sub για μουσική σε σπίτι. Επαγγελματικό vs Οικιακό.

Reaction score
7.890
είμαι λίγο αναποφάσιστος και πιο πολύ γιατί τα pa δεν κάθονται καλά στη γυναίκα. μου αρέσουν τα db που σε βαράνε στο στήθος στη μουσική από σχετικά φτηνά άσχημα sub αλλά από την άλλη έβλεπα εχτές τα sicario και έλεγα να είχα άλλο τόσο μπάσο εκεί πολύ χαμηλά. τρομερές ταινίες, όποιος δεν τα έχει δει έχει πολύ ωραίο ήχο πέρα από story.

Reaction score
3.486
1b3efcdc6d96c7d7e67d412e9cf54fe4.jpg
Καιαιαιαι είσαι έτοιμος για όλα quality-spl κλωτσιές στο στομάχι,κλωτσιές από γυναίκα δικαστήρια από γείτονες,και τράπεζες!!!

Reaction score
3.486
Αφού έχεις μετρητικο και ξέρεις τι ακριβώς σου λείπει γιατί δεν αγοράζεις κάνα σαμπ 15αρι κτηνακι αυτοκινήτου να φτιάξεις κουτάκι (πιάνουν τα χέρια σου) στοχευμένο να σου δώσει αυτό που ψάχνεις ακριβώς και εμφάνιση όπως εσύ ζητάς.

Reaction score
15.548
όχι σε αυτό το δρόμο παραμένω. τo klipsch το cinema το έβρισκα μεταχειρισμένο πολύ φτηνά. ψάχνω κάτι μέχρι 600-700 euro
το Klipsch R-115SW θα σου δωσει 3-4db παραπανω απο το pb 2000 απο 30hz και πανω ....με 600e απο de θα κανεις δουλεια

Reaction score
7.890
το Klipsch R-115SW θα σου δωσει 3-4db παραπανω απο το pb 2000 απο 30hz και πανω ....με 600e απο de θα κανεις δουλεια
δεν ήθελα να το πω ότι θα με κράξετε. χαχαχαχαχ στα 50 είναι 5 db παραπάνω από επίσημες μετρήσεις. και με ενδοκοινοτικό μου βγαίνει 490€

Inkedaaaaaaaaaa_LI.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.362
Οοοοχι το svs χαμηλά πέρνει κεφάλι. Το klipsch έχει παραπάνω db ακριβώς στις συχνότηες που έχω τρύπα.;)
Χμμμμμ
Για ξανασκέψου το αυτό που είπες

Reaction score
7.890
Χμμμμμ
Για ξανασκέψου το αυτό που είπες
:errwhat::help: σύμφωνα με τις μετρήσεις το svs κάτω από τα 30 είναι 3db ποιο δυνατό και στα 20 +4. Η τρύπα στο χώρο μου είναι 30 με 60 που εκεί είναι πιο δυνατό το klipsch. ?????

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.362
δλδ όσο και να έχει παραπάνω εκεί πάλι τρύπα θα έχει? αυτό θες να πεις? μόνο με βελτίωση του χώρου?
Ακριβως. Η ακύρωση χώρου δεν γεμίζει. Πηγάδι χωρίς πάτο.

Μετακίνησε το σαμπ. Ή πάρε δεύτερο, τρίτο κτλ.
Οπότε όντως αυτό μπορεί να βελτιωθεί με αγορά δεύτερου.
Και όχι επειδή αυτό θα παίζει δυνατότερα, αλλά επειδή θα είναι σε άλλο σημείο του χώρου.

Reaction score
7.890
Ακριβως. Η ακύρωση χώρου δεν γεμίζει. Πηγάδι χωρίς πάτο.

Μετακίνησε το σαμπ. Ή πάρε δεύτερο, τρίτο κτλ.
Οπότε όντως αυτό μπορεί να βελτιωθεί με αγορά δεύτερου.
Και όχι επειδή αυτό θα παίζει δυνατότερα, αλλά επειδή θα είναι σε άλλο σημείο του χώρου.
ή εγώ σε έχασα ή εσύ με έχασες. Δεν λέω να διώξω το svs. αλλά να αγοράσω και ένα klipsch

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.362
σκεψου τι κανει το dirac
Σε ακύρωση χώρου (sbir- Allison effect) λίγα πράγματα. Μα δεν γίνεται, τι να κάνει; Μόνο headroom θυσιάζει αν προσπαθεις το μάταιο . Τα έχω κάνει αυτά τα λάθη.

Τα λέει και στο manual.

Last edited:

Reaction score
7.890
svs - klipsch
svs - svs
klipsch - klipsch

με δεδομένο ότι το svs υπάρχει. ένα δεύτερο θα κοστίσει γύρο στα 850€ ακόμη και από έξω. αν πουληθεί πιάνει άνετα 700€
το klipsch από έξω μου βγαίνει γύρο στα 500 το ένα. 1000 τα δύο.

αν το πάρουμε οικονομολογικά το να πουλήσω το svs και να πάρω 2 klipsch είναι η ποιο οικονομική λύση.
από την άλλη ένα δεύτερο svs είναι η ποιο ακριβή.
και να κρατήσω το svs και να προσθέσω ένα klipsch είναι ακριβός στη μέση.

το θέμα είναι με ποιο συνδυασμό θα έχω σε μεγαλύτερο φάσμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.362
ή εγώ σε έχασα ή εσύ με έχασες. Δεν λέω να διώξω το svs. αλλά να αγοράσω και ένα klipsch
Ναι κατάλαβα και γιαυτο έγραψα πως η αγορά δεύτερου βοηθάει.

svs - klipsch
svs - svs
klipsch - klipsch

το θέμα είναι με ποιο συνδυασμό θα έχω σε μεγαλύτερο φάσμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Πρώτα πρέπει να καταλάβεις πως όποιο πρόβλημα στο φάσμα έχεις έχει να κάνει με τον χώρο και όχι με το υπάρχον σαμπ.

Θα σου συνιστούσα να πάρεις ίδιο δεύτερο, γίνεται πιο απλή η ρύθμιση.

Δυο svs.

Reaction score
15.548
Ναι κατάλαβα και γιαυτο έγραψα πως η αγορά δεύτερου βοηθάει.

Πρώτα πρέπει να καταλάβεις πως όποιο πρόβλημα στο φάσμα έχεις έχει να κάνει με τον χώρο και όχι με το υπάρχον σαμπ.

Θα σου συνιστούσα να πάρεις ίδιο δεύτερο, γίνεται πιο απλή η ρύθμιση.

Δυο svs.
μα τι να καταλαβει βρε...το ξερει ο ανθρωπος
....η προσθηκη ενος δευτερου θα κανει καλυτερη δουλεια κσι θαχει και επιπλεον db στον προβληματικο χωρο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo