Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
228
Πριν απο 47 δευτερόλεπτα ΠΛΗΡΩΣΑ για τον PB-2000, οποτε η 1η σεζόν του πολυβραβευμένου Πρωτοεμφανιζόμενου Thread 2104 "Ποιό SVS και από που;" τελειώνει εδώ.

Εκ μέρους όλων των συντελεστών, θα ήθελα να σας εκφράσω την αμέριστη αγάπη μας προς όλους εσάς!

(Και τώρα cliffhanger για την επόμενη σεζόν....

Μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα @@ το μ@μημενο trigger της ηλεκτρικης οθόνης που έχω και μια κατεβαίνει όταν ανοιγει ο PJ και μία όχι...

(...η συνέχεια σε άλλο thread)
Καλοάκουστο!Καλή επιλογή.:thumbsup:
Το παρόν Thread μπορεί να τελειώνει αλλά μην ξεχάσεις να ανοίξεις νέο που θα περιγράφεις τις εντυπώσεις σου από το pb-2000. Δε θα ξεφύγεις τόσο εύκολα!;)

Reaction score
2.482
Μόλις παρέλαβα το sub στη δουλεια και δυστυχως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να με βοηθήσετε.

ΠΩΣ γίνεται να μπω στο σπίτι με την κουτα και να ΜΗΝ με χωρίσει η γυναίκα μου;
Θα παρακαλούσα να αποφευχθουν οι υποκειμενικές απαντήσεις και να μου παραθέσετε επιστημονικα τεκμηριωμένες λύσεις

Reaction score
1.042
Εγω παντως το εφερα χωρις κουτι σαν ευκαιρια μεταχειρισμενο! Και Κυριακατικη απογευματινη ωρα που ειναι σιγουρα τα μαγαζια κλειστα !

melina

Cargo 200
Reaction score
45.938
Πες οτι σε πηραν τηλεφωνο και σου εκαναν δώρο μια συνεδρία spa στο grande bretagne και έδωσες το ονομα της και οτι πρέπει να πάει σήμερα το απόγευμα. Φρόντισε να κανονίσεις και με το ξενοδοχείο γιατι αλλιώς θα χωρίσεις σίγουρα. Οση ώρα λείπει βάλτο στη θέση του. Βάλε πανω και ενα βάζο με λουλούδια για παν ενδεχόμενο. Κανε και την προσευχή σου 3 φορές στους θεούς του hi end. Κάτι από όλα αυτά θα πιάσει!

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Να της πεις να κόψει να κάνει παρέα με την γυναίκα μου....:)
Αδελφέ συμπάσχω με το πρόβλημα σου.:(
Καλορίζικο

Reaction score
2.482
Πες οτι σε πηραν τηλεφωνο και σου εκαναν δώρο μια συνεδρία spa στο grande bretagne και έδωσες το ονομα της και οτι πρέπει να πάει σήμερα το απόγευμα. Φρόντισε να κανονίσεις και με το ξενοδοχείο γιατι αλλιώς θα χωρίσεις σίγουρα. Οση ώρα λείπει βάλτο στη θέση του. Βάλε πανω και ενα βάζο με λουλούδια για παν ενδεχόμενο. Κανε και την προσευχή σου 3 φορές στους θεούς του hi end. Κάτι από όλα αυτά θα πιάσει!
Θα ψάξω να βρω ένα σεμεδακι...

Το βάζο ειναι μέγα λάθος, διότι μπορεί να της μπουν ιδέες να μου το φέρει στο κεφάλι.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.938

Το βάζο ειναι μέγα λάθος, διότι μπορεί να της μπουν ιδέες να μου το φέρει στο κεφάλι.

Τσσσ τσσσ, πως φαίνεται ο νέος, τι προτιμάς, το βάζο ή το σαμπ δτο κεφάλι; :p

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Εγώ το έφερα κανονικά και το πέρασε για πλυντήριο ...η μαμά μου!!:roflmao:
Οπότε τώρα που θα πάρεις και το δεύτερο θα το πλασάρεις για στεγνωτήριο...:D:D:D

ryk

Reaction score
925

Σωστά..πρώτα το βάζο και μετά το σαμπ.o_O

Θα συμφωνήσω με την ιδέα της ευκαιρίας/μεταχειρισμένου αν πληρούνται τα εξής:

1. Δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει (τουλάχιστον πρόσφατα) σαν δικαιολογία
2. Αν κρατήσεις την ιστορία απλή και δεν βάλεις σάλτσες
3. Αν βρεις μια τιμή που θα είναι πιστευτή. Ούτε της ξεφτίλας, ούτε να αρχίσει τις παντοφλιές. Την χρυσή τομή μόνο εσύ την ξέρεις.
4. Αν μπορείς να τα λες και να μην φαίνεται ότι ψεύδεσαι

Είμαι περίεργος για το τι θα συμβεί (γενικώς)......:prankster:

Reaction score
2.482
Βάλε στην κούτα ένα μονόπετρο, και πες της να την ανοίξει. :D
Χαχαχαχαχα! Νομιζω ότι απο αρχαιοτάτων χρόνων οι πολυτιμοι λίθοι επηρεάζουν το θυμικό των γυναικών. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ πάντα μιλώντας!
Τσσσ τσσσ, πως φαίνεται ο νέος, τι προτιμάς, το βάζο ή το σαμπ δτο κεφάλι; :p
Που ρε να σηκώσει 30 κιλα να μου το φερει στο κεφαλι; Ειπαμε...Ε-ΠΙ-ΣΤΗ-ΜΟ-ΝΙ-ΚΑ να απαντάμε!

@ryk: Μωρέ δεν είμαι του ψέμματος γενικώς, οποτε δεν θα τα καταφέρω να ερμηνέυσω αλά DeNiro

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Χαχαχαχαχα! Νομιζω ότι απο αρχαιοτάτων χρόνων οι πολυτιμοι λίθοι επηρεάζουν το θυμικό των γυναικών. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ πάντα μιλώντας!

Που ρε να σηκώσει 30 κιλα να μου το φερει στο κεφαλι; Ειπαμε...Ε-ΠΙ-ΣΤΗ-ΜΟ-ΝΙ-ΚΑ να απαντάμε!

@ryk: Μωρέ δεν είμαι του ψέμματος γενικώς, οποτε δεν θα τα καταφέρω να ερμηνέυσω αλά DeNiro
τοτε βαλ'την να διαβασει το forum και να αποδειξεις ετσι οτι εχεις πεσει θυμα των υπολοιπων εδω μεσα που σου προτειναν sub (συμπεριελαβε και εμενα) και σου λεγανε ποσο καλυτερα θα ειναι με το να αγορασεις το συγκεκριμενο...

Reaction score
767
δειξε της το "for your eyes only"...

επελεξε μερικα απ τα πιο "βαρβατα" σεταπ που θα βρεις εκει σε οθονη-ηχεια-προβολια-σαμπ, ολα "τιγκα" και κατα προτιμηση σαλονατα, και προετοιμασε την απο τωρα για το τι θα ακολουθησει στη συνεχεια...να αρχιζει να συνηθιζει στην ιδεα...το σαμπ θα της φανει "τιποτα" μετα...

Reaction score
2.482
Λοιπον, ειναι κατω στη πιλοτη και το εστησα το sub, προσωρινα στη θέση του προηγουμενου... Εκανα και ενα auto-calibration με τον Yamaha που έχω ήδη RX-V2500...

1ον) Σας παραθέτω το εξης βιντεο που ανέβασα στο YouTube να μου πείτε τι ειναι αυτο...Εβαλα ένα τραγουδι με μπολικο μπάσο (δεν ειναι του στυλ μου, αλλα για να δω τι συμβαίνει) και παρατηρησα ότι σε μια συγκεκριμένη νότα, το subwoofer κανει σαν τα περιστέρια στο Συνταγμα! Εκλεισα και τα ηχεια να ακουγεται μονο το sub για να σιγουρευτω. Φυσικα απο κινητο δεν γραφονται οι χαμηλες, αλλα επειδη ακριβως αυτο το πραγμα ΔΕΝ ειναι νοτες χαμηλες, ακουγεται μια χαρα στο βιντεο του κινητου! Τι ειναι πάλι τουτο;

2ον) Δεν το ακουω το μπάσο όπως ακουγα το Yamaha sub. Η αληθεια έιναι πως ότι ρυθμισεις εκανε ο ενισχυτής Yamaha δεν τις πειραξα, αλλα εκ πρωτης όψεως δεν ακουγεται. Αλλα σιγουρα αυτο θελει ακομα πειραματισμο.

Ενταξει, σιγουρα δεν ειναι στρωμένο το sub, αλλα με τρομάζουν τα φτερουγίσματα. Παω να παιξω μεχρι να ανεβει η γυναικα σπιτι

Reaction score
2.482
Κάτι είναι πολύ λάθος. Πού είναι το volume;
Λοιπον. Volume το είχα βάλει στις 12 η ώρα, Φαση=0 και low pass=LFE και μετα έκανα το calibration με το YPAO. το subwoofer το δειχνει περιπου στο 1 μέτρο παραπάνω από ότι είναι στην πραγματικότητα, αλλα υποθέτω ότι έχει να κανει και με τις αντανακλασεις του χώρου και το δειχνει έτσι. Τη φαση την εδειχνε σωστα στον AV. Και subwoofer gain +0.0dB

IMG_1062.JPG IMG_1063.JPG

Btw, το τραγουδι που εβαλα ήταν το Bass I Love You και αυτο το "εφε" με το φτερουγισμα μου το κάνει όταν φτάνω τον ενισχυτη περιπου στο -7,0dB αν θυμάμαι καλα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.334
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g