- Reaction score
- 15.548
για το μεγεθος ?
Ναι, καθαρά για το μέγεθος.για το μεγεθος ?
Αυτα είναι τρολιες! Ασε που πριν μάθω για τα SVS, ειχα διαβάσει για αυτα και ειχα πάρει και τηλέφωνο σε μια αγγελία που πωλουσε κάποιος. Ευτυχως που δεν τα είχα δειξει στη γυναικα μου. Σιγουρα θα είχα αυτα στο σαλόνι τώρα
Δηλαδή για τους 11,7 πόντους που έχουν διαφορά στο βάθος και τους 8.9 στο ύψος (στο πλάτος είναι σχεδόν τα ίδια) θα ξοδέψεις άλλα 900 ευρώΝαι, καθαρά για το μέγεθος.
Κατα 95% ειναι χωροταξικο, διότι το χαμηλότερο ύψος μου δίνει νέες δυνατότητες κατασκευής στο σύνθετο. Π.χ. να το επεκτείνω και να δημιουργήσω κενό και να μπει από ΚΑΤΩ το sub.Δηλαδή για τους 11,7 πόντους που έχουν διαφορά στο βάθος και τους 8.9 στο ύψος (στο πλάτος είναι σχεδόν τα ίδια)
Κι εγω αυτο θέλω να δω. Θα περιμένω 1-2 μέρες μηπως καποιος συμφορουμίτης θέλει να το πάρει πιο φτηνα, ειδάλλως το στελνω πίσω και παιρνω το SB13.Πιστεύω το SB13 συνολικά είναι καλύτερο sub και σίγουρα έχει και περισσότερες ευκολίες με τα DSP control. Δύσκολο το βλέπω να μην μείνεις ευχαριστημένος.
Θα έχει ενδιαφέρον μια σύγκριση για το πώς παίζει στον χώρο σου σε σύγκριση με το PB2000.
Παραθέτω απο τα T&C Lsound.eu. Σημειωτέον την προηγουμενη βδομαδα ήταν 10% και διπλά λεφτα τα μεταφορικα.Το sb 13 είναι σίγουρα καλύτερο απο pb2000 και έχεις δικαίωμα για επιστροφή μήν το σκέφτεσαι.
Βέβαια είναι κατά 1000€ ακριβότερο απο pb .
Προχώρα κατευθείαν εάν σε παίρνει οικονομικά !
οποτε αφου τα ξερεις τα κολπα επρεπε να ειχες παρει το ποιο φτηνο (δε μας νοιαζει η αποδοση, πολυ μεγαλυτερων διαστασεων απο το pb2000) να εκανες τον δυσκολο στεναχωρημενο και μετα να πλασσαριζες αυτο που θες...θεο θα σε ειχε και θα ειχες κανει τη δουλεια σουSurfDrifter said:Οπότε, επειδη θέλω να πάρω κάτι και να είμαι 100% ευχαριστημένος, δεν με πειράζει να τα δοκιμάσω με ενα εξτρα 5% κόστος. Αρκει να ειμαι κι εγω πληρως ευχαριστημένος και να μην γκρινιάζει η συζυγος, που είμαι σιγουρος ότι αν δει το SB13 θα το αγαπησει (σε σχεση με το PB2000)
Καταρχην δεν τα λες καλα... Ποιο ειναι ΠΙΟ φτηνο και ΠΙΟ μεγάλο σε όγκο απο το PB2000; (Και να μπορεις να το επιστρέψεις ανευ όρων). Οποτε κι ετσι, πάλι ήρωας θα βγω (εφόσον φυσικα το SB13 με ικανοποιησει)οποτε αφου τα ξερεις τα κολπα επρεπε να ειχες παρει το ποιο φτηνο (δε μας νοιαζει η αποδοση, πολυ μεγαλυτερων διαστασεων απο το pb2000) να εκανες τον δυσκολο στεναχωρημενο και μετα να πλασσαριζες αυτο που θες...θεο θα σε ειχε και θα ειχες κανει τη δουλεια σου![]()
Μα τι λες;;;;; Αυτο λεμε; Παρε το PB13 να ξεμπερδεύεις. Ενω εγω ο καημένος, ψαχνω να τα στριμωξω απο εδω κι απο εκει, να μη χαλάω τη "συμμετρια" στο συνθετό, κλπ. Αν δεν τα ειχα αυτα, δεν θα ειχαμε 12σελιδο thread...Εκανα πολυ κακως να διαβαζω αυτο το νημα γιατι θελω και εγω ,και μαλιστα PB13-Ultra![]()
Ψιτ, παιδί, εγώ δεν ξαναλλάζω τον τίτλο. Ας αλλάξει ο SurfDrifter σύζυγο.το νημα θα πρεπει να αλλαχτει στο πως θα ξεγελασω τη γυναικα μου)
Done..Ψιτ, παιδί, εγώ δεν ξαναλλάζω τον τίτλο. Ας αλλάξει ο SurfDrifter σύζυγο.![]()
Βάλτε ένα κενό παιδιά μεταξύ της κύριας πρότασης και εκείνης στην παρένθεση. Να το κάνουμε όμορφα για να μπορούμε να στείλουμε κι ένα link στην κυρά-Σερφντρίφτερνα!!!Ποιο SVS κι από πού;(Ή μήπως ποιά γυναίκα και από που; )