Αποσταση ηχειων μεταξυ τους...??

Reaction score
132
Ναι ένα ισόπλευρο τρίγωνο σχηματίζουν.....στην θεση ακροασης λαμβανω τρομερη λεπτομέρεια σε κάθε ηχο!Εκανα μικροδιορθώσεις με την κληση των ηχειων και είμαι 100% ευχαριστημένος ως εχει ,,,,, δεν κουναω ρουπι ....
Μπράβο !

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Καλημέρα..
Θα ανεβάσω εικόνα του νεου μου setup με τηλεόραση αυτή την φορα :p για να μην κοροϊδεύετε
Η φωτο τραβηγμένη λιγο πισω από την θεση ακρόασης......
Συγνωμη για την κακη ποιοτητα φωτογραφιας....
intsa.JPG

Tέλεια η καινούρια τηλέοραση!!!

H διαφορά από 24 σε 27 ίντσες είναι μέρα με τη νύχτα.

Reaction score
59
Xaxaxaxax
Ενταξη δεν ηρθε ακομα η τηλεοραση......μη κράζετε ρε καραμούζες :)...
Παντος όχι πανι και προβολεις..... δεν νομιζω να κατέφευγα σε τετοια λυση ....προτιμο κλασσικα ips LED πανελ κτλ...
[DOUBLEPOST=1450283885][/DOUBLEPOST]
Tέλεια η καινούρια τηλέοραση!!!

H διαφορά από 24 σε 27 ίντσες είναι μέρα με τη νύχτα.

Να σου πω κατι???? Το ιδιο Μόνιτορ είναι ,,,,, είδες ποσο γ@μαματο δείχνει αναμμένο?

Reaction score
245
Παιδια εγω πολυ εχω αποσταση ακροασης 4 μετρα, λογω και οθονης προβολης τοσο μακρια. Τα ηχεια εχουν μεταξυ τους αποσταση 3,3. Να τα ανοιξω κι αλλο?

Reaction score
1.188
Παιδια εγω πολυ εχω αποσταση ακροασης 4 μετρα, λογω και οθονης προβολης τοσο μακρια. Τα ηχεια εχουν μεταξυ τους αποσταση 3,3. Να τα ανοιξω κι αλλο?
Αν μπορείς, ναι!

Reaction score
132
αν σε παίρνει να το ισοφαρίσεις, προχώρα αβλεπί

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.561
Το καλό με αυτά τα ηχεία είναι ότι θέλουν μεγάλη απόσταση από την θέση ακρόασης, άρα καλά τα έχεις στα 4 μέτρα. (Ανδρέα)...

Σχετικά με την απόσταση μεταξύ τους ισχύει το εξής:
Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση μεταξύ των ηχείων τόσο ευρύτερη είναι η στερεοφωνική εικόνα. Προσοχή: Απομακρύνουμε τα ηχεία μεταξύ τους, μέχρι να δημιουργηθεί ακουστική τρύπα ανάμεσα τους. Τα πλησιάζουμε ξανά τόσο, ώστε η μουσική να μην ακούγεται ξεχωριστά από το κάθε ηχείο, αλλά ανάμεσα τους.

Last edited:

Reaction score
245
Ετσι ακριβως Vakis, αμα κλεισω τα ματια εχω τον καλλιτεχνη λες και καθεται πανω στο κεντρικο μου ηχειο και τραγουδαει!
Φοβερη στερεοφωνικη εικονα, αμα δε και η ηχογραφηση ειναι καλη, σε μικρα συγκροτηματακια με πνευστα, δινουν ρεστα!!

''bigger than life'' δε λεει η klipsch?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.561
Ετσι ακριβως Vakis, αμα κλεισω τα ματια εχω τον καλλιτεχνη λες και καθεται πανω στο κεντρικο μου ηχειο και τραγουδαει!
Φοβερη στερεοφωνικη εικονα, αμα δε και η ηχογραφηση ειναι καλη, σε μικρα συγκροτηματακια με πνευστα, δινουν ρεστα!!

''bigger than life'' δε λεει η klipsch?
Ίσως είμαστε εκτός θέματος (Μάλλον στο club για την klipsch είναι το θέμα), αλλά σε αυτό που αναφέρεις, άκουσε και αυτά (όμως σε υψηλής ανάλυσης αρχεία):
there is still hope everette harp :
ή κάτι από το συγκρότημα preservation jall jazz band...

Reaction score
59
Ωριστε......αργησα λίγο αλλα οπως σας το ειχα υποσχεθεί ....να η τελικη κατασταση του σαλονιού μου ,,,για οσους κορόιδευαν για την TV που ειχα :p Σας ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας κτλ!

IMG_1447.JPG

Reaction score
59
Γιατί, νομίζεις ότι με αυτή την TV τη γλύτωσες;;;;; :roflmao::taunt:
Ωχχχ......Όχι? o_O :lolsign::eek:
[DOUBLEPOST=1453673884][/DOUBLEPOST]Ναι ...Σωστα.... ειδα μια 72'' UHD αλλα μετραγα τα ψιλα στον κουμπαρα μου και δεν βγαινουν με τιποτα ρε γμτ Αρα καλες και οι 49''
Το πολύ πολύ να βαλω καδρα πισω στον τοιχο να μη σας φαινετε αδειος χχαχααχαχαχα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.561
Σε λίγο που θα πέσουν οι τιμές των τρισδιάστατων εκτυπωτών, θα τραβάμε μια μεγέθυνση στην 40 και θα την κάνουμε.... 65 και βάλε!
Υπομονή!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney