Ποιο τα παιζει ΟΛΑ????

Reaction score
384
Να παρεις απο το eBay το Mede8er 600X3D με 140 ευρω κι οχι το 800 που ειναι ακριβως το ιδιο αλλα με εσωτερικη θεση για σκληρο.
Επισης κοιτα και στο scan.co.uk που ειναι ακομα πιο φτηνο. Βεβαια μπορει να υπαρχει αλλου φτηνοτερα, αλλα εμενα το 1000 που παιρνει εσωτερικο σκληρο χαλασε, και μονο απο δικτυο η usb δουλευει. Αν ειναι να παρεις NAS τοτε με κλειστα ματια το 600-αρακι.

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Να παρεις απο το eBay το Mede8er 600X3D με 140 ευρω κι οχι το 800 που ειναι ακριβως το ιδιο αλλα με εσωτερικη θεση για σκληρο.
Το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πωλείται πλέον εδώ, αφού η Med το έχει στο site της.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.655
Καλέ μην του λες για πράγματα που δεν μπορεί να αγοράσει.

Το μόνο που θα μπορούσε ίσως να βρει και να δώσει μέχρι 350€, είναι BDP93 με παλιό firmware σαν τα δικά μου. Για παραπάνω δεν αξίζει και θα προτιμούσα την ευελιξία των Med.
Πάσο :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.683
Μέχρι πέρσι τα έφερνε επίσημα το Media Markt. Τώρα δεν υπάρχουν πουθενά.

Reaction score
1.469
Το 800 το media markt χωρις σκληρο 199€
Με σκληρο 2tb 249€
Να παρω το 600 η το popcorn a410 που μου προτειναν απο εδω μεταχειρισμενο;
Εχω μπερδευτει πραγματικα ουτε ηχεια να αγοραζα τετοια κουβεντα :)
Συγνωμη και κατι αλλο το oppo θα αλλαξει μοντελο στο αμεσο μελλον;
Αν θελησω μπορει καποιος καλος φιλος απο εδω να με κατευθυνει κ να αγορασω το αμερικανικο με το πειραγμενο firmware?

Reaction score
384
Αν παρεις Mede8er τουλαχιστον θα εχεις βοηθεια στο στησιμο γιατι το εχει αρκετος κοσμος εδω. Οσον αφορα το ποπκορν δεν εχω ιδεα προσωπικα...

Reaction score
1.469
Οκ θα ψαξω διαδικτυακα να αγοτασω το 600 το πολυ πολυ αν δε το βρω να παρω το 800 199€
Απλα θελω να αποφυγω το εξης να παρω κατι φθηνο μετα απο κιγο να το αλλαξω με κατι αλλο φθηνο κ παει λεγοντας κ στο τελος θα πληρωσω παραπανω χρηματα απο οσο κανει το ακριβο κ δεν θα χω δει σωστη εικονα
Ηδη την εχω πατησει με sony 7200 240€ τσαμπααα μην δωσω αλλα 200€ κ παλι βλεπω μετριοτητα
Να παρω ενα oppo σκεφτηκα κ να τελειωσει το θεμα εκει να μαι οκ κ ευχαριστημενος για καιρο
Βεβαια αμερικες και πειραγμενα firmware το μπερδευουν το ολο θεμα...
Τι να πω; :) :)

Reaction score
1.469
Ισως βεβαια παρασυρομαι απ τον ολο ενθουσιασμο μου με το συστημα που χω φτιαξει κ διυλιζω τον κωνωπα
Συμπαθατε με :) :)

Reaction score
384
Αν ησουν πιο κοντα θα σου εδινα ενα Med απο τα δικα μου να το κραταγες καμια εβδομαδα να εβλεπες πως παιζει. Βασικα η οργανωση της συλλογης με το media wall ειναι ολα τα λεφτα...

Του εχω βαλει και ενα eeColor 3D Lut εν σειρα με το σημα ετσι για ψυχολογικους λογους.... :DΤσαμπα αγχωνεσαι.

Reaction score
5.719
Του το πρότεινα εγω αλλα μαλλον δεν θέλει να υποχρεωθεί .
Οσο για πειραγμένα oppo εγω θεωρω οτι ειναι εικασίες και δεν υπαρχουν ...

Reaction score
1.469
Αν ησουν πιο κοντα θα σου εδινα ενα Med απο τα δικα μου να το κραταγες καμια εβδομαδα να εβλεπες πως παιζει. Βασικα η οργανωση της συλλογης με το media wall ειναι ολα τα λεφτα...

Του εχω βαλει και ενα eeColor 3D Lut εν σειρα με το σημα ετσι για ψυχολογικους λογους.... :DΤσαμπα αγχωνεσαι.
Ευχαριστω παρα πολυ που το λες κι αλλος φιλος απο εδω μου το προτεινε το ιδιο και τον ευχαριστω κ αυτον
Ναι οντως τα χω δει στο youtube βιντεο reviews κ μαρεσουν κι εμενα πολυ η οργανωση της συλλογης κ ολα αυτα
Βεβαια βλεπω κ εσας στα προφιλ σας τα συστηματα σας τα οποια ειναι και μεγαλυτερης αξιας του δικου μου και εχετε το med οποτε τωρα το βραδυ θα το αγορασω σπ το ιντερνετ το 600
Και μετα θα επανελθω με αποριες για το set up
Ευχαριστω πολυ παιδια!
[DOUBLEPOST=1452540801][/DOUBLEPOST]
Του το πρότεινα εγω αλλα μαλλον δεν θέλει να υποχρεωθεί .
Οσο για πειραγμένα oppo εγω θεωρω οτι ειναι εικασίες και δεν υπαρχουν ...
Χαχαχαχα οκ οκ

Reaction score
1.469
Καλημερα
Το βρηκα ebay απο γερμανια με μεταφορικα 168€
Ομως ξεχασα οτι εχουμε capital control και δεν μπορω να το αγορασω
Αν δινει καποιος καποιο 600 σε καλη κατασταση και καλη τιμη ας μου πει
Αλλοως θα παρω το 800 απο media markt
Ευχαριστω

Reaction score
5.719
Εάν θες σου πουλάω το δικό μου που είναι με WiFi κεραία . Έτσι και αλλιώς κάθεται και είναι αδουλευτο.στα 150 είσαι ευχάριστημένος ?
[DOUBLEPOST=1452595054][/DOUBLEPOST]Για το med8er 600 εννοούσα ...

Reaction score
384
http://displaycalibrationtools.com/store/eecolor-lut-box-65-cube-3d-lut-color-correction-processor/

Δεν περναει 3D αλλα εχω αλλη εξοδο απο τον ενισχυτη για τα 3D και το παρακαμπτω. Ολο μου το υλικο ειναι 1080 και στο δικο μου συστημα εχει νοημα. Οταν εχουμε 4Κ να δουμε βλεπουμε τι θα κανουμε....μαλλον παρακαμψη παλι, εκτος κι αν υπαρχει 4K εκδοση τοτε.

Reaction score
384
Τουλαχιστον το εχουνε πολλα ατομα αρα δε θα βρεθεις σε αδιεξοδο οσον αφορα την εγκατασταση του με ΝΑΣ.

Reaction score
1.469
Δηημ
Τουλαχιστον το εχουνε πολλα ατομα αρα δε θα βρεθεις σε αδιεξοδο οσον αφορα την εγκατασταση του με ΝΑΣ.
δημητρη εισαι ο πρωτος στη λιστα που θα ενοχλησω για βοηθειες:)
Θελω και αυτα τα αρχεια που λεγες σε αλλο thread τα skin και τα θεματα για το μενου κτλ
Τωρα βαζω το νεο firmware απο usb stick

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt