- Reaction score
- 9.897
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το χομπι ορισμενων ειναι να πουλαν και να αγοραζουν μηχανηματα ηχου. 
να γυρναει ρε παιδι μου το μηχανημα.
να γυρναει ρε παιδι μου το μηχανημα.
Ω, ναι. Οπότε;
Κανονισμοί. Αυτό που έγραψε ο Dalanik παραπάνω για προσαρμογή του κανονισμού ακούγεται καλή ιδέα αφού την προσαρμόσω λίγο:
"x αριθμός post στο forum για την αναρτηση έως y αγγελιών, 10x ή 20x αριθμός για 2y αγγελίες, και μέγιστος αριθμός αγγελιών ανα έτος"
βάλε και μια μασιά να κρατάει την κιμωλία
Ο Μιχάλης επί το έργον :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα σου πω ότι κάτι τέτοιο είχα σκεφτεί να βάλω κι εγώ αλλά κράτησα χαρακτήρα;
Ο Μιχάλης επί το έργον :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά το έβαλε ο Γιαννάκης Μπι γιατί είναι παλιοχαρακτήρας...Άμα σου πω ότι κάτι τέτοιο είχα σκεφτεί να βάλω κι εγώ αλλά κράτησα χαρακτήρα;
βγαινουν τα εξοδα αποστολης και κατι ψιλακαι αμα βγαινει και κατι.........καλυτερα
Πάντως, οφείλω να παραδεχθώ ότι το thread και όσα γράφτηκαν προσφέρονται για μια μικρο-κοινωνική ανάλυση. Τι εννοώ; Να σας εξηγήσω:
Είμαστε σε μια κοινότητα η οποία λειτουργεί υπό ένα συγκεκριμένο πλαίσιο κανόνων και όρων, το οποίο έχει γίνει αποδεκτό εκ των προτέρων από όλους μας. Οι υπεύθυνοι αυτής της κοινότητας αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα νέο κανονισμό. Αντί λοιπόν να γίνει αποδεκτός τοις πάσι και άπαντες να προσαρμοστούν, πολλοί προσπαθούν να τον αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του. Επιπλέον, σε κάποιους που δήλωσαν ευθέως ότι διαφωνούν, τους εξηγήθηκε ότι μπορούν κάλλιστα να μην συμμετέχουν στην κοινότητα αυτή, αλλά αυτοί επιμένουν να συμμετέχουν προσπαθώντας να αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του νέου κανονισμού!
Ελάτε τώρα και αντικαταστείστε την κοινότητα με το κράτος, τους κανόνες και τους κανονισμούς με τους νόμους, τα μέλη της κοινότητας με πολίτες του κράτους κτλ και πείτε μου εάν το forum και όσα περιγράφω πιο πάνω δεν αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας μας!
Τελικά, υπάρχει ελπίδα;
Καλό βράδυ!
Παράλογο. Για την ακρίβεια, λανθασμένη αναλογία. Το AVSite δεν είναι δικτατορικό - το έγραψα και πιο πάνω, η συμμετοχή στο forum είναι δικαίωμα όχι υποχρέωση κι η εξάσκηση του ή μη στην επιλογή του καθενός με ό,τι συνεπάγεται από την κάθε επιλογή. Στη δικτατορία δεν έχεις ούτε επιλογές ούτε δικαιώματα, σωστά;Ακομα μια διαμαρτυρια.
Wizzy ειναι υπεραπλουστευμενη η ερμηνεια. Με την ιδια λογικη, αν ειχαμε δικτατορα ειτε θα επρεπε να καθομαι στα αυγα μου ειτε να φυγω απο την χωρα. Λογικο;
Σε θυμίζω ότι όλοι οι διαχειριστές και συντονιστές του forum ανέκαθεν ήταν μέλη πριν να αναλάβουν τις θέσεις τους και ως μέλη συμμετέχουν (όσοι επιθυμούν) μετά την αφυπηρέτηση τους. Συνεπώς, πιστεύω ότι μπορούμε να σκεφτούμε ως μέλη του forum διότι υπήρξαμε τέτοια και θα γίνουμε ξανά στο μέλλον.Αποδέχομαι την αναλογία του wizzy.
Οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σαν απλοί πολίτες και οι υπεύθυνοι αυτής της κοινότητας να αρχίσουν να σκέφτονται ως απλά μέλη του avsite.
Γιατί ναι, κάθε φορά που ανοίγω το avsite κάνω ένα οφθαλμόλουτρο στις μικρές αγγελίες. Έτσι, επειδή γουστάρω και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος
Εδώ έχεις λάθος,το Ελληνικό κράτος και η εκάστοτε κυβέρνηση ποτέ δεν ξηγήθηκε,ΜΑΚΑΡΙ να το έκανε!!θα έμεναν αυτοί και οτους εξηγήθηκε ότι μπορούν κάλλιστα να μην συμμετέχουν στην κοινότητα αυτή, αλλά αυτοί επιμένουν να συμμετέχουν προσπαθώντας να αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του νέου κανονισμού!
Ελάτε τώρα και αντικαταστείστε την κοινότητα με το κράτος, τους κανόνες και τους κανονισμούς με τους νόμους, τα μέλη της κοινότητας με πολίτες του κράτους κτλ και πείτε μου εάν το forum και όσα περιγράφω πιο πάνω δεν αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας μας!![]()