Crown vs hifi

Reaction score
11.785
Με το μπαρδόν, δηλαδή, αλλά σε σχέση με αφτά (κ. Νταλίπη!) με τα οποία κάνουν ωτοκαθαριζμό οι ακσιότιμοι κ.κ. Στάθης, Γουίζης, Βρουμ, Σληπ, Τζωρτζσόντ κ.ο.κ., σε όπχοια δΒ και αν αφτά αναπαράγονται, ο ήχος του κομπρεσέρ που διασπά οπλιζμένο σκυρόδεμα ακούγεται ως η μελωδία της ευτυχίας...
Ξέρεις ότι μου πετάγονται τα μάτια έξω με τα ορθογραφικά και με πειράζεις.:laugh:
Όσο για το περιεχόμενο του link, θα το ακούσω σε υψηλές εντάσεις αύριο το πρωί, που θα είμαι μόνος στο σπίτι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.582
[...]Με το μπαρδόν, δηλαδή, αλλά σε σχέση με αφτά (κ. Νταλίπη!) με τα οποία κάνουν ωτοκαθαριζμό οι ακσιότιμοι κ.κ. Στάθης, Γουίζης, Βρουμ, Σληπ, Τζωρτζσόντ κ.ο.κ., σε όπχοια δΒ και αν αφτά αναπαράγονται, ο ήχος του κομπρεσέρ που διασπά οπλιζμένο σκυρόδεμα ακούγεται ως η μελωδία της ευτυχίας...:o:o:o

Να χρησιμοποιήσω τα λόγια συμφορουμίτη: "οταν βαζουν να ακουσουν η να δουν ταινια οι γειτονες δεν τους λενε κατι γιατι νομιζουν οτι περναει το σκουπιδιαρικο και μαζευει τα σκουπιδια......" :focus:

:rofl::rofl::rofl:
Μας παρεξήγησες... Αυτά που postάρουμε στο thread είναι αυτά που ακούμε το βράδυ, πριν να κάνουμε νανάκια. Για να ξυπνήσουμε και για ωτοκαθαρισμό, ακούμε άλλα, πιο βαριά...:vinsent:

Ξέρεις ότι μου πετάγονται τα μάτια έξω με τα ορθογραφικά και με πειράζεις.:laugh:
Όσο για το περιεχόμενο του link, θα το ακούσω σε υψηλές εντάσεις αύριο το πρωί, που θα είμαι μόνος στο σπίτι.
Είσαι σίγουρος;:D

A

AKARL

Guest
Αυτά δεν τα σχολιάζω...! Εγώ είμαι διπλωματικός τύπος!

Άσε που θέλω να τάχω καλά και με τσι διαχειριστές!!!:drinks::angel:
Εδά με πχιάνεις αδγιάβαστο κουμπάρε Στέρκονα. Δεν τα κατέω αφτά. :idk::idk::idk:

Εγώ μόνο αφτόν κατέω:

Α, επί τη ευκαιρία, τελικά που καταλήξαμε: Να πάρει ο φίλος Τσαγκάλξ τον Κράουν, να πάρει κανέναν σοϊκό χάϊ-φάϊ ενισχυτή ή να μη πάρει πράμα;

Reaction score
30.455
Α, επί τη ευκαιρία, τελικά που καταλήξαμε: Να πάρει ο φίλος Τσαγκάλξ τον Κράουν, να πάρει κανέναν σοϊκό χάϊ-φάϊ ενισχυτή ή να μη πάρει πράμα;
Mάλλον το ξέχασε...η τελευταία του συμμετοχή στο νήμα είναι στο post 190 και φτάσαμε στο 330...:whistling:

Reaction score
138
Παιδιά καλημέρα σας ,διαβαζω όσο μου επιτρέπεται λόγο δουλειάς (σχόλαω αργά )όσα γράφεται εδώ μέσα και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Έχω μετάφερει τον καναπέ ακόμα ποιο κοντά στα ηχεία στο 1.80cm ,απόσταση μεταξύ τους 1.80+- 1 με 2 cm απόσταση από πίσω τοίχους ,90 και κάτι πόντους ,πλάγια , 60 cm περίπου θα σας πω με ακρίβεια όταν γυρίσω σπίτι.γυρισα τις προσωρινές βάσεις (ηχεία) τις μονάδες να κοιτάνε στον πίσω τοίχο διαγώνια μιας και τα πανω ηχεία κοιτάνε εμένα πλεον και επίσης έβαλα μαξιλάρια να ακουμπάνε τις μοναδες εννοω στις βάσεις ηχεία που προσωρινά ακουμπάνε τα zenzor.
Μέτρησα με το μικρόφωνο 8 θέσεις, εβαλα το cross στους 80 για τα ζενζορ3 και το sub πάλι στους 80.
Ήρθαν και τα vocal -pico και δεν έχω χρόνο τώρα να τα στήσω όλα.
Όσον αφορά το ήχο.....υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν θα μου χρειάστει να ανεβάσω την ένταση στα προηγούμενα επίπεδα.
Ο λόγος είναι ότι τελικά τα ηχεια με το sub ακούγονται ποιο γεμάτα τα ηχεία βγάζουν περισσότερη λεπτομέρεια στις μεσαίες και ψηλές και το sub αναλαμβάνει τα χαμηλά.
Επειδή ήρθα και ποιο κοντά από πριν ακούω ποιο άμεσα και με περισσότερη λεπτομέρεια.
Αυτά τα λίγα τώρα περισσότερες λεπτομέρειες όταν γυρίσω σπίτι σε λογική ώρα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.268
Να πάρει ο φίλος Τσαγκάλξ τον Κράουν, να πάρει κανέναν σοϊκό χάϊ-φάϊ ενισχυτή ή να μη πάρει πράμα;
Να μην πάρει τίποτα.
Να φτιάξει αυτά που έχει. Φαίνεται πως έλαβε το μήνυμα. ;)

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Έχω μετάφερει τον καναπέ ακόμα ποιο κοντά στα ηχεία στο 1.80cm ,απόσταση μεταξύ τους 1.80+- 1 με 2 cm απόσταση από πίσω τοίχους ,90 και κάτι πόντους ,πλάγια , 60 cm περίπου θα σας πω με ακρίβεια όταν γυρίσω σπίτι.γυρισα τις προσωρινές βάσεις (ηχεία) τις μονάδες να κοιτάνε στον πίσω τοίχο διαγώνια μιας και τα πανω ηχεία κοιτάνε εμένα πλεον και επίσης έβαλα μαξιλάρια να ακουμπάνε τις μοναδες εννοω στις βάσεις ηχεία που προσωρινά ακουμπάνε τα zenzor.
Μέτρησα με το μικρόφωνο 8 θέσεις, εβαλα το cross στους 80 για τα ζενζορ3 και το sub πάλι στους 80.
Ήρθαν και τα vocal -pico και δεν έχω χρόνο τώρα να τα στήσω όλα.
Όσον αφορά το ήχο.....υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν θα μου χρειάστει να ανεβάσω την ένταση στα προηγούμενα επίπεδα.
Ο λόγος είναι ότι τελικά τα ηχεια με το sub ακούγονται ποιο γεμάτα τα ηχεία βγάζουν περισσότερη λεπτομέρεια στις μεσαίες και ψηλές και το sub αναλαμβάνει τα χαμηλά.
Επειδή ήρθα και ποιο κοντά από πριν ακούω ποιο άμεσα και με περισσότερη λεπτομέρεια.
Αυτά τα λίγα τώρα
;)

Χαλάλι το ξεκατίνιασμα! :D

Καλές Γιορτές !!! :drinks:

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.338
Καλά νέα λοιπόν!

Από περιέργεια: όταν και αν έχεις χρόνο, κάνε μία σύγκριση με και χωρίς μαξιλάρια πάνω στις μονάδες των "βάσεων". Ακους διαφορές;

Καλές γιορτές, να χαίρεσαι το νέο ήχο σου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos