Crown vs hifi

Reaction score
138
το sub ειναι το yamaha yst-sw216 με μονη ρυθμιση το hi-low cut
[DOUBLEPOST=1513366197][/DOUBLEPOST]εχω εναν γειτονα που εχει τον hk990 θα τον πω να μου τον δανειση για κανα δυο μερες να δουμε τη θα κανουν τα ηχειακια με εναν καθαρο ολοκληρωμενο θα σας ενημερωσω

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
το sub ειναι το yamaha yst-sw216 με μονη ρυθμιση το hi-low cut
[DOUBLEPOST=1513366197][/DOUBLEPOST]εχω εναν γειτονα που εχει τον hk990 θα τον πω να μου τον δανειση για κανα δυο μερες να δουμε τη θα κανουν τα ηχειακια με εναν καθαρο ολοκληρωμενο θα σας ενημερωσω
Ωραία οπότε να υποθέσω το έχεις στο low.
Μείωσε και την στάθμη 1,5 γραμμή και είσαι σε καλό δρόμο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.692
Για να πω και εγώ την π@π@ριά μου
με crown 1502 τα ηχεία (AS Artemis) έφτασαν σε στάθμες αλλού,απαραμόρφωτα και χωρίς ρίσκο,με χαμηλό με με με
το μηχανάκι έχει δύναμη ξερή και ουδέτερη

+αν βάλεις παράγοντα χώρου από όσο βλέπω...δεν πρόκειται να φτάσεις ή να καταλάβεις διαφορές που να μην διορθώνονται με το audyssey ή με κάποιο eq
δεν λέω ότι είναι το τέλειο και πατάει μηχανάκια χιλιάδων ευρώ...αλλά με αυτά τα λεφτά σίγουρα έχεις ένα απίστευτο επίπεδο οδήγησης για τα συγκεκριμένα ηχεία...και τα περισσότερα άλλα που θα έρθουν...όποτε έρθουν και αν θα έρθουν...που σου εύχομαι να έρθουν

πάρ'το και μη ψάχνεις για χροιές και λεπτομέρειες που τυραννάνε...αυτές είναι για χαιενδάδες με χρυσά ώτα

υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα στην αλυσίδα της αναπαραγωγής και πολύ πιο ανέξοδα. να ασχοληθείς για να φτιάξεις τον ήχο σου

daharis speaking ;)

και μην ακούσω κουβέντα από κανέναν κομμουνιστή αντάρτη :p:D0

Υ.Γ. ΨΙΤ!!! Georgesod κάτι πάει να γίνει...θα σου πω αύριο για σίγουρα:party:

Reaction score
138
σαφως γεμιζει ολο το δωματιο και ενα χαμογελο διαγραφεται σε μενα .
αλλα εχει αλλη χαρη να ακους απο τα ηχεια σου σε direct ετσι εχω συνηθισει
[DOUBLEPOST=1513367960][/DOUBLEPOST]
Ma αφού είναι σε direct. To sub δεν παίζει λογικά. Μόνο αν το βάλει stereo
σωστα

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται σε direct κατάσταση ο συγκεκριμένος AV αλλά ρώτησα πριν αν είναι ενεργό το sub.
Τελικά τσάμπα η κουβέντα? Μόνο τα δύο ηχεία λειτουργούν αφού το έχεις σε direct ή παίζεις stereo?

Reaction score
138
τωρα πλεον μεζουρα και παμε
[DOUBLEPOST=1513368089][/DOUBLEPOST]
Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται σε direct κατάσταση ο συγκεκριμένος AV αλλά ρώτησα πριν αν είναι ενεργό το sub.
σορρυ δεν το ειδα
[DOUBLEPOST=1513368547][/DOUBLEPOST]παιδια θεωρω οτι ειμαι καλημενος για το αρχικο ερωτημα αλλα και παλη μου δωσατε εναλλακτικες επιλογης να διαλεξω αν χρειαστει μετα την δοκιμη με τον hk990

Timaras

Reaction score
2.153
Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ δοκιμάσεις τον Harman εκτός και αν ντε και καλά θες να μπεις σε έξοδα!:)

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Εγκώ τα ενισχυτικά μου τα δουλεύει από "και τέταρτο" μέχρι "και εικοσπέντε"... o_O:errwhat:
Από παρά τέταρτο μέχρι παρά πέντε εννοούσα... :oops::oops::oops::(

Συγγνώμην, τώρα μαθαίνω να διαβάζω την ώρα! (αναλογικά...) :D:D:roflmao:

Reaction score
138
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπω σε έξοδα ήδη έχω παραγγείλει τα σαραουντ και κεντρικό και τον Ιανουάριο οι βασεις
Απλά θα τα δοκιμάσω να δω τι ψάρια πιάνουν τα ζενζορ3

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494