Y
Yiannis_B
Guest
Η Wawac κάνει voicing με τεχνολογία ντακότας και τιμή AirBus. Τι δεν καταλαβαίνεις?Συμπέρασμα: κάνω λάθος (και πάλι!!! ) όταν λέω ότι η τεχνολογία και τα υλικά του 2010 προσφέρουν πολύ περισσοτερες δυνατότητες από τη δεκαετία 1960 ή 1970!!! Α, και οι σημερινοί τεχνικοί με τα θηριώδη sofware στους υπολογιστές τους είναι άσχετοι και ....δεν ξέρουν (!!!) να φτιάξουν πικάπ γι' αυτό το ρίχνουν στις ...δικαιολογίες με τα υλικά! Παλιά επίσης έφτιαχναν και ....ντακότες, όχι τα σημερινά άχρηστα AirBus. Επίσης, όμως, οι ίδιοι παραδοσιακοί μηχανικοί σας, αυτοί που έφτιαχναν πικαπάρες και βραχιονάρες "παλιά", μηχανικοί σαν αυτούς που διοικούν εταιρείες όπως η Wavac, η Mactone και άλλες, είναι άσχετοι (παρόλο που είναι παλιοί!!!) και φτιάχνουν ενισχυτές αξίας 350.000 ευρώ χειρότερους από ενισχυτές των 150 ευρώ. Αποφασίστε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε! Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορες τέτοιες "απόψεις" και, τελικά, μου κάνει απορία όλο το περβάλλον εδώ... Πολύ ...σουρεάλ! Così è (se vi pare) που θα έλεγε και ο αγαπημένος μου Λουίτζι!

Δεν αμφιβάλλω επίσης, ότι μια βόλτα με ένα μαχητικό του Β' παγκοσμίου, θα ήταν λιγότερο ανιαρή από το AirBus....για βάλε όμως στο παιχνίδι και ένα mig....αλλάζει λίγο η οπτική έ?
P.S.Μια χαρά σουρεάλ είμαστε!

Last edited by a moderator: