Bazinga... Hypex για τα Orion

Reaction score
2.566
Τους έστειλα τώρα RMA report που τους εξηγώ και τί συνέβη, τα συσκεύασα κι αύριο πρωί πάω να τα στείλω...αναμονή λοιπόν και συνεπώς ευκαιρία να φτιάξω έναν ακόμα διαχύτη που το είχα αναβάλλει...:)

Last edited:

Reaction score
8.905
Φιλαράκι σε συμμερίζομαι και δεν έχω λόγια.... κάνε μόνο υπομονή και μικρή αναμονή!

Σε φάγανε οι κακές γλώσσες....:rolleyes: φυλακτό & ματζούνια στα επόμενα να κρεμάσεις, ο Σκάλ είναι ειδικός σε αυτά! :p

Reaction score
2.566
Tα στειλά epxress, θα ναι εκεί Πέμπτη ή Παρασκευή...άντε να τα κοιτάξουν την επόμενη βδομάδα δηλαδή...και να μου ξανάρθουν την μεθεπόμενη...πρώτη βδομάδα του Απρίλη πάμε..."τέλεια"....τουλάχιστον όλα είναι έτοιμα για τον 2D QRD διαχύτη...let's get dirty...:bigboss:

2DQRD.JPG

Reaction score
2.566
Σκέφτηκα να ανεβάσω ένα βιντεάκι που να φαίνεται η αρκετά μεγαλή ακρίβεια και η ελάχιστη απόκλιση ή οποία είναι δυνατή με το εργαλείο κοπής που έχω φτιάξει...εδώ κόβω για παράδειγμα μια λωρίδα 1 χιλιοστό...

Last edited:

Reaction score
2.566
...σε δουλειά να βρισκόμαστε εν αναμονή των χάυπεξ...κόπηκαν και τα 289 blocks, τρίφτηκαν και ξεκίνησα να κολλάω...πολύ κουραστικό όμως ρε γμτ...

DSCF3983.jpg

...κάτι έχει μείνει ακόμα ε...:o
DSCF3985.JPG

...κι έχω και τα <10εκ. μες στο σπίτι γιατί φυσάει...

Πάμεεεεε...

Last edited:

Reaction score
2.566
Χαχαχαχα...σοφές κουβέντες από σοφό άνθρωπο....:D :thumbsup:

Last edited:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
+1 χαράς την υπομονή σου.

eps είναι αυτό? από που το παίρνεις?

Reaction score
753
Τους έστειλα τώρα RMA report που τους εξηγώ και τί συνέβη, τα συσκεύασα κι αύριο πρωί πάω να τα στείλω...αναμονή λοιπόν και συνεπώς ευκαιρία να φτιάξω έναν ακόμα διαχύτη που το είχα αναβάλλει...:)
Alex άστα hypex. Πάμε γιαυτό ?
www.diyaudio.com/forums/vendors-bazaar/248996-first-one-mosfet-amplifier-module.html

88 ευρουλακια το ενα. Παρε 2 για τα τουιτερ και εισαι αρχοντας

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
Αλεξ, για πες για το εργαλειο κοπης που εφτιαξες? μπορει να κοψει με κλιση?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
www.diyaudio.com/forums/vendors-bazaar/248996-first-one-mosfet-amplifier-module.html

Δεν ξερω τι "παιζει" αυτό, αλλα ο Lazy Cat λεει οτι ειναι καλυτερος από τα Ncore (και τα 400αρια και τα 1200αρια)

Class AB, double die mosfet pair 250 W-16 A continous, each.
THD10k 100 Wrms/4 Ohm only 0.004 %, IMD19+20k 80 Vpp/4 Ohm only 0.003 %, 200 kHz square waves on 4 Ohm, is that looks like PWM to you?
Maximal power is normally presented just before clipping with 0,1 % level. Every amp comes to clipp eventually, it is its natural limit.

Had NC400, NC1200 and they don't come no where near close soundwise, the First One is a very different kind of beast

Reaction score
1.789

Δειχνει πολυ καλος!!!!!!!!! Αν και η ταλαντωση δειχνει να ειναι φθινουσα οντως θελει προσοχη στις χωρητικοτητες . Δεν ξερω ποσο σταθερος μπορει να ειναι αυτος ενισχυτης πανω σε ενα ηλεκτροστατικο ηχειο.

Reaction score
1.789
...σε δουλειά να βρισκόμαστε εν αναμονή των χάυπεξ...κόπηκαν και τα 289 blocks, τρίφτηκαν και ξεκίνησα να κολλάω...πολύ κουραστικό όμως ρε γμτ...

View attachment 33033

...κάτι έχει μείνει ακόμα ε...:o
View attachment 33034

...κι έχω και τα <10εκ. μες στο σπίτι γιατί φυσάει...

Πάμεεεεε...
χαρα στην υπομονη σου!!! με μακετα του N.Y city μοιαζει!!:drinks:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.412
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag