Ένας παράξενος τύπος μου κάνει ...καμάκι;;;

Reaction score
1.659
Καλοάκουστος Γιάννο μου!
Ολοκληρωμένος για το δεύτερο σύστημα?
Εκτός αν θέλεις να ανταλλάξουμε τον τελικό σου να σου δώσω λαμπίτσες....

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Πάντως ο Νορβηγός ως μηχανικός προσωπικά με πείθει.
Πατενταρισμένο κύκλωμα (sound engine) που θεωρητικά συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τάξης Α (χαμηλές παραμορφώσεις) με τα πλεονεκτήματα της τάξης ΑΒ (υψηλή ισχύς), προσεκτικά ταιριασμένα transistor, custom λογική και πλήρης έλεγχος της παραγωγής στο εργοστάσιό τους. Και όλα αυτά σε λογικές τιμές.
Καλορίζικος!

Reaction score
14.907
Θα το γκρεμισεις το σπιτι με το θεριο..:D..καλοακουστος φιλε μου και παλι, ωραια επιλογη μπραβο σου..:hi:

Reaction score
996
Τελικά αν κάτι αξίζει σ'αυτό το χόμπυ είναι η οφθαλμολαγνεία.
Τρελό το αγόρι Γιάννο, άξιζε η αναμονή, μεγειές και πάλι.

Reaction score
996
Μη, είσαι required reading.

Και ναι, ο Αντώνης είναι εξαιρετικό παιδί.
Αλλά μπορεί ο Γιάννος να τον βρήκε σε καλύτερη τιμή απ'έξω.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Καλοάκουστος και πάλι :drinks:

Άντε και με ένα καλό ζευγάρι ηχεία μετά....:rolleyes: :laugh:

ΞΟΥ ΒΡΕ!

Και τον βαρβάτο ολοκληρωμένο έχει τώρα και τα σωστά ηχεία...
Σιγά μην πέρνανε όλοι "γαλέρες" και μετά να γκρομίζουν τοίχους και τζάκια για να παίξνε. :p

Reaction score
7.995
Όταν αδειάσω θα γράψω κι άλλα. Δεν έχω τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες διότι αυτή τη στιγμή ο h300 κείτεται συνδεδεμένος στο ...πάτωμα (δίχως ούτε ένα σεμεδάκι ρε γαμώτο). Δεν μου περισσεύει χρόνος ούτε για να τον τοποθετήσω.

Ο ήχος της Hegel μου είναι γνωστός από παλιά. Είναι αυτός που μου αρέσει. Δεν έχει αυτόν τον πλουραλιστικό που έχουν οι αμερικάνικοι ενισχυτές, δεν έχει αυτόν τον άδειο που έχουν οι αγγλικοί. Ο απερχόμενος ενισχυτής εξάλλου είναι το γνωστό τέρας της Hegel, ο Η4Α ΜΚii. Για το πως και το γιατί, θα υπάρξει συνέχεια.

Φθηνότερα δεν τους βρίσκεις στο εξωτερικό, μόνο στη Δανία είναι ελαφρώς φτηνότεροι αλλά υπόκεινται σε δασμούς και βγαίνει ακριβότερα. Είναι βλέπετε ένα αντικείμενο που δεν περνάει στη ζούλα...

Ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής της Stepcom όμως δεν είναι ο άνθρωπος που θα τα χαλάσει με κάποιον για την τιμή. Συγκεκριμένα ο Αντώνης έχει ένα πρόβλημα. Δεν τα χαλάει με κανέναν και για τίποτε. Και το χειρότερο ελάττωμά του είναι πως είναι άνθρωπος πολύ χαμηλού προφίλ ενώ παράλληλα έχει πάρα πολλές γνώσεις σε μηχανήματα, ταιριάσματα και μουσικές. Από τον Αντώνη λοιπόν αγόρασα τον H300 και διαβεβαιώ πως και ακριβότερα να μου τον έδινε, πάλι από εκείνον θα τον έπαιρνα :).

Reaction score
8.905
Σιγά μην πέρνανε όλοι "γαλέρες" και μετά να γκρομίζουν τοίχους και τζάκια για να παίξνε. :p
Το "κυνήγι" της "πιστής" αναπαραγωγής θέλει θυσίες....;)

Μ@λακίες λέω... ήμουν έξω και με κτύπησε η ζέστη...:prankster:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Να το το παιδί! Δεν έγραφε ψέμματα...

Με το πλαστικό διάφανο κοστουμάκι του:

Αφού του έβγαλα το σδιάβροχο (ήμαρτον, στην Ελλάδα ερχόταν) του προσέφερα κάθισμα:

Άρχισα να τον ανοίγω. Διπλό χαρτοκιβώτιο (πάγια συσκευασία Hegel):

Πως να 'ναι πιο μέσα άραγε... Έτσι καλέ:

Και μετά και μετά;

Ακόμη πιο μετά:

Κι ακόμη λίγο:
:D
Δεν παίζεσαι..
Καλορίζικος,καλοάκουστος,καλοτάξιδος!:drinks:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members