- Reaction score
- 715
Η πικρή αλήθεια δυστυχώς είναι πως τα μεταχειρισμένα είναι πλέον ακριβά.
Άλλο τρυκ είναι να ψάχνεις στις βιβλιοθήκες παππούδων, ή ακόμα καλύτερα γιαγιάδων που χηρεψαν και δε ξέρουν τι είναι αυτά τα μαβρα πράματα. Τα πας καλά με παππούδια;- ένα τρικ για φτηνά βινύλια είναι το να πηγαίνεις σ΄ ένα μαγαζί που ειδικεύεται στην ψυχεδέλεια 60s
Τρίχες! Οι γριές τα πέταξαν όλα στους κάδους και γέμισαν τα ράφια με μπιμπελό και μπισκότα.Άλλο τρυκ είναι να ψάχνεις στις βιβλιοθήκες παππούδων, ή ακόμα καλύτερα γιαγιάδων που χηρεψαν και δε ξέρουν τι είναι αυτά τα μαβρα πράματα. Τα πας καλά με παππούδια;
Ο σκαλουμπακας πχ σιγά μη ξέρει τι δίσκους έχει...![]()
μέσα 60s μέχρι μέσα 70s κατά την άποψή μου είναι η εποχή της δημιουργίας. Η εποχή που οι μουσικοί ῾δεν ήξεραν τι έπαιζαν῾῾ και οι ακροατές ῾῾δεν ήξεραν τι άκουγαν῾῾για όσους καταλαβαίνουν!Μπορει να ειναι ετσι και εμεις να γερναμε..
Παρολα αυτα να ξεκαθαρισω κατι.
Δεν ειμαι εκεινης της γενιας (δηλαδη 60s-70s). Ειμαι γεννημενος το '80 και βιωσα φυσικα τα ακουσματα της εποχης μου.
Δηλαδη τα τελη των 80s και ολοκληρα τα 90s και 2000s.
Ομως καπου γυρω στα 22-23 χρονια μου, αρχισα να γυριζω το ρολοι πισω μουσικα. Με αποτελεσμα να εχω καταληξει πλεον στο συμπερασμα οτι καλυτερη εποχη μουσικα ειναι τα 60s-70s.
Δε θελω να παρεξηγηθω. Ολα ειναι γουστα και παραθετω την προσωπικη μου αποψη απλα.
Φιλικα,
Νικος.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και το '90. Χαμός! Απλά έπρεπε να συντονιστεί ο οποιοσδήποτε με την εποχή.μέσα 60s μέχρι μέσα 70s κατά την άποψή μου είναι η εποχή της δημιουργίας. Η εποχή που οι μουσικοί ῾δεν ήξεραν τι έπαιζαν῾῾ και οι ακροατές ῾῾δεν ήξεραν τι άκουγαν῾῾για όσους καταλαβαίνουν!
Ε οχι και ακριβως ετσι. Ειχε πολλα καλα και καποια ηταν και πρωτοποριακα.Το ίδιο ακριβώς έγινε και το '90. Χαμός! Απλά έπρεπε να συντονιστεί ο οποιοσδήποτε με την εποχή.
Ένα δισκάδικο που πουλούσε μόνο ηλεκτρονικό ήχο στο Μαρούσι το discman που το είχε ένας πατρινός ο Ηλίας υπάρχει ακόμα; Είχα αγοράσει τρελές δισκάρες από αυτόν!Ε οχι και ακριβως ετσι. Ειχε πολλα καλα και καποια ηταν και πρωτοποριακα.
Καινουριες μουσικες δηλαδη. Αλλα και παλι. Το εζησα το '90 και δεν νομιζω οτι ειχε το ιδιο μουσικο τσουναμι οπως το '70.
Οι περρισοτεροι δισκοι μου (electronic/dance music) απο τοτε ειναι. Πολλοι απο αυτους προς πωληση στο discogs..
Αν περιμενα μερικα χρονια, τοτε η συλλογη μου θα ηταν διαφορετικη. Και μαλλον δεν θα ηταν προς πωληση.
Αλλα τι να κανεις? Ετσι γινετε πολλες φορες.