Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.268
Χαχαχαχαχα!

Πάντως το σηριαλ δεν έχει τελειωμό...

Αρχιζω την κουβέντα με τον Jan απο Lsound, λέγοντας τελικά να πάρω το SB-2000 και παρεα τον Yamaha A2030, Αυτο έπρεπε να γίνει χειροκίνητα, για να κοπει τιμολόγιο. Ολα καλα, μου βγαζει και σε pdf το χαρτι της παραγγελίας, το στέλνει και με αρχιζει...

"Γιατι ο installer σου πρότεινε το SB-2000 και όχι το PB-2000?".

Και αρχισε μια στιχομυθια, που δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε, διοτι στο τελος μου λεει ότι παει να παρει τα παιδια απο τον παιδικο και ότι θα μιλησουμε το βραδυ. Μουρλια λεμε.
Τελικά τον τίτλο να τον αλλάξω; :headbang:

:roflmao:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.018
Εγώ θα έπαιρνα το PB-2000. Το ανοιχτό κλείνει, το κλειστό θέλει ποτηροτρύπανο. :D

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.018
Αν δεν μπορεί να παίξει σωστά, και βέβαια. Αλλα θα παίξει.

Reaction score
228
Συμφωνώ με τον Zizik. Αν θα κάνεις περισσότερο χρήση για σινεμά πάρε το pb-2000. Αν είναι για μουσική πάρε το sb-2000. Στα + και η επιλογή να ταπώσεις το bassreflex αν το θελήσεις.
Επίσης για τον Yamaha στα ίδια λεφτά με την L-sound τον βρίσκεις και σε Ελληνικό Internet-μάγαζο. Αν δεν ξέρεις ποιό εννοώ πες μου να σου στείλω pm. Έτσι και τα λεφτά πάνε (εν μέρει) σε Ελληνικά χέρια και (μάλλον) είσαι περισσότερο καλυμμένος από θέμα εγγύησης, αν σου πάθει κάτι κτλ.
Όταν τα παραλάβεις με το καλό περιμένουμε αναλυτικό review και εντυπώσεις. Ο 2030 με ενδιαφέρει και εμένα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Aν θες να κάνεις όσο το δυνατόν πιο σωστή αγορά τότε επιβάλλεται να πραγματοποιήσεις μια μέτρηση του χώρου.
Οκ,ναι το PB είναι καλύτερο.
Αυτό όμως στα SUB είναι η μισή αλήθεια.Η άλλη μισή είναι ο χώρος που θα τοποθετηθεί το sub.
Αν έχεις ακυρώσεις ή υπερβολική τόνωση στις συχνότητες που υπερτερεί το PB(δλδ κάτω από τα 25Ηz) τότε πρακτικά έχεις μια τρύπα στο νερό.Γιατί αγόρασες κάτι που ναι μεν μπορεί να κατέβει χαμηλότερα και να παίξει πιό δυνατά αλλά:
1)Αν έχεις ακυρώσεις δεν ακούς τις συγκεκριμένες συχνότητες
2)Αν έχεις τόνωση τότε υπερκαλύπτουν και καταντά κουραστικό

Οπότε όντως έχει μεγάλη σημασία η γνώμη του Καστρουνίξ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.018
Aν θες να κάνεις όσο το δυνατόν πιο σωστή αγορά τότε επιβάλλεται να πραγματοποιήσεις μια μέτρηση του χώρου.
Οκ,ναι το PB είναι καλύτερο.
Αυτό όμως στα SUB είναι η μισή αλήθεια.Η άλλη μισή είναι ο χώρος που θα τοποθετηθεί το sub.
Αν έχεις ακυρώσεις ή υπερβολική τόνωση στις συχνότητες που υπερτερεί το PB(δλδ κάτω από τα 25Ηz) τότε πρακτικά έχεις μια τρύπα στο νερό.Γιατί αγόρασες κάτι που ναι μεν μπορεί να κατέβει χαμηλότερα και να παίξει πιό δυνατά αλλά:
1)Αν έχεις ακυρώσεις δεν ακούς τις συγκεκριμένες συχνότητες
2)Αν έχεις τόνωση τότε υπερκαλύπτουν και καταντά κουραστικό

Οπότε όντως έχει μεγάλη σημασία η γνώμη του Καστρουνίξ.
Αν πάρει τον Yamaha Γιώργο, θα είναι απλό να το κάνει να μη μπουμάρει.
Έχει και κάποια ευελιξία στην τοποθέτηση, δε χρειάζεται να μπει στη γωνία όπως το SB.

Reaction score
2.482
Ωραια. Ολα τελεια ολα καλα! Να ακουσω τον Καστρουνίξ ή τους Ρωμαίους;

Εν τω μεταξυ εχω αγχωθει, διοτι αφου γυρισει απο τον παιδικο σταθμο ο κυριος, θα πρεπει να του πω ότι θα ακυρωσω και τον ενισχυτη γιατι το βρισκω Ελλαδα πιο φτηνα (αν και μετα απο 15 μερες) και μαλλον θα ξινισει, διοτι αν δεν με αρχιζε στα μα-μου, PB ή SB θα ειχε τσεπώσει τα λεφτα και μετα θα ήταν αργα...

Εκει που τον ειχα γλυκανει με SB13U, μετα με PB12, μετα παραγγελνω Yamaha και Sb-2000, τελικα θα καταληξει με ενα PB2000 και πολυ του είναι!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.018
Δεν είμαστε Ρωμαίοι κι ο Καστρουνίξ είναι φίλος μας. Συζήτηση κάνουμε.

Reaction score
2.482
Ελπιζω να μην σε προσεβαλλα. Εννοειται ότι εκτιμώ βαθύτατα την ανιδιοτελη συμμετοχή όλων σας στη κουβεντα και γνωρίζω καλά ότι θέλετε να με βοηθήσετε. Το Ρωμαίοι το είπα σαν λογοπαίγνιο με το Καστρουνιξ. Συγγνώμη και πάλι

Reaction score
15.548
οποιο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος.......οποτε μην τρελαθεις κιολας...

και φυσικα θα θελει ρυθμιση για να παιξει καλα.....

και κοιτα μηπως μπορεις να παρεις τον 3020 που ειναι καλυτερος απο τον 2030

Reaction score
2.482
οποιο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος.......οποτε μην τρελαθεις κιολας...

και φυσικα θα θελει ρυθμιση για να παιξει καλα.....

και κοιτα μηπως μπορεις να παρεις τον 3020 που ειναι καλυτερος απο τον 2030
Άμα αψηφήσω τον Καστρουνή, θα τσαντιστεί όταν τον φέρω για καλιμπράρισμα; :)

Reaction score
2.482
Αναγραμματίζεις ε; Έτσι ξεκινούν όλα...:o
Aσε, δυστυχως μπηκα στη διαδικασία, αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τον βρήκα κοντα στα λεφτά του A2030,(1209€ απο Ελλάδα) οποτε χαίρομαι δεόντως που δεν μου μπαίνουν άλλες ιδέες!

Reaction score
2.482
Πριν απο 47 δευτερόλεπτα ΠΛΗΡΩΣΑ για τον PB-2000, οποτε η 1η σεζόν του πολυβραβευμένου Πρωτοεμφανιζόμενου Thread 2104 "Ποιό SVS και από που;" τελειώνει εδώ.

Εκ μέρους όλων των συντελεστών, θα ήθελα να σας εκφράσω την αμέριστη αγάπη μας προς όλους εσάς!

(Και τώρα cliffhanger για την επόμενη σεζόν....

Μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα @@ το μ@μημενο trigger της ηλεκτρικης οθόνης που έχω και μια κατεβαίνει όταν ανοιγει ο PJ και μία όχι...

(...η συνέχεια σε άλλο thread)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.335
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g