Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
το εχεις καταλάβει λαθος αλλά θα στο εξηγησει ο Κεφαλας που ειναι εμπειρος στο TCΜα αφού μπορείς να ρυθμίσεις και την ισχύ εκτός από τη θερμοκρασία!

το εχεις καταλάβει λαθος αλλά θα στο εξηγησει ο Κεφαλας που ειναι εμπειρος στο TCΜα αφού μπορείς να ρυθμίσεις και την ισχύ εκτός από τη θερμοκρασία!
Το ίδιο πράγμα είναι.Εγώ βλέπω ότι αλλάζει η τάση.![]()
ποιο μοντακι εχεις ;.....γιατι επαιξε 85 βαττ καποια στιγμη !!!!!!Ναι είναι σταθερά σε power mode!
Ναι απλά μπερδεύομαι με τα βατ που ορίζεις στο tc mode!Το ίδιο πράγμα είναι.
Αλλάζει η τάση για να αλλάζουν τα βατ, εφόσον είναι σταθερή η αντίσταση, ώστε να φτάνει και να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία.
Δηλαδή στην αρχή δίνει μπόλικα βατ για να πιάσει θερμοκρασία, και μετά δίνει λιγότερα, όσα χρειάζεται για να την κρατήσει σταθερή.
Ή θα βλέπεις να μεταβάλλονται τα βατ (εγώ αυτό βλέπω) ή θα βλέπεις να μεταβάλλονται τα βολτ (αυτό που βλέπεις)
Όντως, σε βατ παίζει κοντά στα 15-17 για να το διατηρεί σε σταθερή θερμοκρασία.
Αυτή την αίσθηση έχω και γω!Ποτέ μου δεν συμπάθησα το Ni, πάντα μου βγάζει μια περίεργη γεύση.
δεν εχει στανταρ .....Ναι απλά μπερδεύομαι με τα βατ που ορίζεις στο tc mode!
Από αυτά ξεκινάς και μετά αυτά που όρισες πέφτουν για να κρατηθεί η θερμοκρασία?
Για πες έναν που αναδυκνείει γεύσεις!Περί Cubis: Ποτέ μου δε τον συμπάθησα από θέμα γεύσης. Απλά έκανε καριέρα επειδή (όπως και ο Nautilus) είχε επιλογές στην αντίσταση και σφιχτή τζούρα σε μια εποχή που όλοι έβγαζαν μπουρούδες.
Παμε 1 τελευταια φορά γιατι το έχεις πιάσει λαθοςΝαι απλά μπερδεύομαι με τα βατ που ορίζεις στο tc mode!
Από αυτά ξεκινάς και μετά αυτά που όρισες πέφτουν για να κρατηθεί η θερμοκρασία?
Ψαχνεις για καλο καλώδιοΓια πες έναν που αναδεικνύει γεύσεις!
Ok Κατάλαβα.Παμε 1 τελευταια φορά γιατι το έχεις πιάσει λαθος
Τα βατ ειναι αποτελεσμα .Ανάλογα με την ταση που εφαρμόζεις στα ακρα μιας αντιστασης παιρνεις τα βατ ,την ισχύ δηλαδή .
Τα μοντακια ΔΕΝ μετρανε θερμοκρασία αλλά την διαφορά της ωμικης αντιστασης υπο την επιδραση της θερμοκρασίας .Καθε συρμα έχει διαφορετικη καμπύλη μεταβολής αντιστασης και αυτο έχουν στανταρει και το λένε καταχρηστικά TC .
Οταν λοιπόν βαλεις μια θερμοκρασία ουσιαστικα λες στο μοντακι να μην επιτρεψει να δώσει παραπάνω ισχύ ,δηλαδή ταση,βολτ στην αντισταση για να μην μεταβληθει η τιμη της παραπανω από ενα ορισμενο σημειο το οποίο μεταφραζεται σε μια θερμοκρασία πχ 220 C .Λογικα λοιπόν ο χρήστης δινει εντολή πλήρους ισχύος στο μοντακι και αυτο κοβει μόλις πιασει το φραγμα,την θερμοκρασία δηλαδή .Αν δωσεις λιγότερη σε TC mod το μοντακι υπολειτουργεί και δεν έχεις τα αναμενόμενα αποτελεσματα . Οπως ειπα πριν επειδη ολα τα συρματα δεν ειναι ίδια ,τα τυλιγματα επισης,και κυρίως ολα τα μοντακια δεν μετρανε το ιδιο γι αυτο βρισκεις διαφορές σε γευση από θερμοκρασιες η βατ η βολτ η οτι άλλο ρυθμιζεται .Πολλές φορες βαζουν οι χρηστες ρυθμίσεις που τα μοντακια δεν υποστηρίζουν από κατασκευής η λογω ανεπαρκους μπαταρίας και μετα παραπονιούνται οτι δεν "ντουμανιάζει " η "σκάει" η "φτυνει" .Σαν ενισχυτη με λιγα βατ που "βουταει" στα περάσματα ασχετα αν έχεις δώσει φουλ ενταση .
Οατν δουλευεις TC ασχέτως συρματος ,αρκει φυσικα να το υποστηρίζει , πας τερμα γκαζια -βατ .Το συστημα (cruise contol ) δεν σε αφήνει να περασεις το οριο των 130 (θερμοκρασία ) .
Ελπίζω να έγινα κατανοητός .
Μπα κάθε άλλο!Ηλεκτρολογικό καλώδιο τρέχει στα ηχεία μου.Ψαχνεις για καλο καλώδιο![]()