- Reaction score
- 103.267
Πρόσεξε μη σκοντάψεις.![]()

Πρόσεξε μη σκοντάψεις.![]()
Τελικά τον τίτλο να τον αλλάξω;Χαχαχαχαχα!
Πάντως το σηριαλ δεν έχει τελειωμό...
Αρχιζω την κουβέντα με τον Jan απο Lsound, λέγοντας τελικά να πάρω το SB-2000 και παρεα τον Yamaha A2030, Αυτο έπρεπε να γίνει χειροκίνητα, για να κοπει τιμολόγιο. Ολα καλα, μου βγαζει και σε pdf το χαρτι της παραγγελίας, το στέλνει και με αρχιζει...
"Γιατι ο installer σου πρότεινε το SB-2000 και όχι το PB-2000?".
Και αρχισε μια στιχομυθια, που δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε, διοτι στο τελος μου λεει ότι παει να παρει τα παιδια απο τον παιδικο και ότι θα μιλησουμε το βραδυ. Μουρλια λεμε.
Αν πάρει τον Yamaha Γιώργο, θα είναι απλό να το κάνει να μη μπουμάρει.Aν θες να κάνεις όσο το δυνατόν πιο σωστή αγορά τότε επιβάλλεται να πραγματοποιήσεις μια μέτρηση του χώρου.
Οκ,ναι το PB είναι καλύτερο.
Αυτό όμως στα SUB είναι η μισή αλήθεια.Η άλλη μισή είναι ο χώρος που θα τοποθετηθεί το sub.
Αν έχεις ακυρώσεις ή υπερβολική τόνωση στις συχνότητες που υπερτερεί το PB(δλδ κάτω από τα 25Ηz) τότε πρακτικά έχεις μια τρύπα στο νερό.Γιατί αγόρασες κάτι που ναι μεν μπορεί να κατέβει χαμηλότερα και να παίξει πιό δυνατά αλλά:
1)Αν έχεις ακυρώσεις δεν ακούς τις συγκεκριμένες συχνότητες
2)Αν έχεις τόνωση τότε υπερκαλύπτουν και καταντά κουραστικό
Οπότε όντως έχει μεγάλη σημασία η γνώμη του Καστρουνίξ.
Άμα αψηφήσω τον Καστρουνή, θα τσαντιστεί όταν τον φέρω για καλιμπράρισμα;οποιο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος.......οποτε μην τρελαθεις κιολας...
και φυσικα θα θελει ρυθμιση για να παιξει καλα.....
και κοιτα μηπως μπορεις να παρεις τον 3020 που ειναι καλυτερος απο τον 2030
Άμα αψηφήσω τον Καστρουνή, θα τσαντιστεί όταν τον φέρω για καλιμπράρισμα;![]()
Αναγραμματίζεις ε; Έτσι ξεκινούν όλα......μηπως μπορεις να παρεις τον 3020 που ειναι καλυτερος απο τον 2030
Aσε, δυστυχως μπηκα στη διαδικασία, αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τον βρήκα κοντα στα λεφτά του A2030,(1209€ απο Ελλάδα) οποτε χαίρομαι δεόντως που δεν μου μπαίνουν άλλες ιδέες!Αναγραμματίζεις ε; Έτσι ξεκινούν όλα...![]()