Δίσκοι βινυλίου από CD

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
The music on this Compact Disc was originally recorded on analog equipment. We have attempted to preserve, as closely as possible, the sound of the original recording. Because of its high resolution, however, the Compact Disc can reveal limitations of the source tape.
[DOUBLEPOST=1482945884][/DOUBLEPOST]αφιερωμενο, ξερει αυτος...

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
To Οriginal Japan Lp που έχω είναι μακράν η καλύτερη ηχογράφηση,παρόν όλη η αίσθηση του ζωντανού περιεχομένου με απίστευτα μικροδυναμικά και γεμάτο χαμηλό .Το CD κατά την γνώμη μου αν και έχουν γίνει προσπάθειες ακούγεται σκληρό και ρηχό. Οσον αφορά το εξώφυλλο του Lp είναι ένα αριστούργημα με τα ανάγλυφα και τα ένθετα τυπωμένα τέλεια( made in Japan).Αλλη μία πλευρά του φιανομένου βινύλιο που έχει ιδιαίτερη αξία!

ακουει κανεις led zeppelin? :download:

View attachment 67750

Reaction score
1.173
To Οriginal Japan Lp που έχω είναι μακράν η καλύτερη ηχογράφηση,παρόν όλη η αίσθηση του ζωντανού περιεχομένου με απίστευτα μικροδυναμικά και γεμάτο χαμηλό .Το CD κατά την γνώμη μου αν και έχουν γίνει προσπάθειες ακούγεται σκληρό και ρηχό. Οσον αφορά το εξώφυλλο του Lp είναι ένα αριστούργημα με τα ανάγλυφα και τα ένθετα τυπωμένα τέλεια( made in Japan).Αλλη μία πλευρά του φιανομένου βινύλιο που έχει ιδιαίτερη αξία!

Δεν έχω το Japan αλλά το Original Αμερικάνικο όντος με ανάγλυφο εξώφυλλο και τα ένθετα τυπωμένα.
Σε όσες άλλες εκδόσεις και να το έχω ακούσει δεν έχει καμία σχέση, είναι ένα σκαλοπάτι πάνω. Δεν έχω ακούσει το Japan.

Αν και με το συγκεκριμένο album και από τρανζιστοράκι να το ακούω μια ανατριχίλα με διαπερνά.:drinks:

Το άκουγα από μικρό παιδί στον ξάδερφό μου όπου μάλιστα είχα ακούσει πρώτη φορά το "Stairway to Heaven" και είχα εντυπωσιαστεί τόσο πολύ που όταν το άκουσα από το studio album είχα ξενερώσει αρκετά:D.
Περάσανε τα χρόνια και από το πολύ το λέγε λέγε, έ!!! μου το χάρισε........:D

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
πλακα μας κανεις ετσι....
...κ ομως καθολου... νταξ..μια-δυο φορες εχω ακουσει το stairway to heaven.. πριν το 2000 αυτο βεβαια..
Α κ το cashmir... οταν βγηκε το godzilla...η ταινια.. γιατι καπου γινεται sample..
... αλλα ναι... δεν εχω ακουσει ... περιεργο ε? :/

Reaction score
15.469
...κ ομως καθολου... νταξ..μια-δυο φορες εχω ακουσει το stairway to heaven.. πριν το 2000 αυτο βεβαια..
Α κ το cashmir... οταν βγηκε το godzilla...η ταινια.. γιατι καπου γινεται sample..
... αλλα ναι... δεν εχω ακουσει ... περιεργο ε? :/
Κοιτα,απλα πρεπει να δεχτεις αυτο που σου συμβαινει.
Εισαι καλα !
Εισαι ενας φυσιολογικος ανθρωπος !
Οτι κι αν σου πουν μην ακους κανενα.
Πρεπει ομως απο την αλλη σιγα-σιγα ν' αρχισεις να συνηδητοποιεις την υπαρξη σου σαν μελος της ανθρωπινης φυλης και να προσπαθησεις.Εμεις ολοι (νομιζω) ειμαστε εδω για να βοηθησουμε οσο μπορουμε.
Μπορεις να ξεκινησεις κι απο 'δω.
το βαζω ετσι με λιγη σαλτσα για να μη τρομαξεις ...
(εγω τρομαζω (λιγο) στο 0.57 και με τον τρομπετιστα του James).

Reaction score
1.173
Μην αναχώνεσαι για τίποτα.

Αν και δεν σε κόβω να αγχώνεσαι......

Είμαι ακόμα ευτυχισμένος που δεν τα ξέρω όλα......

Ξέρεις πόσο όμορφα νιώθω όταν ανακαλύπτω μια υπερμπάντα για τα τωρινά μου δεδομένα ή ένα μουσικό στυλ που θέλω να ακούω για μια περίοδο της ζωής μου;..............
.................σούπερ.

Never Stop Exploring........ :drinks:

Αν και για τους LED θέλεις λίγο σπάνκινγ.......:tongue:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
και εμεις disco & deep house ακουμε αλλα τα βασικα τα ξερουμε... αν ειναι δυνατονννννννν :dance: χεχεχε

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
B.surfers - hairway to steven..
...να εδω καπου ειμαι..
..Doors kind of man...παρα ledzepellin... παντως τη φωτοδιοδο την επαθα απο τους l.z.
James brown vs l.z. lol.. oldy ^^...μπα φυσιολογικος ανθρωπος δεν υπαρχει..μυθος..
... brego.. σαν ονομα τους γνωριζω βεβαια... απλα δεν το εφερε ποτε η φαση να ακουσω.. οπως κ νιρβανα...κ γκανς ν ροουζες..

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.452
Καλά, Led Zeppelin, Nirvana και Guns n' Roses, είμαι 100% σίγουρος ότι έχεις ακούσει κάπου, κάποτε, σε κάποιο ραδιόφωνο, απλά μπορεί να μην αναγνώρισες το συγκρότημα.

Ειδικά τα δύο τελευταία απολάμβαναν τόσο εκτενές air time τη δεκαετία του 1990 (δεν συζητάω καν για play time στο MTV) που απλά αποκλείεται να μην άκουσες κάποιο τραγούδι τους.

Πάντως, αυτό το ατόπημα με τους Led Zeppelin πρέπει να το διορθώσεις σύντομα. ΟΚ, ούτε εγώ είμαι fan του punk, αλλά 3-4 συγκροτήματα-σταθμοί κοσμούν τη δισκοθήκη μου.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.833
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos