Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
14.362
Ωραία ημέρα για καφεδιές στο θησείο, στο "Under Dog".

O Freddo Cappuccino ήταν τέλειος..

DSC_0001 (3)_867_1536.JPG

Τα Frappe μέτρια, αλλά το nes είχε απίστευτη κρέμα..
Οσο για το κέϊκ brownies ήταν φοβερό!

DSC_0002 (3)_867_1536.JPG

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569
Ωραία ημέρα για καφεδιές στο θησείο, στο "Under Dog".

O Freddo Cappuccino ήταν τέλειος..

View attachment 108220

Τα Frappe μέτρια, αλλά το nes είχε απίστευτη κρέμα..
Οσο για το κέϊκ brownies ήταν φοβερό!

View attachment 108221
Μα κι εσείς... φραπέ στο Underdog. Σαν να πας στο Matsuhisa Athens και να παραγγείλεις σαρδέλες. :D

Ο Δεληχρήστος, που έχει το Underdog, είναι αυτός που ξεκίνησε τη διάδοση του "ψαγμένου" καφέ την προηγούμενη δεκαετία, ξεκινώντας την επιχειρηματική του δράση στο Tailor Made στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569
Πρωινός καφές της παρηγοριάς στη Νέα Ερυθραία. Πήγα να πληρώσω ένα πρόστιμο για παράνομη στάθμευση στον Δήμο Κηφισιάς και η ταμίας μου είπε ότι έχω δύο απλήρωτες κλήσεις από το 2000 που με τις προσαυξήσεις έχουν φτάσει στα 350€. Ο αριθμός ανήκε πράγματι στο αυτοκίνητο που είχα τότε, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να βρήκα ροζ χαρτάκια, ούτε μού είχε έρθει από τότε κάποια ειδοποίηση. Ο δικηγόρος μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί έχουν περάσει πλέον στο taxis και το περίεργο είναι που δεν είχαν ακόμα έρθει στη φορολογική δήλωση.

Καλημέρα! :headbang:

IMG_0758.jpg

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Δεν παραγράφονται οι κλήσεις, ή ήταν βεβαιωμένες απο τότε; Αν ήταν βεβαιωμένες, γιατί δεν ήρθαν στην εφορία; Αν δεν ήρθαν στην εφορία, μην τις πληρώσεις γιατί μάλλον δεν θα έρθουν.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Πρωινός καφές της παρηγοριάς στη Νέα Ερυθραία. Πήγα να πληρώσω ένα πρόστιμο για παράνομη στάθμευση στον Δήμο Κηφισιάς και η ταμίας μου είπε ότι έχω δύο απλήρωτες κλήσεις από το 2000 που με τις προσαυξήσεις έχουν φτάσει στα 350€. Ο αριθμός ανήκε πράγματι στο αυτοκίνητο που είχα τότε, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να βρήκα ροζ χαρτάκια, ούτε μού είχε έρθει από τότε κάποια ειδοποίηση. Ο δικηγόρος μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί έχουν περάσει πλέον στο taxis και το περίεργο είναι που δεν είχαν ακόμα έρθει στη φορολογική δήλωση.

Καλημέρα! :headbang:

View attachment 108224

Μην πληρωσεις τιποτα. Περιμενε να μπουν στο ταξις (δυσκολο για το 2000).

Reaction score
14.362
Μα κι εσείς... φραπέ στο Underdog. Σαν να πας στο Matsuhisa Athens και να παραγγείλεις σαρδέλες. :D

Ο Δεληχρήστος, που έχει το Underdog, είναι αυτός που ξεκίνησε τη διάδοση του "ψαγμένου" καφέ την προηγούμενη δεκαετία, ξεκινώντας την επιχειρηματική του δράση στο Tailor Made στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης.
Εντάξει έχω ξαναπάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο, για πρωϊνό, καφέ κλπ.
Εχω πιεί κ καλύτερο η αλήθεια να λέγεται..
Πάντως τον καλύτερο φραπέ τον είχε από παλιά ο Λέντζος, για όσους γνωρίζουν κ μετά το Cafe Freddo, το οποίο ξεκίνησε αρχές του 90 στο μπουρνάζι κ μετά πήγε στο πασαλιμάνι πάνω στην στροφή με θέα το λιμανάκι.
Γνώριζα τον μπουφετζή του από παλιά καθότι φίλος μου κ μου έλεγε ότι χρησιμοποιούσαν 6 διαφορετικά χαρμάνια τα οποία τα έφερναν από Ιταλία και τα ανακάτευαν για να βγεί το χαρμάνι του φραπέ..
Εντάξει μακράν ο καλύτερος φραπέ..

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εντάξει έχω ξαναπάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο, για πρωϊνό, καφέ κλπ.
Εχω πιεί κ καλύτερο η αλήθεια να λέγεται..
Πάντως τον καλύτερο φραπέ τον είχε από παλιά ο Λέντζος, για όσους γνωρίζουν κ μετά το Cafe Freddo, το οποίο ξεκίνησε αρχές του 90 στο μπουρνάζι κ μετά πήγε στο πασαλιμάνι πάνω στην στροφή με θέα στο λιμανάκι.
Γνώριζα τον μπουφετζή του από παλιά καθότι φίλος μου κ μου έλεγε ότι χρησιμοποιούσαν 6 διαφορετικά χαρμάνια τα οποία τα έφερναν από Ιταλία και τα ανακάτευαν για να βγεί το χαρμάνι του φραπέ..
Εντάξει μακράν ο καλύτερος φραπέ..
Πετιμεζι και με κροκους απο αβγα. Στο μετριο εριχνε 2 κουταλιες απο πανω. χαχαχαχα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Η φέτα λείπει αδερφέ και στο φόρουμ κυκλοφορεί ο @daharis666 ...:D
Θα με καταλάβει, δεν πολύ ταιριάζει- αρέσει η φέτα με το κοτόπουλο.:D
Οι πατάτες ήταν παρέα με το κοτόπουλο και φυσικά τις έφαγαν τα σκυλιά.
Τι κακό και αυτό με αυτές τις κούφιες προψημενες-κατεψυγμένες πατάτες.....

Edit.

Πλάκα πλάκα από τότε που του αφιέρωσα τη χωριάτικη δεν με έχει ξανά ενοχλήσει...:D:p
20180930_161853-01.jpeg

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Η φέτα λείπει αδερφέ και στο φόρουμ κυκλοφορεί ο @daharis666 ...:D
ναι καλά...άσε τι φαίνεται...
στην μία καρέκλα κάθεται αυτός και στην δίπλα στρώνει και βάζει τον τενεκέ και βουτάει φλιάκα-φλιάκα τα τυριά μες την αλμύρα :p:roflmao::lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
ναι καλά...άσε τι φαίνεται...
στην μία καρέκλα κάθεται αυτός και στην δίπλα στρώνει και βάζει τον τενεκέ και βουτάει φλιάκα-φλιάκα τα τυριά μες την αλμύρα :p:roflmao::lol:
Ντάχ, είσαι σατανικό τέλος!!
Το έχω κάνει....:rofl:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Το έχω κάνει....:rofl:
:headbang::smg::lolsign:
[DOUBLEPOST=1540387474][/DOUBLEPOST]