Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
2.482
για το μεγεθος ?
Ναι, καθαρά για το μέγεθος.

Αυτό θέλεις,

View attachment 36671

και δεν το ξέρεις...
Αυτα είναι τρολιες! Ασε που πριν μάθω για τα SVS, ειχα διαβάσει για αυτα και ειχα πάρει και τηλέφωνο σε μια αγγελία που πωλουσε κάποιος. Ευτυχως που δεν τα είχα δειξει στη γυναικα μου. Σιγουρα θα είχα αυτα στο σαλόνι τώρα

Reaction score
2.209
Ναι, καθαρά για το μέγεθος.
Δηλαδή για τους 11,7 πόντους που έχουν διαφορά στο βάθος και τους 8.9 στο ύψος (στο πλάτος είναι σχεδόν τα ίδια) θα ξοδέψεις άλλα 900 ευρώ
Εκτός και αν δεν είναι μόνο το μέγεθος ;)

Reaction score
2.482
Δηλαδή για τους 11,7 πόντους που έχουν διαφορά στο βάθος και τους 8.9 στο ύψος (στο πλάτος είναι σχεδόν τα ίδια)
Κατα 95% ειναι χωροταξικο, διότι το χαμηλότερο ύψος μου δίνει νέες δυνατότητες κατασκευής στο σύνθετο. Π.χ. να το επεκτείνω και να δημιουργήσω κενό και να μπει από ΚΑΤΩ το sub.

Τεσπά, θα κάνω την αλλαγή, μιας και δεν με χαλάει να τα δοκιμάζω, μιας και ειναι μικρό πλέον το κόστος επιστροφής.

Θέλω να πω ότι τωρα ξέρω πως ειναι το pb2000. Θα προτιμούσα να μείνω το ίδιο ευχαριστημένος κ με το sb13. Αν τα καταφέρω, τοτε όλα τέλεια, ειδάλλως βλέπουμε!

Reaction score
2.209
Πιστεύω το SB13 συνολικά είναι καλύτερο sub και σίγουρα έχει και περισσότερες ευκολίες με τα DSP control. Δύσκολο το βλέπω να μην μείνεις ευχαριστημένος.
Θα έχει ενδιαφέρον μια σύγκριση για το πώς παίζει στον χώρο σου σε σύγκριση με το PB2000.

Reaction score
3.341
Το sb 13 είναι σίγουρα καλύτερο απο pb2000 και έχεις δικαίωμα για επιστροφή μήν το σκέφτεσαι.
Βέβαια είναι κατά 1000€ ακριβότερο απο pb .
Προχώρα κατευθείαν εάν σε παίρνει οικονομικά !

Reaction score
2.482
Πιστεύω το SB13 συνολικά είναι καλύτερο sub και σίγουρα έχει και περισσότερες ευκολίες με τα DSP control. Δύσκολο το βλέπω να μην μείνεις ευχαριστημένος.
Θα έχει ενδιαφέρον μια σύγκριση για το πώς παίζει στον χώρο σου σε σύγκριση με το PB2000.
Κι εγω αυτο θέλω να δω. Θα περιμένω 1-2 μέρες μηπως καποιος συμφορουμίτης θέλει να το πάρει πιο φτηνα, ειδάλλως το στελνω πίσω και παιρνω το SB13.

Α, απο τα παραλειπομενα χτες. Πάω και αγορασω κανσον μαυρο χαρτόνι, για να "φτιαξω" ενα PC13. Βλέπω οτι έχει διάμετρο 42cm και υψος 119cm. Ωραια λέω: "Ποσο χαρτονι θέλω;" Τελικα το σχολειο ειναι μεγαλο πράμα. 42xπ=131cm!

Ειμαι σπιτι και περιμένω τον Καστρουνη και αρχιζω και κολλαω τα χαρτονια. Λιγο πριν τελειώσω, έρχεται σπιτι και με βλεπει.
"Τι κάνεις εκει;" "Προσομοιάζω το PC13 να δω πως κάθεται μπροστά από τον καθρέφτη.

Με κοιτάει με ενα βαθυ βλέμμα και με μια αποφασιστικη κινηση αρνησης αριστερα-δεξια το κεφάλι, αφηνω κατω το χαρτονι, σαν παιδακι που του πηραν το γλειφιτζουρι. Ουτε καν με αφησε να το στησω να δω αισθητικά πώς ήταν! Τοσο κατηγορηματικός!

Reaction score
2.482
Το sb 13 είναι σίγουρα καλύτερο απο pb2000 και έχεις δικαίωμα για επιστροφή μήν το σκέφτεσαι.
Βέβαια είναι κατά 1000€ ακριβότερο απο pb .
Προχώρα κατευθείαν εάν σε παίρνει οικονομικά !
Παραθέτω απο τα T&C Lsound.eu. Σημειωτέον την προηγουμενη βδομαδα ήταν 10% και διπλά λεφτα τα μεταφορικα.

Ιf you want to return a product within our return policies, we are making this easy for you. Instead of stating return costs in case by case for each customer, we are offering a fixed price for everyone. The return costs are calculated by 5% of the product price, with a minimum of 29EUR and maximum 49EUR. No matter the product size and weight.

We require to use our own carrier so we can handle the VAT refund for the full refund we would owe you. This will be your cheapest and most convinient way for you, we promise. Please note we will not be able to return any VAT/taxes for non-EU customers. This will need to be applied to the local gouvernment by the customer when the shipment is done. If you for some reasons are sending the product back prior contacting us with your own choice of carrier, we may deduct the custom fees (if any) we are being charged by the carrier from the sum of refund.

Οπότε, επειδη θέλω να πάρω κάτι και να είμαι 100% ευχαριστημένος, δεν με πειράζει να τα δοκιμάσω με ενα εξτρα 5% κόστος. Αρκει να ειμαι κι εγω πληρως ευχαριστημένος και να μην γκρινιάζει η συζυγος, που είμαι σιγουρος ότι αν δει το SB13 θα το αγαπησει (σε σχεση με το PB2000)

Reaction score
6.624
SurfDrifter said:
Οπότε, επειδη θέλω να πάρω κάτι και να είμαι 100% ευχαριστημένος, δεν με πειράζει να τα δοκιμάσω με ενα εξτρα 5% κόστος. Αρκει να ειμαι κι εγω πληρως ευχαριστημένος και να μην γκρινιάζει η συζυγος, που είμαι σιγουρος ότι αν δει το SB13 θα το αγαπησει (σε σχεση με το PB2000)
οποτε αφου τα ξερεις τα κολπα επρεπε να ειχες παρει το ποιο φτηνο (δε μας νοιαζει η αποδοση, πολυ μεγαλυτερων διαστασεων απο το pb2000) να εκανες τον δυσκολο στεναχωρημενο και μετα να πλασσαριζες αυτο που θες...θεο θα σε ειχε και θα ειχες κανει τη δουλεια σου :D:D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.546
Εκανα πολυ κακως να διαβαζω αυτο το νημα γιατι θελω και εγω ,και μαλιστα PB13-Ultra:devilish:

Reaction score
2.482
οποτε αφου τα ξερεις τα κολπα επρεπε να ειχες παρει το ποιο φτηνο (δε μας νοιαζει η αποδοση, πολυ μεγαλυτερων διαστασεων απο το pb2000) να εκανες τον δυσκολο στεναχωρημενο και μετα να πλασσαριζες αυτο που θες...θεο θα σε ειχε και θα ειχες κανει τη δουλεια σου :D:D
Καταρχην δεν τα λες καλα... Ποιο ειναι ΠΙΟ φτηνο και ΠΙΟ μεγάλο σε όγκο απο το PB2000; (Και να μπορεις να το επιστρέψεις ανευ όρων). Οποτε κι ετσι, πάλι ήρωας θα βγω (εφόσον φυσικα το SB13 με ικανοποιησει)

Εκανα πολυ κακως να διαβαζω αυτο το νημα γιατι θελω και εγω ,και μαλιστα PB13-Ultra:devilish:
Μα τι λες;;;;; Αυτο λεμε; Παρε το PB13 να ξεμπερδεύεις. Ενω εγω ο καημένος, ψαχνω να τα στριμωξω απο εδω κι απο εκει, να μη χαλάω τη "συμμετρια" στο συνθετό, κλπ. Αν δεν τα ειχα αυτα, δεν θα ειχαμε 12σελιδο thread...

Προσπαθώ να σε σώσω...

Reaction score
6.624
δε μιλησα για ενεργο αλλα για μεγαλυτερο ανεξαρτητου αποδοσης και ας το πεταγες... παει τωρα (δεν παει βεβαια παλι παιζει ..αλλα αστο τωρα γιατι μαλλον το νημα θα πρεπει να αλλαχτει στο πως θα ξεγελασω τη γυναικα μου :D:D)
οτι σου εχει πει ο καλιμπρατορας.

Reaction score
8.076
Ποιο SVS κι από πού;(Ή μήπως ποιά γυναίκα και από που; )
Βάλτε ένα κενό παιδιά μεταξύ της κύριας πρότασης και εκείνης στην παρένθεση. Να το κάνουμε όμορφα για να μπορούμε να στείλουμε κι ένα link στην κυρά-Σερφντρίφτερνα!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.338
Members
38.544
Νεότερο μέλος
stevzap