Να παίζουν Πέτρο, άντε με γίνατε όλοι κουφο-ακροατές8 μήνες στο τραπέζι που τα έχει τώρα ή να παίζουν κιόλας;
Έπρεπε να το είχατε ακούσει ήδη, έτσι κάνουν αυτοί που ενδιαφέρονται για κάτι εξαιρετικό

Να παίζουν Πέτρο, άντε με γίνατε όλοι κουφο-ακροατές8 μήνες στο τραπέζι που τα έχει τώρα ή να παίζουν κιόλας;
Θυσιάζεσαι και ενθουσιάζεσαι, κατά το πονάω αλλά με αρέθει..Επειδή βλέπω πως όλοι κάνετε την πάπια και δεν προτίθεστε να βοηθήσετε τον gonis, θα κάνω εγώ την θυσία να γίνω ηχειοστρωτηρας για ένα 8μηνο, αφού τόσο χρειάζεται το συγκεκριμένο ηχείο.
Είναι κρίμα να πρεπει να υποστεί όλο το χρόνο του στρωσιματος ο άνθρωπος, τον λυπάται η ψυχή μου. Θα χρησιμοποιήσω μόνο HiRes αρχεία κλασικής σε μέτριες εντάσεις!
Οπότε για κανένα 8μηνο δεν θα μπορέσω δυστυχώς να βοηθήσω άλλον. Κάντε αιτήσεις για Μάιο 2017 με πμ. (Δεν χρεώνω πολλά)
Δγιό πι ντι φου για το τσούζει καίνα βίδεο για τη Σούζη παρακαλώ για νάχω σαφή αντίληψις περί του τι (τι ερ τι τι) ομιλούτε γιατρέ...αλλέως πως περούστε όξω!Τσούζει. Τσούζει αλλά μ'αρέσει.
Υπάρχει και τ'άλλο: τσούζει Σούζη
Ξέρουμε, ξέρουμε! Εδώ και τα hi-end monitor ακουστικά μου (όχι τα HD-600, τα άλλα τα δεύτερα) μετά από μερικές ώρες παιξίματος στρώσανε.Το ηχείο παίζει πολύ καλύτερα αν γράψει μερικές ώρες παιξίματος. Το γιατί ψάχτε το εσείς οι ψαχτιάρηδες στα πι ντι εφ, ή μην το ψάξετε
Πριν το γιατί, για πες βρε δόκτωρ ζιβάγκο, πως το ξέρεις.....Το ηχείο παίζει πολύ καλύτερα αν γράψει μερικές ώρες παιξίματος. Το γιατί ψάχτε το εσείς οι ψαχτιάρηδες στα πι ντι εφ, ή μην το ψάξετε, δε θα στεναχωρηθώ......
.
Πριν το γιατί, για πες βρε δόκτωρ ζιβάγκο, πως το ξέρεις.
Αν η απάντηση είναι η προσωπική σου εμπειρία, από τα συστήματα που είχες -έχεις, να σου θυμίσω (-πάει και καιρός -έχεις τα δίκια σου), ότι καλύτερο σέξ έκανες μετά την πρώτη βραδιά, και δεν έφταιγε το μ@υνί της μαρίας γι' αυτό.
Που θες και .pdf.
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_adaptation
Εντάξει ρε σούπερ εραστή.....Nα ξαναθυμίσω ότι είμαι έξυπνος, γοητευτικός και σούπερ εραστής??![]()
Δεν μπορώ να πω,το παρόν νήμα έχει τις ΄΄χάρες΄΄ του,όχι μόνο έκανε τους geomiat & Y_B να ξαναγράψουν,αλλά να διαπληκτιστούν ξανά κιόλας......
Και θύμισέ μου, εγώ ή εσύ με διέγραψες από το φατσομπούκι? Το 'χω απορία. Τι πήγε στραβά στην σχέση μας?![]()
![]()
Επιτέλους ΝΑ ένα μέρος για δοκιμές...πρόεδρε..άσε τα κλειδιά σε κάποιον εμπιστοσύνης και πήγαινε να χαλαρώσεις...
μόλις γυρίσεις θα τα βρεις όλα ''στρωμένα''
![]()
Υ.Γ. Έχεις και παρκέ...μούρλια![]()
Με όλους εμάς μέσα!!!! Ν Α Ι Ι Ι Ι Ι !!!!!!!! Γ Ι Ο Υ Π Ι !!!!Κάτι μου θυμίζει, Κάτι μου θυμίζει, Κάτι μου θυμίζει... το βρήκα! Η Κυβέρνησή μας!
Ντροπή σου γκονη. Δηλαδή αλήθεια τώρα, το λες και δε ντρέπεσαι; Αγόρασες ουσιαστικά ένα πλήρες ηχοσύστημα χωρίς να το ακούσεις; Πτου σου. Αισχρό. Τι θα πει ο κόζμος.Τα ηχεία δεν τα έχω ακούσει αλλα τα έχω μελετήσει..
Λάθος. Και πολύ εκτός των στενών ορίων της τιμολόγησής τους.Αν κάνουν αυτά που υπόσχονται σε συμβατικούς χώρους χωρίς σοβαρή φροντίδα νομίζω οτι ορίζουν απο μόνα τους νέα κατηγορία (αν μη τι άλλο στην τιμολόγηση των συσκευών )