JVC DLA X-5000,7000,9000

Reaction score
2.482
Μια βδομάδα ακόμα υπομονή μέχρι το delivery
Θα το εκτιμούσα αν μου έδινες την θέση σου και να έπαιρνες εσύ τον δικό μου, όταν ερθει. Λογικα Δευτερα ή Τρίτη το βλέπω!
Ε, τι λες; Δώρο η τριλογία Back To The Future σε Blu-Ray!

Btw, από Projecting Art τον πήρες κι εσύ;

Reaction score
2.482
ναι.....στους επομενους jvc :p
Νομίζω πώς του χρόνου θα βγάλει native 4K η JVC. Παντως βρε παιδιά έχω μια απορία. Σε native 4K, πώς φαίνεται το 1080p σήμα;

Ρωταω γιατι όταν είχα 720p τηλεόραση και έβλεπα 720p σήμα, φαινόταν πολυ καλό και ευκρινές. Όταν πηρα 1080p TV, το ιδιο 720p φαινόταν θολό. Μήπως συμβαίνει και το ίδιο με το 1080>4K?

Reaction score
69
Θα το εκτιμούσα αν μου έδινες την θέση σου και να έπαιρνες εσύ τον δικό μου, όταν ερθει. Λογικα Δευτερα ή Τρίτη το βλέπω!
Ε, τι λες; Δώρο η τριλογία Back To The Future σε Blu-Ray!

Btw, από Projecting Art τον πήρες κι εσύ;
Ναι από τον Βαγγέλη αγόρασα και την Stewart οθόνη μου. Ο καναπές μου έχει πολλές αναπαυτικές θέσεις ... Έλα μέχρι το Βόλο και πάρε και τη θέση μου ... Ε ρε θυσίες για που κάνουμε για μια τριλογία :p

Reaction score
2.482
Ναι από τον Βαγγέλη αγόρασα και την Stewart οθόνη μου. Ο καναπές μου έχει πολλές αναπαυτικές θέσεις ... Έλα μέχρι το Βόλο και πάρε και τη θέση μου ... Ε ρε θυσίες για που κάνουμε για μια τριλογία :p
Θα τον πάρω αύριο το πρωι να του πω οτι δέχθηκες να δώσεις τη θέση σου! Είσαι μεγάλη ψυχή! Στείλε διεύθυνση να σου στείλω το BTTF! Μπα, άσε θα τα δώσω στον Βαγγέλη τα δισκάκια να στα στείλει μαζί με τον pj!!!!

Πως τα κανονίζω ο άτιμος. Με θαυμάζω!

Reaction score
2.482
Παρέλαβες; Έστησες; Απολαυσες; Μας ξέχασες;

Αντε πες μας πρώτες εντυπώσεις!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Νομίζω πώς του χρόνου θα βγάλει native 4K η JVC. Παντως βρε παιδιά έχω μια απορία. Σε native 4K, πώς φαίνεται το 1080p σήμα;

Ρωταω γιατι όταν είχα 720p τηλεόραση και έβλεπα 720p σήμα, φαινόταν πολυ καλό και ευκρινές. Όταν πηρα 1080p TV, το ιδιο 720p φαινόταν θολό. Μήπως συμβαίνει και το ίδιο με το 1080>4K?
Όταν είδα στην έεκθεση τον SONY 350, να παίζει 1080p, μου έφυγε το σαγόνι!!!!

Reaction score
2.482
Ααα, ετσι ε; Έπρεπε όντως τότε να πάρω τον Λάμπρου να του τον τσιμπήσω πρώτος!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Με όλα αυτά κατάλαβε ότι πρέπει να σηκώσεις το βάρος της ενημέρωσης των μελών!:D
Κι αντί να συνειδητοποιήσεις το ιερό χρέος σου και να παραγγείλεις το uhd player της samsung και 5-6 uhd ταινίες μας κοπανάς π@π@ριές για lightspace και 17άρι lut εις τον κύβο! :tongue::roflmao:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ααα, ετσι ε; Έπρεπε όντως τότε να πάρω τον Λάμπρου να του τον τσιμπήσω πρώτος!
Αρη μου, "μαζί" θα παραλάβετε και επειδή εσύ βρίσκεσαι Αθήνα, θα παραλάβεις πρώτος.

Χαμογέλα και χαβαλέδιαζε, όσο σε παίρνει, γιατί ο DLA-RS500 έχει την ιδιότητα να παγώνει το χαμόγελο στα χείλη.... :D
Μετά την άφιξη του Ντίρλα στοιχηματίζω οτι θα χαθείς για καμιά βδομάδα....χεχε

Reaction score
2.482
Με όλα αυτά κατάλαβε ότι πρέπει να σηκώσεις το βάρος της ενημέρωσης των μελών!:D
Κι αντί να συνειδητοποιήσεις το ιερό χρέος σου και να παραγγείλεις το uhd player της samsung και 5-6 uhd ταινίες μας κοπανάς π@π@ριές για lightspace και 17άρι lut εις τον κύβο! :tongue::roflmao:
Δυστυχώς με βλέπω να το παίρνω. Περιμένω την ΕU version να παιζει DVD R2, BD zone-B. Ακόμα πάντως δεν έχω καταλάβει αν έχει subtitle shift. Αντε κε. Λάμπρου, θα μας φέρετε το νέο Samsung;

Αρη μου, "μαζί" θα παραλάβετε και επειδή εσύ βρίσκεσαι Αθήνα, θα παραλάβεις πρώτος.

Χαμογέλα και χαβαλέδιαζε, όσο σε παίρνει, γιατί ο DLA-RS500 έχει την ιδιότητα να παγώνει το χαμόγελο στα χείλη.... :D
Μετά την άφιξη του Ντίρλα στοιχηματίζω οτι θα χαθείς για καμιά βδομάδα....χεχε
"04 Mar 2016 05:32:02(τοπική ώρα)
Milan Intl Road Hub04 mar 2016 05:32:02
Shipment In Transit"

To καημενούλι μου, θα κρυώνει και θα νιώθει μοναξιά στην καρότσα μιας νταλίκας. Ελπιζω να κάνει παρέα με τον άλλον RS500, που ευελπιστώ να είναι από πάνω και όχι απο κάτω του δικου μου, ωστε να τον κρατάει ζεστό!

Αντε να μας φέρεις και το Samsung (που έχει και δώρο το Martian) να μας κλείσεις το σπίτι!

Reaction score
47
Τι είναι αυτό? καινούρια τεχνολογία? CRT-LASER-DILA!!! πολύ θα ήθελα να τα δώ όλα μαζί! :D:D:D
ναι είναι νέα τεχνολογία, μη τη πεις σε κανένα, από CRT λάμπα θα βγαίνει laser και μετά θα πέφτει σε DILA chip, γαμάτο έτσι; :p

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
ναι είναι νέα τεχνολογία, μη τη πεις σε κανένα, από CRT λάμπα θα βγαίνει laser και μετά θα πέφτει σε DILA chip, γαμάτο έτσι; :p
:rofl::rofl::rofl:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.724
Members
38.483
Νεότερο μέλος
Sofronitzky