- Reaction score
- 83.668
ρε φιλαράκ...?Μωρό μου εσύ αμέτρητο!
Άσε με να σου φτχιακσω τις καμπύλες σου!
που την είδες την καμπύλη...θα με τρελάνς?
κάγκελο λέμε

ρε φιλαράκ...?Μωρό μου εσύ αμέτρητο!
Άσε με να σου φτχιακσω τις καμπύλες σου!
Δεν τα βάζεις σαράουντ και να βάλεις τα ζένσορ7 μπροστά;Απλά θα τα δοκιμάσω να δω τι ψάρια πιάνουν τα ζενζορ3
Αστα αυτά που ξερςςςςρε φιλαράκ...?
που την είδες την καμπύλη...θα με τρελάνς?
κάγκελο λέμε![]()
![]()
σε τέτοιο στειλιάρι μανάρι μου...δεν λέγονται βυθίσειςΑστα αυτά που ξερςςςς
Εχω και κ...βυθόμετρο για τις βυθίσεις σου![]()
Έχεις αναλογιστεί πόσα νήματα αθώων ανθρώπων έχουμε μαμήσει?σε τέτοιο στειλιάρι μανάρι μου...δεν λέγονται βυθίσεις
ραβδώσεις το λένε...για extra απόλαυση![]()
Μάλλον θα καταλάβεις πόσο καλύτερος είναι ο Harman!Απλά θα τα δοκιμάσω να δω τι ψάρια πιάνουν τα ζενζορ3
Πρόσεχε εσύ μη βάλεις το ποτενσιόμετρο στο και μισή!Σα δεν αντρέπεστε....![]()
Ναι, και καλό θα ήταν οι δυό σας να κάνετε λίγο self moderation και να μη γράφετε μαλακίες στα διάφορα σοβαρά θέματα.Έχεις αναλογιστεί πόσα νήματα αθώων ανθρώπων έχουμε μαμήσει?
![]()
Α γειά σου !!!να μη γράφετε μαλακίες στα διάφορα σοβαρά θέματα.![]()
Νομίζω πως υπάρχουν αρμοδιότεροι από εσένα για να με επαναφέρουν στην τάξη.Ναι, και καλό θα ήταν οι δυό σας να κάνετε λίγο self moderation και να μη γράφετε μαλακίες στα διάφορα σοβαρά θέματα.![]()
OκΝομίζω πως υπάρχουν αρμοδιότεροι από εσένα για να με επαναφέρουν στην τάξη.
Και αυτό το υφάκι λυκειάρχη ,όχι σε μένα.
Οκ?
και εγώ μαζί σου είμαι..αν και φημίζομαι για αυτό το σέλφικάτιπωςτολεν...Ναι, και καλό θα ήταν οι δυό σας να κάνετε λίγο self moderation και να μη γράφετε μαλακίες στα διάφορα σοβαρά θέματα.![]()
( Τες πα, δε μ' αρέσει να επεμβαίνω σε διαπροσωπικές διαφωνίες... Δε σας ξέρω κιόλας. Απ' την εικόνα που έχω "σχηματίσει" για τον καθένα σας, από τα ποστ σας, σχετικά με τις γνώσεις και το χιούμορ σας...)
Αφού σέβεται τα χρόνια μου και τα ασπρα μου μαλλιά...Είμαι σίγουρος ότι ο Πέτρος έκανε πλάκα...
Απλά ξέχασε να βάλει "χαμογελάκι" στο τέλος!
Ε, Πέτρο;
( Τες πα, δε μ' αρέσει να επεμβαίνω σε διαπροσωπικές διαφωνίες... Δε σας ξέρω κιόλας. Απ' την εικόνα που έχω "σχηματίσει" για τον καθένα σας, από τα ποστ σας, σχετικά με τις γνώσεις και το χιούμορ σας...)
Όλα καλά!ΟΚ, θείο.