Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κανενας καμια πληροφορια;Γεια σε ολους!
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει ή θυμαται να μου πει τα specs των ηχειων audio spectrum xanadu.
Οχι διαστασεις.
Τα ohms, αποκριση συχνοτητων, db.....
Ευχαριστω πολυ!!
160W 8Ω 87db
απόκριση συχνοτήτων δε γνωρίζω, δύσκολο ηχείο πάντως μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να τα οδηγήσω σωστά με 2 μονομπλόκ NAD 216 THX
[DOUBLEPOST=1521409906][/DOUBLEPOST]Το τουίτερ του είν' αυτό:
http://www.seas.no/images/stories/vintage/pdfdataheet/h0534_25tafd.pdf
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!
Θα ηθελα επισης να σας ρωτησω, αν αξιζει να κανω διενισχυση στα xanadu?
Τα ενισχυτικα μου ειναι της audiolab (προ 8000q και δυο mono8000m 125 watt στα 8 και 220 στα 4).
Αξιζει να αγορασω αλλους δυο mono8000m που τους βρισκω σε ευκαιρια στο forum?
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συστημα μου απλα θελω να μαθω αν παρω το κατι παραπανω αν κανω τη διενισχυση?
Ευχαριστω πολυ.
Τι ισχύει με τα μεγάφωνα του Xanadu, woofer & tweeter. Ήταν ειδική παραγγελία της εταιρείας ή κανονικά μοντέλα της Seas; Έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι είναι καταργημένα....πριν μερικούς μήνες άλλαξα τουίτερ γιατί τα παλιά είχαν στην κυριολεξία ανατιναχθεί αφού συχνά τους έδινα γκάζια αλλά δεν έφτανε ο ένας NAD που είχα τότε κι επίσης πρόσφατα άλλαξα αναρτήσεις στα γούφερ.
την ιδια εποχη πρεπει να ψωνιζαμε (προτασεις απο τον ηχο ?) - εγω πηγα στον audiolab και studio 5 ... βαλε καμμια φωτο ...(έναν magnum IA-170 o οποίος οδηγούσε τα Α.S. studio 6 μου
την ιδια εποχη πρεπει να ψωνιζαμε (προτασεις απο τον ηχο ?) - εγω πηγα στον audiolab και studio 5 ... βαλε καμμια φωτο ...
Είναι αλήθεια πως η SEAS δεν παράγει πια τις συγκεκριμένες μονάδες και δυσκολεύτηκα πολύ να βρώ τουίτερ όταν χρειάστηκε καταλήγοντας τελικά σε ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα από Γερμανία που φορούσαν κάτι ηχεία Kirksaeter. Η σκέψη που κάνω τελευταία είναι στο μέλλον να αντικαταστήσω τις μονάδες των xanadu με τις μονάδες και το κρος της SEAS που χρησιμοποιεί στο diy kit της TRYM οι καμπίνες του οποίου είναι στις διαστάσεις και την φιλοσοφία των xanadu.Τι ισχύει με τα μεγάφωνα του Xanadu, woofer & tweeter. Ήταν ειδική παραγγελία της εταιρείας ή κανονικά μοντέλα της Seas; Έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι είναι καταργημένα.
Ναι νομίζω θα δεις διαφορά έχοντας δυο ενισχυτές ανά ηχείο.Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!
Θα ηθελα επισης να σας ρωτησω, αν αξιζει να κανω διενισχυση στα xanadu?
Τα ενισχυτικα μου ειναι της audiolab (προ 8000q και δυο mono8000m 125 watt στα 8 και 220 στα 4).
Αξιζει να αγορασω αλλους δυο mono8000m που τους βρισκω σε ευκαιρια στο forum?
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συστημα μου απλα θελω να μαθω αν παρω το κατι παραπανω αν κανω τη διενισχυση?
Ευχαριστω πολυ.
Αδερφέ τι μου θύμισες... Ο magnum IA 170 υπήρξε ένα από τα μηχανάκια μου στο παρελθόν! Το έχω δώσει στο γαμπρό μου και παίζει ακόμα καλούτσικα. Ερώτηση (εκτός θέματος του φίλου μας με τα -κατά την άποψή μου- υπερτιμημένα λίγο για την εποχή τους Xanadu). Το plinth του Thorens, που και πως αν επιτρέπεται? έχω το TD166 mkVI και θα με ενδιέφερε. Για να μη χαλάσουμε το thred, αν θες βέβαια, στείλε μου π.μ.Ναι νομίζω θα δεις διαφορά έχοντας δυο ενισχυτές ανά ηχείο.
Εδώ και τα δικά μου μια που αρχίσαμε
View attachment 92374
Το plinth είναι ιδιοκατασκευή με τη βοήθεια φίλου μαραγκού, ο Magnum είναι pro και είναι ο MP330.Αδερφέ τι μου θύμισες... Ο magnum IA 170 υπήρξε ένα από τα μηχανάκια μου στο παρελθόν! Το έχω δώσει στο γαμπρό μου και παίζει ακόμα καλούτσικα. Ερώτηση (εκτός θέματος του φίλου μας με τα -κατά την άποψή μου- υπερτιμημένα λίγο για την εποχή τους Xanadu). Το plinth του Thorens, που και πως αν επιτρέπεται? έχω το TD166 mkVI και θα με ενδιέφερε. Για να μη χαλάσουμε το thred, αν θες βέβαια, στείλε μου π.μ.
Δεν είδα καλά τη φωτό, έχω και... πρεσβυωπία, οπότε sorry.Το plinth είναι ιδιοκατασκευή με τη βοήθεια φίλου μαραγκού, ο Magnum είναι pro και είναι ο MP330.
δεν τρέχει τίποτα προς Θεού η φωτό δεν είναι καλή κι εγώ με πρεσβυωπία είμαιΔεν είδα καλά τη φωτό, έχω και... πρεσβυωπία, οπότε sorry.