Δίσκοι βινυλίου από CD

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Το μόνο επίσημο κριτήριο ικανότητας ακοής, είναι το ...ακουόγραμμα! ;)
Και όπως έχει αποδειχθεί από πλήθος τυφλών μελετών, ο τυχαίος ακροατής δε διαφοροποιείται στα αποτελέσματα προτίμησης από τους χαϊεντάδες.:tongue:

Δυστυχώς δηλαδή, η θεωρία του χρυσού αφτιου είναι μεν εξόχως γοητευτική, αλλά μπούρδα ολκής δε.:gotcha:

Οπότε, ελλείψει κριτηρίων, η ορθογραφία αποτελεί στην πράξη ουσιαστική πυξίδα που δείχνει τον άσχετο πόλο. :gotcha:
Ενδιαφερουσα άποπση .... :p

D

deleted user 10898

Guest
Μετρημένα κουκιά είναι αυτα, απο την Harman Φυσικα....
http://www.crownaudio.com/how-much-amplifier-power

Total amplifier power required in various applications

• Nearfield monitoring: 25 W for 85 dB SPL average (with 15 dB peaks), 250 W for 95 dB SPL average (with 15 dB peaks)
  • Home stereo: 150 W for 85 dB SPL average (with 15 dB peaks), 1,500 W for 95 dB SPL average (with 15 dB peaks)

Reaction score
379
Το μόνο επίσημο κριτήριο ικανότητας ακοής, είναι το ...ακουόγραμμα!
Δηλαδή αν κάποιος τυχαίος και ένας μηχανικός ηχού κάνουν ακουόγραμμα και έχουν τα ίδια αποτελέσματα θα ακούνε το ίδιο, θα αντιλαμβάνονται και το ίδιο;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.782
Μετρημένα κουκιά είναι αυτα, απο την Harman Φυσικα....
http://www.crownaudio.com/how-much-amplifier-power

Total amplifier power required in various applications

• Nearfield monitoring: 25 W for 85 dB SPL average (with 15 dB peaks), 250 W for 95 dB SPL average (with 15 dB peaks)
  • Home stereo: 150 W for 85 dB SPL average (with 15 dB peaks), 1,500 W for 95 dB SPL average (with 15 dB peaks)
Ε, τα λέει η χαρμαν, έχουμε χαρμανιάσει να τα λέμε κι εμείς, κι ο άλλος ο ανορθόγραφος πάει με 30 βατ λαμπάκια, ω κρίστμας τρι, να το παίξει κριτής των μαστερινγκ, με το κλειστό 6-ιντσο στα 3 μέτρα σε χώρο γήπεδο. Αϊ πχιάστ'αβγό και κούρεφτο...:gotcha:

Κι έρχεται κι ο Μάρκου μετά, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, να μας λέει για βιούμετρα κι αυλούς. Κυριελέησον κυριελέησον κυριελέησον...:gotcha:

D

deleted user 10898

Guest
Τι να κάνω άλλο, εσένα άντε δεν σε πιστεύουν.
Έβαλα ένα Λινκ απο μια απο τις ποιο μεγάλες εταιρίες του χώρου που κάνει έρευνα και εξέλιξη...
Αλλά το σανσουι μάλλον είναι κβαντομηχανημα, δεν υπακούει στην φυσική του Einstein.

Reaction score
29.517
Τι να κάνω άλλο, εσένα άντε δεν σε πιστεύουν.
Έβαλα ένα Λινκ απο μια απο τις ποιο μεγάλες εταιρίες του χώρου που κάνει έρευνα και εξέλιξη...
Αλλά το σανσουι μάλλον είναι κβαντομηχανημα, δεν υπακούει στην φυσική του Einstein.
Ο sansui μια χαρά υπακούει στην φυσική. Σε παπαριές ο κάτοχος του sansui δεν υπακούει.
[DOUBLEPOST=1482932887][/DOUBLEPOST]Εξηγούμαι , Νίκο όποτε θέλεις είσαι ευπρόσδεκτος , να διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια αυτιά και ότι άλλο θέλεις , την αλήθεια των γραφόμενων μου.
[DOUBLEPOST=1482932929][/DOUBLEPOST]Συμπεριλαμβανομένου του ear φυσικά.

Reaction score
29.517
Τι είναι ΚΑΑΥ; Ή μήπως εννοείς K.A.I.;
Εχεις δίκιο ΚΑΑΥ είναι η επιτροπή .
Κ.Α.Ι. λέγεται.
[DOUBLEPOST=1482933099][/DOUBLEPOST]
Θες επειγόντως διακοπές σε ΚΑΑΥ, τζάμπα είναι, να σε κλείσω κάνα δίμηνο;
Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω, έμενα κοντά σε δαύτο πέρισυ στην περαία. Thanks but no.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449
Το σωστό είναι ΚΑΑΙ κέντρο αεροπορικής ιατρικής στο 251. Μεσογείων.
Το σωστό είναι ΚΑΙ (Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής). Υπηρέτησα 22 μήνες στο 251ΓΝΑ, και κάτι ξέρω. Αν δεν με πιστεύεις, ακολούθησε το link.

Reaction score
29.517
Nαι δεν το αμφισβητώ. Εγώ το έγραψα λάθος.

Τώρα για το βύσμα που λέει ο gonis δεν ξέρω.

Reaction score
29.517
Ναι δίκιο έχεις , απλά το σιχάθηκα κάποια στιγμή που το έτρωγα στη μάπα κάθε χρόνο από το 1990 και μετά , μετά δε τα 40 κάθε 6 μήνες . Όταν δόθηκαν άδειες σε ιδιωτικούς αεροπορικούς γιατρούς , από το 2004 και μετά νομίζω, δεν ξαναπάτησα .

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449
Τον Πατριάρχη;
Λοχαγός στην κατάταξη στο Ρουφ (από ρουφ-ιάνος?). :D

Μετά κανείς. Όλοι οι υγειονομικοί της σειράς μου, πλην γιατρών, έμειναν ΓΝΑ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.782
Ναι, και τι θα πει κι ο Ρούντολφ το ελαφάκι..:gotcha:

Χομ αλόουν Νο.69 το κατάντησαν, αντρουπής.:lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505