;; ισα , ισα!!!!
Με τον ιδιο τροπο θα μπορουσε καποιος να κατασκευασει ενα πολυ καλο ηχειο , και να κανει τις αναλογες μετρησεις!

Τωρα για το αλλο ερωτημα σου, γιατι στα παθητικα πιστευω οτι ο σχεδιαστης πρεπει να εχει πολυ μεγαλα..............για να ειναι το απολυτο!

Reaction score
2.566
Μα ένα ηχείο αναφοράς δεν θα βγει από το αν συμφωνούν όλοι γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ, θα βγει από τις μετρήσεις του...η αναφορά δηλαδή δεν γίνεται να είναι κάτι υποκειμενικό...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale