Καλύτερα απο σινεμά ή όχι;

Reaction score
26
Στη Θεσσαλονίκη πάντως, πρέπει να σας πω ότι οι 4 αίθουσες των village cinemas στο Cosmos mall είναι εξαιρετικές σε ποιότητα. Μιλώ για V-Max (αίθουσα 6), Dolby Atmos (η αίθουσα 5 υποστηρίζει όλες τις ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία Dolby Atmos, αίθουσες με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών & HFR 3D (αίθουσες 3,4,7).

Οι υπόλοιπες είναι μέτριες σε όλη την πόλη.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.535
Στη Θεσσαλονίκη πάντως, πρέπει να σας πω ότι οι 4 αίθουσες των village cinemas στο Cosmos mall είναι εξαιρετικές σε ποιότητα. Μιλώ για V-Max (αίθουσα 6), Dolby Atmos (η αίθουσα 5 υποστηρίζει όλες τις ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία Dolby Atmos, αίθουσες με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών & HFR 3D (αίθουσες 3,4,7).

Οι υπόλοιπες είναι μέτριες σε όλη την πόλη.
Εγω στην 5 υποφέρω.

Reaction score
26
Εγω στην 5 υποφέρω.

εχεις δει αρκετές ταινίες? είναι αλήθεια ότι πήγα μόνο μια φορά σ' αυτήν και δεν μου έκανε κάτι κακή εντύπωση, μπορεί να ήμουν τυχερή... θα ξαναπάω τώρα που το είπες να... μαζοχιστώ!

Timaras

Reaction score
2.153
Και να σου πω και κάτι άλλο? Μια κακή ταινία συνδυασμένη με βολτούλα δε θα με χαλάσει τόσο ,όσο άμα τη δω στο σπίτι.
Αντιθέτως εμένα θα μου τη δώσει που έφαγα τσάμπα χρόνο στους δρόμους για να πάω σινεμά και πλήρωσα για να δω "αυτή την πατάτα".Στο σπίτι μπορώ και να την αλλάξω με μια άλλη αναίμακτα!

Όσο αφορά τη βολτούλα,μου αρέσει και μένα,απλά δεν τα συνδυάζω αυτά τα δύο.

Timaras

Reaction score
2.153
Βασικά πιστεύω ότι όποιος έχει να διαθέσει ένα ποσό παραπάνω απ'όσο διαθέτει ο μέσος άνθρωπος για έναν av ενισχυτή και 6 ηχεία,μπορεί άνετα να φτιάξει ένα σύστημα καλύτερο από κινηματογράφο και σε απόλυτα νούμερα και αυτό γιατί έχει να φροντίσει έναν πολύ μικρότερο χώρο!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Kοίτα ..αν εννοείς τα του ήχου και της εικόνας και της αντιπαράθεσης που αναπτύχθηκε ως προς το που είναι καλύτερα ,δεν έχω άποψη γιατί το "αθλημα" του home cinema το εγκατέλειψα νωρίς, χωρίς όμως και να ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά με αυτό. Από την άλλη όσο καλή εικόνα και καλό ήχο να έχει κάποιος, δε μπορώ να συγκρίνω την εμπειρία της παρακολούθησης μιας ταινίας μέσα στους τέσσερις ίδιους τοίχους που βλέπω κάθε μέρα με την ευχαρίστηση μιας εξόδου που θα περιλαμβάνει "σινεμαδάκι".
Και να σου πω και κάτι άλλο? Μια κακή ταινία συνδυασμένη με βολτούλα δε θα με χαλάσει τόσο ,όσο άμα τη δω στο σπίτι.
Το "χομπυ" ηδη το ...διελυσα καθαρα για αντικειμενικους λογους αλλα και λογω στροφης στον "καθαρο" ηχο. Ωστοσο σπανια συνδυαζα βολτα και σινεμα, προτιμουσα βολτα με ποτακι;) Το καλο με την σπιτικη θεαση ειναι ο,τι ξεπετας μια κακη ταινια και βαζεις αλλη ενω στο σινεμα δεν περναει με τιποτα η ωρα..

Reaction score
1.469
εσείς συγκριθηκατε με το cinema, τι σχέση έχει αυτό που λες το αν έχω ακούσει η όχι, δεν ανέφερα ονομαστικά για κάποιο σύστημα αν παίζει καλύτερα η όχι απο το cinema!!! Εγώ απλά ανέφερα πότε μπορείς να παίξεις καλύτερα απο cinema, εσύ μάλλον δεν πας συχνά cinema η σε σωστά cinema και να δεις τι διαφορά
ποια ειναι τα σωστα σινεμα κατα την αποψη σου?
και που βασιζεται αυτη η αποψη αν υπαρχει?
σε καποιες μετρησεις η σε προσωπικη αποψη?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef