- Reaction score
- 23.169
Έτσι παλληκάρι μου!Κασσετοφωνο εχω.... αυτο View attachment 87962 χαχαχα
Και δισκους εχω και η σταυρουλα αρκετους....
Μηχανήματα του ... Διαβόλου!![]()
Θα είναι αποκλειστικά για μουσική το σύστημα ή ισχύει ακόμα ότι θα ήθελες να είναι αναβαθμίσιμο σε home cinema;μμμ... πραγματικα καλη περιπτωση...ευχαριστω παρα πολυ!!! ας δουμε ομως συστηματακι αποκλειστικα για μουσικη και και αγορα απο φυσικο καταστημα στην ελλαδα... (ειναι λιγο τρελλο αλλα γενικα προτιμώ την προσωπικη επαφη στις αγορες....θα πληρωσω παραπανω το ξερω...)
- ένας είναι , και super moderator μάλιστα . . .γιατι δεν κοιτας και αγγελιες?
εγω με 2ΑΒΓΔ πηρα τα Genelec HT208B και το DacMagic+ και με Foobar
ειναι μια χαρα ξεκινημα!!
αυτα τα ηχεια τα ειχα κατα νου... τον ενισχυτη παλι δεν τον ξερω καθολου... παντως εχει πολυ καλα χαρακτιριστικα οσα καταλαβαινω δηλαδη...
Dretman .
ντρέτα - Cretanlexiko.gr
" Ένα απλό παράδειγμα : η λέξη ντρέτα όπου πολλοί νομίζουμε πως έχει κρητική ή αρχαία ελληνική ρίζα. Ένας παππούς από τον Άγ. Θωμά μου είχε πει πως η βαθιά της ρίζα είναι Λατινική. Προέρχεται από την λέξη directus-derectus που ετυμολογικά σημαίνει είναι ίσια, ευθεία ."
- Συνήθειs φράσειs - Ντρέτα στάσου , μη κάνειs καμπούρα , δηλ. " στάσου ίσια " .
- Αν είσαι άντραs μίλιε ντρέτα ! Δηλ. μίλα " ευθέωs καί ειλικρινά ! " κλπ.
-
Παίζει να είσαι κι 'απ την Κρήτη .
Στά ίσια τό λοιπόν .
Ότι σου είπε ό K.
Costas Coyias
Αλλά δεν θά έλεγα όχι και σέ αυτό τό ηχείο . Θά σε εκπλήξει ευχάριστα !
( έχουν εκπτώσειs τώρα )
Yamaha Speakers Soavo B901
-
καλέs επιλογέs .
αυτο παλι το "2ΑΒΓΔ" τι ειναι? ...βρισιά...???γιατι δεν κοιτας και αγγελιες?
εγω με 2ΑΒΓΔ πηρα τα Genelec HT208B και το DacMagic+ και με Foobar
ειναι μια χαρα ξεκινημα!!
οχι να δουμε αποκλειστικα για μουσικη... αν αργοτερα οι πιτσιρικαδες θελουν home cinema το βλεπω για κατι ποιο προσιτο μεχρι στιγμης ειναι περιττό ετσι κι αλλιως...Γιά, Τόιφελ
![]()
[DOUBLEPOST=1516356603][/DOUBLEPOST]
Θα είναι αποκλειστικά για μουσική το σύστημα ή ισχύει ακόμα ότι θα ήθελες να είναι αναβαθμίσιμο σε home cinema;
Είναι ο ενισχυτής που χρειάζεσαι στην τιμή που θέλεις, με σχετικά επαρκή ισχύ και πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου. Ενσωματώνει chromecast, μπορείς να στρημάρεις μέσω BT, έχει είσοδο για το κασσετόφωνό σου, καθώς και είσοδο phono για το πικάπ, όταν το πάρεις, ενώ έχει και δύο οπτικές εισόδους για CD player και ό,τι άλλο. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό.τον ενισχυτη παλι δεν τον ξερω καθολου... παντως εχει πολυ καλα χαρακτιριστικα οσα καταλαβαινω δηλαδη...
...και Subwoofer Output λεει...Είναι ο ενισχυτής που χρειάζεσαι στην τιμή που θέλεις, με σχετικά επαρκή ισχύ και πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου. Ενσωματώνει chromecast, μπορείς να στρημάρεις μέσω BT, έχει είσοδο για το κασσετόφωνό σου, καθώς και είσοδο phono για το πικάπ, όταν το πάρεις, ενώ έχει και δύο οπτικές εισόδους για CD player και ό,τι άλλο. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό.
Πολύ ωραία, προχώρει.κοιταζα για κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/3997438/Yamaha-R-N500.html
ή σε κατι αντιστοιχο σε pionner ... τι να πω... ο μονος ενισχυτης ειχα ηταν technics....![]()
Οριστε, ο ημιθεος γνωριζει πως να το φερει ομορφα ...
λες αυτα τα ηχεια https://www.skroutz.gr/s/380691/Dali-Zensor-5.htmlΠολύ ωραία, προχώρει.
ειπα κοτσανα?Οριστε, ο ημιθεος γνωριζει πως να το φερει ομορφα ...
Οχι,αγαπητε, μια χαρα.ειπα κοτσανα?
κοιτα καταλαβαίνω οτι ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι καλος και πραγματι πολυ ομορφος ... δεν τον θεωρω ακυρο απλα και μονο επειδη δεν τον ξερω ουτε σαν μαρκα ... και τα ηχεια που προτεινει δεν τα ξερω τα εμαθα σαν φιρμα τον τελευταιο καιρο που ψαχνω...Οχι,αγαπητε, μια χαρα.
Εξηγουμαι ... ο ημιθεος προτεινει κατι ηχητικα καλο - λειτουργικο - (κι εχοντας κατα νου και την παντοφλα τσι σταυρουλας) αισθητικα αρτιο.
Προμοταρει και κλας ντε οποτε δεν εκπιπτει των αρχων του.
![]()
και ενα sub που θελει η σταυρουλα για αργοτερα?
εγω δεν εκανα τιποτα... μαλιστα το καταλαβα τυχαια οταν αλλαξα ηχεια στο αυτοκινητο και βελτιώθηκαν τα μπασα οχι μονο ενθουσιαστηκε αλλα ηθελε και την ρυθμηση στο SPR BUSS....
Ρε φίλε,τα συγχαρητήριά μου.Πώς το κατάφερες αυτό?
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που η σύζυγός του να θέλει την ενσωμάτωση υπογούφερ στο σύστημα του σαλονιού!
Μπράβο!
Άξιος!
δυο υπογούφερ...? ενα δεν φτανει για τον χωρο μου? η σταυρουλα τα θελει κολωνατα....Να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου μια σύνθεση λοιπόν!
Ενισχυτή τον Yamaha R-N602
Usb,δικτιακό ραδιόφωνο,dlna client,spotify,tidal και ένα σωρό άλλες ευκολίες!
Ενδεικτική τιμή
Ηχεία τα πολύ καλά και φουλ value for money Dali Zensor 3
Ενδεικτική τιμή
Υπογούφερ το Yamaha NS-SW200 ένα για κάθε Zensor 3
που θα συνδεθεί μαζί του μέσω των high level connectors του υπογούφερ
Ενδεικτική τιμή