Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Αυριο!Τί; Έτσι απλά; Δε θα σκοτωθούμε άλλο;![]()
Βάλε και ένα σποιλερ για κομμουνιστοφοβικούς ρε αδερφέ!
Μην μου βαζεται κι άλλα μικρόβια στο μυαλό παρακαλώ θα πέσει παντόφλα από την σύζυγό.Δεν τα βάζεις σαράουντ και να βάλεις τα ζένσορ7 μπροστά;
Βελτίωση θα έχεις με τα ίδια έξοδα...
Εγώ στο χώρο σου θα έπαιζα phantom (χωρίς κεντρικό).
Μεγαλύτερη ομοιογένεια θα είχα μάλλον...![]()
Mολις κανεις στην ακρη τον marantz και βαλεις τον 990 πανω θα ζητας απο τον γειτονα να σου πουλησει τον 990!το sub ειναι το yamaha yst-sw216 με μονη ρυθμιση το hi-low cut
[DOUBLEPOST=1513366197][/DOUBLEPOST]εχω εναν γειτονα που εχει τον hk990 θα τον πω να μου τον δανειση για κανα δυο μερες να δουμε τη θα κανουν τα ηχειακια με εναν καθαρο ολοκληρωμενο θα σας ενημερωσω
Εγω ακομα διαβαζω συνεχεια για ματσαρισματα και πως ακουγεται το καθε τι στου καθενος τα αυτια χωρις να κοιτανε μετρησεις.... δηλαδη στου κουφου τη πορτα παρε την πορτα και φυγε.... καταλαβαινω και γιατι κουραστηκαν να τα γραφουν τοσες φορες. Γραφεις εσυ πολυ σωστα κατω απο το σχολιο μου ποια ειναι η σειρα των πραγματων που επιδρουν στο ηχο και περναει στο ντουκου. Βαζει ο Νταλιπης το λινκ απο την ιδανικη αποσταση ακροασης (που ειναι το α και το ω ) και μερικοι συνεχιζουν να συζητανε για τον ενισχυτη σα να μην τρεχει τπτ.....- ένα δίκαιο το έχεις , από την άλλη όμως τα έμαθαν σε εμάς τους ( φορουμικά ) νεότερους , οι οποίοι τα μεταλαμπαδεύουμε σε άλλους ακόμα νεότερους . . . κλπ
- παράλληλα επιβλέπουν και επεμβαίνουν σε τυχόν ατοπίες
Λίγο self moderation δεν βλάπτει!Δε βαριέσαι. Υπομονή να έχουμε να κάνουμε την πλάκα μας.
Ναι ,είχες και στο χωριό σου εσύ αυτό το σελμοντερεσιο!Σελφ μοντερέισον φίλτερ: άμπσεντ.![]()
΄΄...Σύρε και δες το μια άγκυρα κι ένα οικόσημο έχει...΄΄Δυστυχως για το φορουμ αυτοι που καποτε εγραφαν τακτικα και μας ανοιγαν τα ματια να καταλαβουμε τι παιζει σε καποιο βαθμο πλεον εχουν χαθει και εχουν μεινει ελαχιστοι οι οποιοι και απο οτι καταλαβαινω εχουν κουραστει και δεν μπαίνουν καν στη διαδικασια να απαντησουν...
ενταξει ειπαμε.... το παληκαρι εχει στησει τα ηχεια οΔε βαριέσαι. Υπομονή να έχουμε να κάνουμε την πλάκα μας.
Αγαπητε κυριε Καβαδια... εμ sorry Bhutia ηθελα να πω΄΄...Σύρε και δες το μια άγκυρα κι ένα οικόσημο έχει...΄΄
Πώς ν'απαντήσει κάποιος με γνωστική ψυχραιμία σ'ένα νήμα τιτλοφορούμενο "Crown vs hifi";;;
(Τι λε ρε μεγάλε...ώστε ο Crown XLS αντιπαρατίθεται ή μήπως...εναντιώνεται στην υψηλή πιστότητα;;;)
Θα μπορούσε πάντως ο τίτλος ν'ανταποκριθεί στο πνεύμα του νήματος,εάν προστεθεί και ο προσδιορισμός ΄΄consumer΄΄ πριν τον όρο ΄΄hifi΄΄...
Συμπαθητικότατε... τσαγια,η διαρρύθμιση του συστήματός σου σε συνδυασμό με την ερώτηση που είχε αρχικώς υποβληθεί, παραπέμπει συνειρμικώς στο γνωμικό...΄΄Όλα τα χε η Μαριωρή,ο φερετζές της έλειπε΄΄
Μην αγωνιάς πάντως,ο μόνος δρόμος που σου μένει είναι...προς τα άνω.Για να μείνουμε πάντως επίκαιροι,κρίνεται σκόπιμο αφού σου βρίσκεται ο πολυκάναλος,να έκανες μέσω αυτού διαχείριση κατώτατων οκτάβων (δηλ κροσάρισμα με τα κύρια ηχεία τα οποία ακολούθως δεν θα τροφοδοτούνται από τις εν λόγω οκτάβες).
Σημαντικός επίσης παράγων προτού αποκτήσεις τον όποιο τελικό θα ήταν να γνωρίζεις εκτός της αντίστασης την ευαισθησία εισόδου του σε συνδυασμό με τη διαθέσιμη στάθμη στην προενισχυτική έξοδο.
Σχολιάζοντας κάτι που συγκράτησα από τους προηγηθέντες διαλόγους,έχω μόνο να παρατηρήσω ότι πέρα από την κλασσική λύση με νταβραντισμένους μετασχηματιστές και πυκνωτικό φορτίο ως δείγμα επαρκούς ενέργειας,οι Crown με το Drivecore 2 και τα διακοπτικά τροφοδοτικά διαθέτουν εφάμιλλες ικανότητες οδήγησης....
Εγώ πάντως, με δεδομένη την ύπαρξη του marantz, θα ξέχναγα( έστω και για δοκιμή) το direct και θα έβαζα το σαμπακι στο παιχνιδι για 2.1. Θα δοκίμαζα τα ηχεία small , θα έπαιζα με το cross και που ξέρεις μπορεί και να έβγαινε κάτι καλό!
Μπούτχια ,σταμάτα να με αντιγράφεις..Για να μείνουμε πάντως επίκαιροι,κρίνεται σκόπιμο αφού σου βρίσκεται ο πολυκάναλος,να έκανες μέσω αυτού διαχείριση κατώτατων οκτάβων (δηλ κροσάρισμα με τα κύρια ηχεία τα οποία ακολούθως δεν θα τροφοδοτούνται από τις εν λόγω οκτάβες).