- Reaction score
- 15.548
να κατεβαινει στα 40hz αλλιως μην κανεις κινηση
Ε ναι είπαμε sub θέλουμε .....να κατεβαινει στα 40hz αλλιως μην κανεις κινηση
τώρα που το τσέκαρα σε μέγεθος το jbl που ποσταρα ποιο πάνω είναι όσο ένα pb4000σε περιπτωση εχεις λυση
[DOUBLEPOST=1540150539][/DOUBLEPOST]
μπορεις να το βαλεις ομως στον χωρο ; ....ειναι μεγαλο !
και το svs σου το πήρε φίλος μου στη Σύρο νομίζω. τα PA δεν κατεβαίνουν τόσο χαμηλά τα 17 hz του 2000 ή τα 13 του 4000 ούτε καν. σε λογικά πλαίσια χρημάτων αυτό που έχω βρει στο λίγο ψάξιμο που έχω κάνει να κατεβαίνει 31hz -10db είναι το jbl (42 -3db)Ρε παιδιά, ακόμα όμως και σε σύγκριση με πχ pb4000 υπερτερεί το PA??? Οχι τιποτα άλλο, αλλά ειχα pb2000 και το πουλησα για να παω σε 4000.... Μην με απογοητεύετε...
το χτύπημα που έφαγα από ένα entry level PA αρρύθμιστο σε δωμάτιο 30 τετραγωνικά δε νομίζω να το έτρωγα ούτε με 2 pb2000 ΑΛΛΑ βάλαμε ταινία για λίγο και χαμηλά εκεί που δουλεύει υπερορίες το pb αυτό δεν ακουγόταν καν.Ναι, σωστά, δεν αμφισβητεί κανεις το ότι κατεβαίνουν πιο χαμηλά. Αλλά αυτό το χτύπημα στο στέρνο που βιώνεις με pa, to briskeis και στα καλά/ακριβά "σπιτίσια" σαν τα SVS? Γενικα τα κλειστά εχουν πιο σφιχτό μπάσο απο τα ported , gia αυτό και προτείνονται άλλωστε στις περιπτώσεις που τα θέλουμε για μουσική, alla τα περισσότερα pa ειναι ported...
μικροτερο απο το svs μεγεθοςστο λίγο ψάξιμο που έχω κάνει να κατεβαίνει 31hz -10db είναι το jbl (42 -3db)
ωραίο και κατεβαίνει 28!!! αλλά έχει τα διπλά λεφτά του jbl που κατεβαίνει 32. νομίζω το jbl έχω αρχίσει και το φαντάζομαι στο δωμάτιο !!!!
Του έγραψα πιο πίσω ποια είναι η λύση αλλά πέρασε στο ντουκουΕδώ και πάρα πολλά χρόνια δουλεύω με pa σαμπ της jbl στο σπίτι.
Όντως τα 130 ντεσιμπέλ τα έχει.
Όντως τους 20 κύκλους δε τους έχει. Αλλά στους 30 σε σκοτώνει.
Εξαρτάται λοιπόν τι θες.![]()
Έχεις αγριέψει εσύ.
[DOUBLEPOST=1540157175][/DOUBLEPOST]αντι για επιπλο βαλε αυτο
http://www.dbtechnologies.com/en/products/vio/vio-s318-p2889/
![]()
Βγαίνει λίγο ακριβά.Του έγραψα πιο πίσω ποια είναι η λύση αλλά πέρασε στο ντουκου![]()
Οχι ρε συ. Σε τι αναφέρεσαι? Στο μοντέλο του sub που πρότεινες ή στο πώς να κροσαριστούν? Το μοντελο που λες και νομίζω το είδα στο χώρο σου η αλήθεια είναι θα ζοριζόμουν νατο βάλω.Του έγραψα πιο πίσω ποια είναι η λύση αλλά πέρασε στο ντουκου![]()
Συνδυασμό. Το svs να παίζει τις 20 και λίγο παραπάνω και το jbl να χτυπάεξ το στήθος εκεί που μπορείΕδώ και πάρα πολλά χρόνια δουλεύω με pa σαμπ της jbl στο σπίτι.
Όντως τα 130 ντεσιμπέλ τα έχει.
Όντως τους 20 κύκλους δε τους έχει. Αλλά στους 30 σε σκοτώνει.
Εξαρτάται λοιπόν τι θες.![]()
Ερώτηση @Alexandros1986. οι ρυθμίσεις στα cross πάνω στα sub σωστά? Δλδ το svs 60 και το jbl 100?Συνδυασμό. Το svs να παίζει τις 20 και λίγο παραπάνω και το jbl να χτυπάεξ το στήθος εκεί που μπορεί![]()