- Reaction score
- 2.482
Δεν θα χρειαστώ. Θα έχουν βγάλει FW updates και οι δυο, οπότε θα παίζει κανονικά το SamsungΣωστά , τι να το κανει ?
Δεν εχει ακόμα 4K player ...
Δεν θα χρειαστώ. Θα έχουν βγάλει FW updates και οι δυο, οπότε θα παίζει κανονικά το SamsungΣωστά , τι να το κανει ?
Δεν εχει ακόμα 4K player ...
06 Mar 2016 09:01:16(τοπική ώρα)Αρη μου, "μαζί" θα παραλάβετε και επειδή εσύ βρίσκεσαι Αθήνα, θα παραλάβεις πρώτος.
Χαμογέλα και χαβαλέδιαζε, όσο σε παίρνει, γιατί ο DLA-RS500 έχει την ιδιότητα να παγώνει το χαμόγελο στα χείλη....
Μετά την άφιξη του Ντίρλα στοιχηματίζω οτι θα χαθείς για καμιά βδομάδα....χεχε
06 Mar 2016 09:01:16(τοπική ώρα)
Athens06 mar 2016 09:01:16
Shipment Received At Tnt Location
Καλα. Αν ήταν προσωπική αποστολή, θα έιχα ήδη πάει στην TNT να το πάρω μόνος μου το πακέτο.
Τώρα την πατήσαμε. Να ξερω πώς μπορώ να το πάρω και να μην γινεται!
Ωχ! Πονεμένη ερώτηση! Θα χρησιμοποιησω αυτα που ήδη εχω. Εχω ενα 12μετρο αγορασμενο απο αμαζον πριν 3 χρονια περιπου και καποια generic 1.80μ εκαστο που συνδεονται οι πηγες στον Lumagen. Προετοιμαζομαι για epic fails αν τολμησω να συνδέσω κανενα UHD player πανω.Αφού όπως βλέπω έχει μαυρίσει η ψυχή σου να ναι δίπλα τα jvc black και να μην μπορείς να τα χαρείς ... Δες εδώ μαυρίλα και φαντάσου ένα δωμάτιο τόσο μαύρο ....
http://m.lifo.gr/now/tech_science/92540
Δε μου λες ..., τι hdmi καλωδιο(α) μήκος κτλ θα χρησιμοποιήσεις ;
Καλα αυτο με το μενου της Samsung είναι αντε γεια 4:4:4 12bit νομιζω διάβασα...Το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο δυστυχώς. Υπάρχει λόγος που παρουσιάζονται epic fails στη συνδεσμολογία με τα UHD players.
Τα προβλήματα εστιάζονται στις περιπτώσεις που αναμεταδίδεται σήμα που απαιτεί το πλήρες bandwith του hdmi 2.0a (600Mhz).
Εκεί τα περισσότερα καλώδια (ειδικά αυτά που έχουν μεγάλο μήκος) κλατάρουν.
Ωστόσο το UHD blu ray απαιτεί γύρω στα 340Mhz (4k 10bit 4:2:0 στα 24hz).
Συμβαίνει το εξής οξύμωρο με το UHD player τη Samsung.
Τα menu των δίσκων είναι σε 4:4:4 στα 60hz , όποτε οι περισσότεροι χρήστες δεν τα βλέπουν, ενώ οι ταινίες είναι σε 4:2:0 κι η εικόνα κλειδώνει κατά την αναπαραγωγή τους.
Θα χρειαστεί κάποια αναβάθμιση του Player λογικά που η Samsung δε φαίνεται διαθέσιμη να κάνει.
Οι περισσότεροι χρήστες δεν αγοράζουν καινούρια καλώδια, καθώς η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή και πολλά, που υποτίθεται είναι πιστοποιημένα, δε δουλεύουν.
Χρησιμοποιούν το hd fury για να προσαρμόσουν τα hz που χρειάζονται κανονικά (προσοχή δεν κάνουν down convert παρά μόνο στα menu- σιγά τα ωά) και λύνουν έτσι το πρόβλημα.
Δε φαντάζομαι να θέλεις να μου κάνεις έκπληξη ε;Έλα και σε περιμένω..... άργησες,
Σε περιμένει με προσμονή. Είναι ο κάτω.
Ξέρει κάνεις που πάνε όμως τα 2 πάνω κουτάκια;
Είναι και τυλιγμένα να μη κρυώσουν, χεχε...
View attachment 57104
Νομίζω βάζουν δικό τους αυτοκόλλητο.Αλλάχτε και το "ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ" γιατι μπορεί να μη το καταλάβουν στη μεταφορική![]()
Το the big short άσε το στην άκρη να το δεις την κατάλληλη στιγμή (dts:x γαρ).Το πρόγραμμα λέει, να δω σήμερα είτε το The Big Short, Room, Spotilight ή Hateful Eight και μετα να κάτσω να κάνω μετρήσεις. Μετα πριν πάω για ύπνο, ενα 17άρι LUT, να τελειώσει το πρωι!
Νυσταζεις ? που ειναι ο Αρης που θα γυρναγε πισω απο τις διακοπες γιατι δεν αντεχε χωρις μετρησεις στον X3 που πηγε αυτη η πορωση .Ναι, αυτο ειναι το πλάνο, αλλά είναι ήδη 5 ώρες ανοιχτός και προβλέπεται άλλες 2-3 σίγουρα, γιατι θέλω να δω ταινία πρώτα.
Μετα ΑΝ δεν νυστάζω, θα τα μετρήσω, ειδάλλως αυριο οι μετρήσεις μαμίσιες!