Crown vs hifi

Reaction score
782
Λογικα πρεπει να κερδίζεις σε χαμηλο επειδη τα εχεις επανω σε αλλα ξύλινα ηχεια.
Σε βάσεις παιζει να χάσεις και αλλο χαμηλο

Αλλα θα παίξουν και πιο σωστα σε βασεις.
Ρε συ μηπως να μεινεις ως εχεις και απλα να παρεις ενα subaki.
Τα ηχεια παντος εχουν εναν χαρακτηρα οπως ολα άλλωστε τα ηχεια.
Οποτε οτι και τελικο να βαλεις πανω κατω τα ίδια θα ακούσεις.

Παντος εγω πιστεύω πως ο marantz που εχεις ειναι μια χαρα για τα ηχεια σου

Reaction score
380
Ναι, αλλά τώρα ακούς και κάτι από την καμπίνα των από κάτω ηχείων και αυτό δεν είναι σωστό.....
Βάλε ανάμεσα τους τουλάχιστον κάποιο ηχοαποροφητικό υλικό μέχρι τότε.
Και για μένα δοκίμασε να τα φέρεις και λίγο πιο κοντά μεταξύ τους.

Reaction score
138
παντως να πω την αληθεια οικονομικα τουλαχιστον οι απαντησεις σασ
Ναι, αλλά τώρα ακούς και κάτι από την καμπίνα των από κάτω ηχείων και αυτό δεν είναι σωστό.....
Βάλε ανάμεσα τους τουλάχιστον κάποιο ηχοαποροφητικό υλικό μέχρι τότε.
Και για μένα δοκίμασε να τα φέρεις και λίγο πιο κοντά μεταξύ τους.
εννοεις φελιζολ

A

AKARL

Guest
Σωστα θα ταιριαξει ομως σαν προ ο marantz.....?
Αυτό είναι κρίσιμο ζήτημα δεδομένου ότι στα χαρακτηριστικά του τελικού δεν αναφέρεται πουθενά η ευαισθησία εισόδου.
Έχω στείλει μαιλ από χτες χωρίς, ακόμα, να λάβω απάντηση.

Reaction score
782
Η άποψη η δική μου είναι ότι όσο πιο πολλά βατ τόσο καλύτερα. Για τα στραγάλια που λες παλιά τη χρησιμοποιούσαμε την έκφραση όταν clock - άραμε χωρίς αύριο cpu και gpu. "Τα mhz δεν είναι στραγάλια" :p . Τα συγκεκριμένα ηχεία τα έχω και όταν τα χρησιμοποιούσα σαν κύρια με έναν denon x 2000 αρχικά, στη μουσική όταν έδινες γκάζια πραγματικά ο ήχος ήταν σκατά λόγω αδυναμίας οδήγησης του ενισχυτή. Αργότερα τα έπαιζα με έναν xindak υβριδικό. H διαφορά ήταν τεράστια σε σχέση με πριν. Πλέον τα προορίζω για surround τα συγκεκριμένα αλλά έτυχε να τα δοκιμάσω με xls1500 (crown που έχω) το καλοκαίρι και μου άρεσε το αποτέλεσμα. Το σύστημα που ακούω μουσική είναι teac 503 crown xls2002 και chario delpinus. Οπότε πιστεύω μπορώ να έχω άποψη για τη φάση... Όσον αφορά το άλλο μέλος του φόρουμ που προσπάθησε να μου την πει, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ρεύμα - οδήγηση αλλά και ισχύς. Αυτό που δεν μπορώ να ψιλιαστώ είναι πως αυτό το μέλος κατάλαβε ότι ο xtz είναι πιο μουσικός αφού ακόμα δεν κυκλοφόρησε..... :tongue::gotcha:
Το αλλο μελος που λές δεν προσπαθήσεις να στην πει.
Εσυ μου ηρθες με φορα και δεν μου αρεσε παρτο λιγο αλλιως λοιπον.
Στα του ενισχυτη δεν ειπα οτι τα βατ ειναι κακο να υπαρχουν αλλα τι να τα κανω εαν δεν υπαρχουν ρευματα να τα υποστηριξουν τα χ,ψ βατ. Και ειναι τζουφια σαν κατι που πουλανε στα παζαρια ραδιακια που εχουν γουφερακι 2 ιντσων και λενε με πολυχρωμα γράμματα 200watt.

Αυτο ειπα αλλα δεν ήθελες να καταλαβεις.
Για μενα δεν ισχυει το οσα πιο πολλα βατ τοσο πιο καλα σκετο.

Τα βατ για να παίξουν οπως πρεπει θελουν ρευματα κατα την εμπειρία μου.
Οσο για τον xtz δεν τον εχω ακουσει αλλα απο τα specs φαίνεται καλο μηχανημα και γενικα ειναι τιμια μηχανακια για τα χρηματα τους.
Και αφου ειχες xindak θα πρεπε να ξερεις πως αν και τα 2 κινεζιες παιζουν εξαιρετικα για τα χρηματα τους.
Ειχα xindak a600e το γαϊδούρι αυτο των 55κιλων και μου έσκισε τα cary500 μονομπλοκ.
Μου δούλεψε καλυτερα ο xindak τα m.l odyssey που ειχε ποσο εαν θυμάσαι καλα 180 watt και τα cary 500 και απo τιμη η μερα με την νυχτα.
Απλα γιατι οι Κινέζοι βαλανε μεσα πυκνωτές με χωρητικότητα και τροφοδοσια,μετασχ. Με @@ και ας ηταν made in china.

Reaction score
138
eyxaristv
[DOUBLEPOST=1513359338][/DOUBLEPOST]λοιπον τον ενυσχητη τον βρικα απο αγγελεια παρα πολυ φθηνα για την εποχη του οποτε μου ανατρεψε ολο το προγραμματισμο που ειχα

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Ξ

1) Ξεφορτώσου τα "Χ" (για όνομα!)
2) Φέρε το σαμπ, λίγο πιο μπροστά,
3) Βάλε δυο βασούλες στους κίτρινους λεκέδες "Α"
(μην ξεχάσεις να βάλεις και τα ζένσορ πάνω)
4) Βελτίωση 100%
5) Αυτό δε σημαίνει πολλά από μόνο του, δυστυχώς...

6) Τι να γράψουν οι "σοφοί" αν δεν έχουν δει τη φωτογραφία του φίλου;;; o_O

:drinks:

Reaction score
782
Ξ

1) Ξεφορτώσου τα "Χ" (για όνομα!)
2) Φέρε το σαμπ, λίγο πιο μπροστά,
3) Βάλε δυο βασούλες στους κίτρινους λεκέδες "Α"
(μην ξεχάσεις να βάλεις και τα ζένσορ πάνω)
4) Βελτίωση 100%
5) Αυτό δε σημαίνει πολλά από μόνο του, δυστυχώς...

6) Τι να γράψουν οι "σοφοί" αν δεν έχουν δει τη φωτογραφία του φίλου;;; o_O

:drinks:
Το sub δεν το ειδα ο τυφλός εγω :p

Βάσεις οπως και δηποτε για να ακουσεις σωστα και μετα να κρίνεις :D

Reaction score
138
ναι αυτο μπορει να γινει
[DOUBLEPOST=1513359715][/DOUBLEPOST]δεν ακουω μουσικη απο το sub αν εννοεις για δικαναλη μονο απο τα zenzor

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Πάρε βάσεις!
Κατόπιν τράβηξε πιο μπροστά τα ηχεία σου, μείωσε την απόσταση μεταξύ τους και φτιάξε ένα μικρό αναπαυτικό ισόπλευρο τριγωνάκι ακρόασης.
Τότε και μόνο τότε επαναξιολογείς τα δεδομένα και πράττεις ανάλογα.

Reaction score
782
Τα ηχεία που χρησιμοποιείς σαν βάσεις, ποια είναι;
Ξερω που το πας Κ.Κωστα :D
Αν ειναι καλύτερα τα κατω να κανουμε τραμπα τα κατω με τα dali και τα dali να γινουν βασεις ε?
:D :p

Πλακα κανω.

Συμφωνώ με τους υπολοιπους βάσεις οπως προειπα και σωστο στάσιμο εν σχεση με την θεση ακροασης σου.

Reaction score
138
δηλαδη να ερθουν τα ηχεια και σαμπ στα σημαδια.
ομως ρε παιδια θα ειχε καποια σημασια αν τα εβαζα πανω στο χαλι για μονωση?

Reaction score
4.327
Ρε συ Azazil1190 μιλάμε για class d εδώ . Τι τζούφια βατ χωρίς ρεύματα μου λες; :o Έχεις δει τα specs των crown? Μην εκτίθεσαι άλλο. Πέρασε πια η εποχή που όσο πιο βαρύς ήταν ένας ενισχυτής (λόγω μετασχηματιστή και τεράστιων ψυκτρών) τόσο καλύτερος και με πιο πολλά ρεύματα ήταν :p

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494