- Reaction score
- 6.235
Το παιδικό δωματιο μαλλον πάει για dedicated.
θετική ενέργεια πάνω από όλα. Γιατρέ θα το σώσουμε το πόδι? τι λέτε κύριε μου σας το έχουμε κόψει ήδη, περιττό ήταν....Μικρό
λοιπόν έχουμε και λέμε. Έτρεξα audyssey 3 θέσεων και εδώ τα αποτελέσματα.
Η μέτρηση είναι όλα small cross 80 μαζί με sub. audyssey on - off
left on/off View attachment 104145
right on/off
View attachment 104146
center on/off
View attachment 104148
Αχ τι μου κάνετε. Λέω να μη πάω στο μαγαζί απόγεμα να κάτσω να μετράω. Θα είναι και τα γυναικόπαιδα στη πεθερά. Οπότε θα έχω ένα τρίωρο 6-9 να του αλλάξω τα φώτα.
Gamo ta αππ σας
Πες τι ώρα μπορείς να κάνεις μετρήσεις να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε.
Ίσως αυτό να σου είναι χρήσιμο.
Μισό γιατί θα με σκάσετε. Τελικά μπορεί να φτιάξει και με eq το sub, για να μου προτείνετε αυτές τις λύσεις?Καλύτερα αυτό. Πιο φτηνά θα του έρθει
Γιατί τι πιο φυσιολογικό να μετράς τα μεσάνυχτα. Έχει και την απόλυτη ησυχία που χρειάζεται.Άλλος παράτησε το χειρουργείο στο μαγαζί θα κολλήσουμε;
Ωραία βολεύει, γιατί την ώρα που μετράτε συνήθως είμαι στο δεύτερο όνειρο.
ΥΓ: Κατά τον Μαίο θα κλείσω ραντεβού με τον @Dimifoot , το νού σας ρεμάλια . Μετρήσεις απαγορεύονται αυστηρώς.
Διάβασε περισσότερα να δεις τι ακριβώς κάνει αυτό που έβαλε ο άλλος αγγελία.Μισό γιατί θα με σκάσετε. Τελικά μπορεί να φτιάξει και με eq το sub, για να μου προτείνετε αυτές τις λύσεις?
Σε χάνω και δε..... κάνω όπως λέει και το τραγούδι. Σιγά σιγά εδώ μέσα όλο και κάποιο πτυχίο πρέπει να μου δώσετε. τι τσάμπα τόσο διάβασμα και ξενύχτι?Ε δεν είναι όλα το ίδιο.
Σύμφωνα με αππ σου αδικείσαι που δεν σου έχει δώσει πιστοποιητικό η Ντόλμπι και η imax
Ωραία είναι πολύ advanced. Αλλά έχω 2 παρατηρήσεις.Διάβασε περισσότερα να δεις τι ακριβώς κάνει αυτό που έβαλε ο άλλος αγγελία.
σιγά καλέ...θα γράφετε και οι δύοΆλλος παράτησε το χειρουργείο στο μαγαζί θα κολλήσουμε;
Ωραία βολεύει, γιατί την ώρα που μετράτε συνήθως είμαι στο δεύτερο όνειρο.
ΥΓ: Κατά τον Μαίο θα κλείσω ραντεβού με τον @Dimifoot , το νού σας ρεμάλια . Μετρήσεις απαγορεύονται αυστηρώς.
το βάζεις καπάκι αφού το στρώσει όσο μπορεί το Audyssey για να σου ''λειάνει'' τα βουναλάκια στα χαμηλάΣε χάνω και δε..... κάνω όπως λέει και το τραγούδι. Σιγά σιγά εδώ μέσα όλο και κάποιο πτυχίο πρέπει να μου δώσετε. τι τσάμπα τόσο διάβασμα και ξενύχτι?άσε τις αυτές δε ξέρουν. εταιρειούλες που φτιάχνουν ζωγραφιές με home cinema είναι...
[DOUBLEPOST=1535627167][/DOUBLEPOST]
Ωραία είναι πολύ advanced. Αλλά έχω 2 παρατηρήσεις.
Το ένα. με το να δίνω 150αρια για τα γύρο γύρο θα είχα μαζέψει για το δεύτερο sub. θα μου πεις αυτά μένουν. αλλά εγώ να βλέπω σε τελική θέλω όχι να μετράω.
δεύτερο και βασικό. Αντε και το αγοράζω. αυτό μπαίνει μετά το preout του marantz. Αλλά αν έχω audyssey on αυτό επηρεάζει όλα τα ηχεία. Δεν μπορώ να πω στο sub να είναι off. Αυτό δε θα επηρέαζε το αποτέλεσμα?
το βάζεις καπάκι αφού το στρώσει όσο μπορεί το Audyssey για να σου ''λειάνει'' τα βουναλάκια στα χαμηλά
εγώ με εμπειρία στο nanoavr έχω να σου πω ότι γμει και δέρνει
εμένα μου τα έσιαξε όλα,με κόπο και βοήθεια από όλους εδώ και κυρίως από τον Κεφάλα (από τον οποίο και το είχα πάρει και ήξερε τις λειτουργίες του)
από έτσι
![]()
μου το έκανε έτσι
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά που βλέπεις χωρίς Audyssey!
![]()
δεν πείραξα τίποτα,,,όπως ήταν
είναι το ίδιο sub στο ίδιο σημείο πριν και μετά το nanoavr, στον ίδιο χώρο με τα όποια προβλήματα?
αν σε όλα τα παραπάνω είναι ναι, τότε με βάζεις σε σκέψεις.
[DOUBLEPOST=1535633869][/DOUBLEPOST]εδώ μιλάμε ότι σου έχει φτιάξει και τα ηχεία αυτό που λένε τα παιδιά είναι μόνο για το sub. αλλά και εκεί χαμηλά βλέπω στα έκανε πεδιάδα.
εξάντλησε τονα κάνω μερικές προσπάθειες με το audyssey και βλέπουμε.