Ακόμα μια διαμαρτυρία

Reaction score
9.897
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το χομπι ορισμενων ειναι να πουλαν και να αγοραζουν μηχανηματα ηχου. :D

να γυρναει ρε παιδι μου το μηχανημα.

Reaction score
996
Aυτά είναι threads! Γι'αυτό το γουστάρω το avsite. Δίνει βήμα στο λαό.

Οπότε ως πολίτης, ακούστε και το δικό μου λόγο, ω άνδρες Αθηναίοι (και Mitsy που είσαι πιο βόρειος, και Wizzy που είσαι πιο νοτιοανατολικός)

Και ναι, ο MILES από τα γραφόμενά του και τη συνολική του παρουσία δείχνει άνθρωπος ευγενής και αξιοπρεπής.

Και ναι, είχε γίνει της επί χρήμασι με τόσες αγγελίες. Αλλά δεν το έλεγες και τραγικό αν εδιατηρείτο το επίπεδο (εδιατηρείτο; έτσι κι έτσι).

Και ναι, όπως γράφει και ο Ζακμαν, δείχνει και την ευρωστία του φόρουμ, το να υπάρχουν πολλές αγγελίες, και να βλέπουμε ποια μηχανήματα κοινούνται/είναι καλά/δεν είναι καλά/έχουν ανάδρομο Ερμή.

Και ναι, αν αυτοί που βάζουν αγγελίες το κάνουν για να ακούσουν ένα -ακόμα- μηχάνημα και όχι για να βγάλουν κέρδος, τότε να βάζουν αγγελίες αρκεί να έχουν μέτρο.

Και επειδή δεν μπορεί να ελεγχθεί αυτό, και επειδή δεν υπάρχουν μόνο αυτοί, δεν θα υπάρξει μέτρο.

Ω, ναι. Οπότε;

Κανονισμοί. Αυτό που έγραψε ο Dalanik παραπάνω για προσαρμογή του κανονισμού ακούγεται καλή ιδέα αφού την προσαρμόσω λίγο:

"x αριθμός post στο forum για την αναρτηση έως y αγγελιών, 10x ή 20x αριθμός για 2y αγγελίες, και μέγιστος αριθμός αγγελιών ανα έτος"

Ναι, λέει ο δικηγόρος του κυρίου με την τρίαινα και τις οπλές (όχι εσένα Στάθη μ') αλλά μπορεί να εφαρμοστεί; Από ποιόν; Από το Μιχάλη μόνο του;

Α, να σας πω, δεν θα απαντάω σε όλα εγώ. Μήπως θέλετε να σας βγάλω και από το μνημόνιο;

Y

Yiannis_B

Guest
Ω, ναι. Οπότε;

Κανονισμοί. Αυτό που έγραψε ο Dalanik παραπάνω για προσαρμογή του κανονισμού ακούγεται καλή ιδέα αφού την προσαρμόσω λίγο:

"x αριθμός post στο forum για την αναρτηση έως y αγγελιών, 10x ή 20x αριθμός για 2y αγγελίες, και μέγιστος αριθμός αγγελιών ανα έτος"
:rolleyes:

Ο Μιχάλης επί το έργον : :geek:

:laugh: :roflmao: :prankster:

Reaction score
1.147
Εφόσον ξανατέθηκε το θέμα και (ίσως) μπαίνει υπό συζήτηση, προτείνω πάλι να σκεφτείτε να αλλάξετε τον κανονισμό και να κερδίσετε τα δυσαρεστημένα μέλη που εδώ και χρόνια μετά το google.com , πατάγανε και ένα avsite.gr το οποίο έμενε ανοικτό συνέχεια.

Δεν δείχνει αδυναμία η αλλαγή πλεύσης, τουναντίον.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.469
Άμα σου πω ότι κάτι τέτοιο είχα σκεφτεί να βάλω κι εγώ αλλά κράτησα χαρακτήρα;
Αλλά το έβαλε ο Γιαννάκης Μπι γιατί είναι παλιοχαρακτήρας...:D

Reaction score
9.897
και αμα βγαινει και κατι.........καλυτερα
βγαινουν τα εξοδα αποστολης και κατι ψιλα :D

μας πρηξατε καθε μηνα, το ταδε φοβερο μηχανακι πεφτει τοσα ευρα απο τον ευχαριστημενο ιδιοκτητη του που θελει να το σπρωξει και τον αλλο μηνα ξαναπεφτει.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.711
Πάντως, οφείλω να παραδεχθώ ότι το thread και όσα γράφτηκαν προσφέρονται για μια μικρο-κοινωνική ανάλυση. Τι εννοώ; Να σας εξηγήσω:

Είμαστε σε μια κοινότητα η οποία λειτουργεί υπό ένα συγκεκριμένο πλαίσιο κανόνων και όρων, το οποίο έχει γίνει αποδεκτό εκ των προτέρων από όλους μας. Οι υπεύθυνοι αυτής της κοινότητας αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα νέο κανονισμό. Αντί λοιπόν να γίνει αποδεκτός τοις πάσι και άπαντες να προσαρμοστούν, πολλοί προσπαθούν να τον αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του. Επιπλέον, σε κάποιους που δήλωσαν ευθέως ότι διαφωνούν, τους εξηγήθηκε ότι μπορούν κάλλιστα να μην συμμετέχουν στην κοινότητα αυτή, αλλά αυτοί επιμένουν να συμμετέχουν προσπαθώντας να αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του νέου κανονισμού!

Ελάτε τώρα και αντικαταστείστε την κοινότητα με το κράτος, τους κανόνες και τους κανονισμούς με τους νόμους, τα μέλη της κοινότητας με πολίτες του κράτους κτλ και πείτε μου εάν το forum και όσα περιγράφω πιο πάνω δεν αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας μας!:)

Τελικά, υπάρχει ελπίδα;:p

Καλό βράδυ!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ακομα μια διαμαρτυρια.
Πάντως, οφείλω να παραδεχθώ ότι το thread και όσα γράφτηκαν προσφέρονται για μια μικρο-κοινωνική ανάλυση. Τι εννοώ; Να σας εξηγήσω:

Είμαστε σε μια κοινότητα η οποία λειτουργεί υπό ένα συγκεκριμένο πλαίσιο κανόνων και όρων, το οποίο έχει γίνει αποδεκτό εκ των προτέρων από όλους μας. Οι υπεύθυνοι αυτής της κοινότητας αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα νέο κανονισμό. Αντί λοιπόν να γίνει αποδεκτός τοις πάσι και άπαντες να προσαρμοστούν, πολλοί προσπαθούν να τον αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του. Επιπλέον, σε κάποιους που δήλωσαν ευθέως ότι διαφωνούν, τους εξηγήθηκε ότι μπορούν κάλλιστα να μην συμμετέχουν στην κοινότητα αυτή, αλλά αυτοί επιμένουν να συμμετέχουν προσπαθώντας να αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του νέου κανονισμού!

Ελάτε τώρα και αντικαταστείστε την κοινότητα με το κράτος, τους κανόνες και τους κανονισμούς με τους νόμους, τα μέλη της κοινότητας με πολίτες του κράτους κτλ και πείτε μου εάν το forum και όσα περιγράφω πιο πάνω δεν αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας μας!:)

Τελικά, υπάρχει ελπίδα;:p

Καλό βράδυ!

Wizzy ειναι υπεραπλουστευμενη η ερμηνεια. Με την ιδια λογικη, αν ειχαμε δικτατορα ειτε θα επρεπε να καθομαι στα αυγα μου ειτε να φυγω απο την χωρα. Λογικο;

Reaction score
1.147
Αποδέχομαι την αναλογία του wizzy.
Οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σαν απλοί πολίτες και οι υπεύθυνοι αυτής της κοινότητας να αρχίσουν να σκέφτονται ως απλά μέλη του avsite.
Γιατί ναι, κάθε φορά που ανοίγω το avsite κάνω ένα οφθαλμόλουτρο στις μικρές αγγελίες. Έτσι, επειδή γουστάρω και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος

Reaction score
1.551
Λειτουργικά πάντως, σα χρήστης, το μονο "θέμα" που εντοπιζω στην ολη υποθεση είναι η δυσαναλογία των ποστ στις αγγελίες σε σχέση με τα λοιπά θεματα το οποίο "χτυπάει" κάπως όταν χρησιμοποιειται (όπως κάνω προσωπικά κατα κόρον) η επιλογή "νέα μηνύματα". Αν εξαιρούνταν απο αυτή την επιλογή ο υποφακελος των αγγελιων νομιζω πως όλοι θα ηταν χαρούμενοι. Εκτός απο τους διαχειριστές των αγγελιων λόγω φόρτου βεβαίως βεβαίως χεχεχε!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.711
Ακομα μια διαμαρτυρια.

Wizzy ειναι υπεραπλουστευμενη η ερμηνεια. Με την ιδια λογικη, αν ειχαμε δικτατορα ειτε θα επρεπε να καθομαι στα αυγα μου ειτε να φυγω απο την χωρα. Λογικο;
Παράλογο. Για την ακρίβεια, λανθασμένη αναλογία. Το AVSite δεν είναι δικτατορικό - το έγραψα και πιο πάνω, η συμμετοχή στο forum είναι δικαίωμα όχι υποχρέωση κι η εξάσκηση του ή μη στην επιλογή του καθενός με ό,τι συνεπάγεται από την κάθε επιλογή. Στη δικτατορία δεν έχεις ούτε επιλογές ούτε δικαιώματα, σωστά;

Για να επεκτείνω λίγο το σκεπτικό σου, θα συμφωνήσω με την (γενική) παραδοχή ότι όταν δεν μας αρέσει κάτι (γενικά), πολεμάμε να το αλλάξουμε. Εδώ όμως, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που ανέλαβαν τη διαχείριση του forum χωρίς κανένα όφελος (εν αντιθέσει με τους νομοθέτες του κράτους) και με μεγάλο κόστος σε προσωπικό χρόνο (προσωπικά είμαι από τους τυχερούς επειδη το subforum που συντονίζω δεν έχει πολλή κίνηση συγκριτικά με άλλα), τον οποίο έχουν δικαίωμα να τον κατανέμουν όπως εκείνοι κρίνουν. Επομένως εφόσον έλαβαν μία απόφαση με γνώμονα την - κατά τα δικά τους κριτήρια - καλύτερη διαχείριση του forum, η οποία, όπως είπα, τους "στοιχίζει" σε χρόνο, η προσωπική μου άποψη είναι ότι, οφείλει να γίνει σεβαστή κι όχι να αφορίζεται αβλεπί. Ή, τουλάχιστον, να της δοθεί αρκετός χρόνος για να αξιολογηθεί το αποτέλεσμα με επαρκή στοιχεία.

Αποδέχομαι την αναλογία του wizzy.
Οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σαν απλοί πολίτες και οι υπεύθυνοι αυτής της κοινότητας να αρχίσουν να σκέφτονται ως απλά μέλη του avsite.
Γιατί ναι, κάθε φορά που ανοίγω το avsite κάνω ένα οφθαλμόλουτρο στις μικρές αγγελίες. Έτσι, επειδή γουστάρω και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος
Σε θυμίζω ότι όλοι οι διαχειριστές και συντονιστές του forum ανέκαθεν ήταν μέλη πριν να αναλάβουν τις θέσεις τους και ως μέλη συμμετέχουν (όσοι επιθυμούν) μετά την αφυπηρέτηση τους. Συνεπώς, πιστεύω ότι μπορούμε να σκεφτούμε ως μέλη του forum διότι υπήρξαμε τέτοια και θα γίνουμε ξανά στο μέλλον.☺

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Δεν θα βγαλει πουθενα να το γενικευουμε, και εγω προσωπικα δεν εχω πλεον καμια διαθεση να αλλαξω το οποιοδηποτε φορουμ.

Η τοποθετηση μου βρισκεται μερικα posts πιο πισω και κλεινω εδω... :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.901
τους εξηγήθηκε ότι μπορούν κάλλιστα να μην συμμετέχουν στην κοινότητα αυτή, αλλά αυτοί επιμένουν να συμμετέχουν προσπαθώντας να αλλάξουν ή/και να εξαιρεθούν από την εφαρμογή του νέου κανονισμού!

Εδώ έχεις λάθος,το Ελληνικό κράτος και η εκάστοτε κυβέρνηση ποτέ δεν ξηγήθηκε,ΜΑΚΑΡΙ να το έκανε!!θα έμεναν αυτοί και ο

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541