JVC DLA X-5000,7000,9000

Reaction score
15.548
Λόγω Chromapure 3 (που ακομα ειναι σκουπιδι τελικα) εχω μεν αποτελεσματα μετρήσεων αλλα ειμαι πεπεισμένος πως ειναι εντελώς λάθος.

Μέτρησα ένα με Lightspace θα ξαναμετρήσω και τα υπολοιπα
γιατι ειναι σκουπιδι βρε ;

να μας πεις και dci τι σου βγαζει :D

Reaction score
2.482
Εβαλα το Lightspace να κάνει πατσά. Σε κανένα 5 ώρο θα έχει τελειώσει.

Να και μερικές μετρήσεις των profiles. To THX νομίζω έιναι το πιο πιστό.
THX-Gamut.jpg
THX-Grayscale.jpg

Εδω είναι το Cinema 2 και βλέπουμε το DCI τρίγωνο. Είναι νομίζω πολύ κοντά.
Cinema2-aweep.jpg
Reference.jpg

Reaction score
2.482
Πάντως επι τη ευκαιρία, σε μία κουβέντα που είχα με τον Λάμπρου, μου ανέφερε πως δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει την τιμή χαμηλα.
Δεν ξέρω αν ισχυει ή όχι, αλλά οποιος είναι διατεθειμένος για αγορα JVC νομίζω είναι καλή ευκαιρία.
Και το transaction ήταν smooth as silk, αν και θα τον ήθελα πιο νωρίς! Ο καημένος μου έδωσε το tracking number της TNT, για να μην τον πρήζω νυχθημερόν ποτε θα έρθει!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Εβαλα το Lightspace να κάνει πατσά. Σε κανένα 5 ώρο θα έχει τελειώσει.

Να και μερικές μετρήσεις των profiles. To THX νομίζω έιναι το πιο πιστό.
View attachment 57144 View attachment 57145

Εδω είναι το Cinema 2 και βλέπουμε το DCI τρίγωνο. Είναι νομίζω πολύ κοντά.
View attachment 57146 View attachment 57147
Τα νουμεράκια με τα de και τις φωτεινότητες τα έχουμε;

Reaction score
2.482
-
Τα νουμεράκια με τα de και τις φωτεινότητες τα έχουμε;
Δεν νομίζω. Ισα-ισα που ανοιξα το chromapure 2 για να το κάνω αυτο.

Αλλά, θα ξανακάτσω αυτες τις μέρες, οποτε θα ξαναμετρήσω

Reaction score
638
γιατι ειναι σκουπιδι βρε ;

να μας πεις και dci τι σου βγαζει :D

Το chromapure 3 δεν κανει για τους νεους ειναι για παλιοσειρες σαν και σενα .
Θα σου βγαλει φοβερες μετρησεις στο προβολακι σου .
Καπου εχω μια αγγελια με ενα i1d3 και αυτο σπευσε να επωφεληθεις :lol:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.966
Το chromapure 3 δεν κανει για τους νεους ειναι για παλιοσειρες σαν και σενα .
Θα σου βγαλει φοβερες μετρησεις στο προβολακι σου .
Καπου εχω μια αγγελια με ενα i1d3 και αυτο σπευσε να επωφεληθεις :lol:
Καινούριος τρόπος να κάνεις up στις αγγελίες σου; :whistling:

Reaction score
69
δεν εχω προλαβει να κανω πολλα...τον συνδεσα οπως οπως προσωρινα πανω σε κατι κουτια και ειδα ταινια 2d Martian....προσπαθησα να στειλω 3d χωρις επιτυχια απο τον oppo 103d και αποψε θα μετακινησω το oppo κοντα στο προβολι και θα δοκιμασω με κοντο hdmi καλωδιο.

κατι αλλο κουφο... στο auto color mode hdmi1 toy oppo μου εδειχνε τα χρωματα με ενα φιλτρο μωβ/κοκκινο παντου.. στο 4:4:4 οταν το εβαζα μονος μου RGB color space μου τα εδειχνε παλι σωστα.

οπως ειπα και παραπανω...θα δοκιμασω αλλα καλωδια και απο κοντινη αποσταση.

αυτα τα λιγα απο μενα για την ωρα. white corners εχει αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο σε ολο μαυρο φοντο. και στο screen saver το oppo...τα γραμματα pp δειχνουν ενα vertical white bleed απο πανω ως κατω. αλλα μονο στο logo. σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος μην με παρεξηγησει κανεις.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
-

Δεν νομίζω. Ισα-ισα που ανοιξα το chromapure 2 για να το κάνω αυτο.

Αλλά, θα ξανακάτσω αυτες τις μέρες, οποτε θα ξαναμετρήσω
Ok, θυμάσαι περίπου στα πόσα fl παίζεις;

Reaction score
638
Καινούριος τρόπος να κάνεις up στις αγγελίες σου; :whistling:
μπα δεν το ειδα ετσι απο μια ματια που εριξα χθες δεν ειδα να λειτουργουν οι νεοι κανονες. εσυ τι λες ?
εχεις και εσυ προβλημα δλδ ;:roflmao:
Εγω πηρα calman πηρα και lightspace και τωρα εχω τριγωνα παν-οραματος :dance2:

Reaction score
2.482
δεν εχω προλαβει να κανω πολλα...τον συνδεσα οπως οπως προσωρινα πανω σε κατι κουτια και ειδα ταινια 2d Martian....προσπαθησα να στειλω 3d χωρις επιτυχια απο τον oppo 103d και αποψε θα μετακινησω το oppo κοντα στο προβολι και θα δοκιμασω με κοντο hdmi καλωδιο.

κατι αλλο κουφο... στο auto color mode hdmi1 toy oppo μου εδειχνε τα χρωματα με ενα φιλτρο μωβ/κοκκινο παντου.. στο 4:4:4 οταν το εβαζα μονος μου RGB color space μου τα εδειχνε παλι σωστα.

οπως ειπα και παραπανω...θα δοκιμασω αλλα καλωδια και απο κοντινη αποσταση.

αυτα τα λιγα απο μενα για την ωρα. white corners εχει αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο σε ολο μαυρο φοντο. και στο screen saver το oppo...τα γραμματα pp δειχνουν ενα vertical white bleed απο πανω ως κατω. αλλα μονο στο logo. σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος μην με παρεξηγησει κανεις.
Λοιπον, αυτο με το logo του Oppo το ειχα και στον RS49 και στον RS500 τώρα. Έχω ρωτήσει και παλαιότερα στο avsforum.com. Οι περισσότεροι JVC (αν όχι όλοι) το κάνουν.

Oσον αφορα τώρα το color space, πήγαινε στο Oppo και όρισέ το σε YcBcR 4:2:2, Deep Color Off και κάνε και το ίδιο στον JVC, αν έχεις μία πήγη μόνο. Ειδάλλως βάλτο στο auto στον JVC (σε περίπτωση που έχεις κανένα PS3, PS4, PC, κλπ)

Αν έχεις Lumagen, τοτε μπορείς από εκει να ρυθμίσεις, συνεχώς το output σου να είναι YcBcR 4:2:2 και το ίδιο και ο JVC.

Reaction score
638
Λοιπον, αυτο με το logo του Oppo το ειχα και στον RS49 και στον RS500 τώρα. Έχω ρωτήσει και παλαιότερα στο avsforum.com. Οι περισσότεροι JVC (αν όχι όλοι) το κάνουν.

Oσον αφορα τώρα το color space, πήγαινε στο Oppo και όρισέ το σε YcBcR 4:2:2, Deep Color Off και κάνε και το ίδιο στον JVC, αν έχεις μία πήγη μόνο. Ειδάλλως βάλτο στο auto στον JVC (σε περίπτωση που έχεις κανένα PS3, PS4, PC, κλπ)

Αν έχεις Lumagen, τοτε μπορείς από εκει να ρυθμίσεις, συνεχώς το output σου να είναι YcBcR 4:2:2 και το ίδιο και ο JVC.

Μα ολς τις πηγες θελει στο off

Reaction score
69
Τελικά deep color off μόνο στις πηγές η και στο jvc;

422 δοκίμασα forced και στους δυο και είχα το ίδιο αποτέλεσμα .(deep color είχα off sto player Kai on sto jvc) Μόνο με RGB έβλεπα εικόνα

Θα δοκιμάσω καινούργιο καλώδιο σήμερα και βλέπουμε

Reaction score
2.482
Δεν εννοω το Deep color, εννοω πως αν βάλει manual 4:2:2 στον JVC και εχει πάνω PS3,PC, κλπ που μπορει να είναι RGB δεν θα του δειχνει σωστα.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.721
Members
38.483