Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Σωτήρη για πες, τι λένε τα gatorskin?
Ήρθαν και τα Pirelli, αποτελούνται από 4 επιλογές και είναι πολλά υποσχόμενα, ακριβά όμως...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.159
Σωτήρη για πες, τι λένε τα gatorskin?
Ήρθαν και τα Pirelli, αποτελούνται από 4 επιλογές και είναι πολλά υποσχόμενα, ακριβά όμως...
Αν μπορείς να πληρώσεις τη διαφορά τιμής, περίπου 30%, τα Pirelli υπερτερούν αρκετά στην αντίσταση κύλισης, αν και είναι λίγο πιο ευαίσθητα στα σκασίματα.

1.png
2.png

Έβαλα το 4S που είναι το πιο κατάλληλο για τη χρήση που θέλουν οι περισσότεροι.

245430_03_c.jpg

Reaction score
20.206
Πολύ καλά μου φαίνονται Χρήστο! Προφανώς δεν έχουν την ίδια χαμηλή αντίσταση κύλισης με τα Pirelli που πήρες (διάβαζα καλές κριτικές γι αυτά πριν μερικές ημέρες), ή τα Conti GP 4000 SII και Michelin που έχω, αλλά βλέπω ότι έχουν πολύ καλό κράτημα, αντέχουν στις ανωμαλίες του δρόμου (και δεν χρειάζονται και υψηλή πίεση), και φαίνεται ότι βγάζουν και αρκετά χιλιόμετρα πριν φθαρούν. Αφού σε αγώνες δεν πάω, δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι τώρα (γύρω στις 50 ημέρες, άρα κοντά στα 1700χμ πρέπει να είναι πάνω στο ποδήλατο)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Με τα gatorskin είμαι πολύ ευχαριστημένος ως προς τη ανθεκτικότητα στις μεγάλες βόλτες και στη άνεση που σου προσφέρουν στη καθημερινότητα, βαριά όμως στη αίσθηση και αργά στη κύλιση...
Θα δοκιμαστούν και τα πιρέλια ενδελεχώς και πιθανών να γινουν τα βασικά ελαστικά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.159
Αν και ένα "γρήγορο" λάστιχο έχει υπέροχη αίσθηση, πρωταρχικός μου παράγοντας (εκτός αγώνων) ήταν πάντα η αντοχή σε σκασίματα. Επειδή δεν μου αρέσει να λερώνομαι, αηδιάζω στην ιδέα σκασμένου ελαστικού. Έχω προτιμήσει αρκετές φορές να γυρίσω από μακριά χωρίς να αλλάξω σαμπρέλα (ή tubular), πηγαίνοντας με 5 km/h, από το να σταματήσω και να λερωθώ. Έχω χαλάσει και στεφάνια... :D

Reaction score
20.206
Στα τέλη Αυγούστου είχα διπλό σκάσιμο (από λακούβα-πέτρα, δεν ξέρω ακριβώς, ο δρόμος ήταν χάλια εκεί) γύρω στα 18 χιλιόμετρα πριν από το σπίτι, στο κατέβασμα του φαραγγιού του Θερίσου! Φυσικά δεν είχα δύο σαμπρέλες μαζί, αλλά και να είχα τέτοια ώρα τέτοια λόγια που λένε (βράδιαζε ήδη, και να είσαι στο φαράγγι και να αλλάζει λάστιχο, θα ήταν το πιο επικίνδυνο, στο απόλυτο σκοτάδι! ). Οπότε γύρισα με τα σκασμένα, πηγαίνοντας με 18-20χμω! :roflmao:8-)

Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στα Gatorskin, μετά και από την αναφορά του Χρήστου σε αυτά! 8-):cool:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Κανένα σκάσιμο με τα gatorskin από τότε που τα έβαλε, 3.000χλμ~
Είναι λαστιχαρες σε αυτό το τομέα με τη ταινία προστασίας που έχει η continetal στο οπλοστάσιό της.

Reaction score
1.040
Ποιο ρολογακι καρπου θα προτεινατε; Το θελω για ποδηλατο αλλα και περπατημα (ισως τρεξιμο αργοτερα) Κυριως να καταγραφει τη διαδρομη, ρυθμο, καρδιακους παλμους οπως και δηποτε (ενα επεισοδιακι προ λιγων ημερων ειναι αυτο που με ξαναβαζει χωρις δευτερη σκεψη να το ξαναπιασω σοβαρα αυτη τη φορα). Με ενδιαφερει να εχει αισθητηρα καρπου ωστε να το χρησιμοποιω ολη μερα και να ταεκαρω τους παλμους μου σε συγκεκριμενες φασεις αλλα να μπορει να δεχθει και ζωνη για οταν θα πιασουν τα κρυα οποτε με μπουφαν κλπ δεν θα μπορει να ακουμπαει σε γυμνο χερι και ταυτοχρονα να το βλεπω.

Reaction score
1.040
Το μπάτζετ ας πούμε ότι μπορεί να διαμορφωθεί έως να αρκεί για να πάρω κάτι που να τα κάνει όλα όσα θέλω. Η αλήθεια είναι πως τελευταία είμαι κάπου μεταξύ forerunner 235, vivoactive 3, forerunner 735xt και είναι το μέγιστο που έχω ορίσει σαν μπάτζετ. Το 235 είναι πιο running και είναι το πιο φτηνό. Το forerunner 735xt είναι τριαθλητικο και μετράει παπάδες, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα χρειαστώ τόσα πολλά πράγματα για τρέξιμο και ποδήλατο. Το vivoactive 3 φαίνεται πως έχει πιο smartwatch προσανατολισμό αλλά με εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες. Είναι αρκετά πιθανό να κατασταλαξω προς αυτό, σε συνδυασμό πάντα με ζώνη στήθους ώστε το χειμώνα να το έχω πάνω από τα ρούχα αλλά να εξακολουθώ να μπορώ να βλέπω παλμούς.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.179
Στη θέση σου θα έπαιρνα το Forerunner 735xt. Δεν θα με απασχολούσαν τόσο πολύ οι επιπλέον λειτουργίες - καλύτερα να περισσεύουν πάρα να μου λείπουν.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Ωραίος φακός Χρήστο! Ποιος είναι; :cool:
Σκοτώνει Σώτο, πήγαινα ντουγρού για lezyne 1100 xl αλλά εκτός ότι ζητάει πολλά ο Γάλλος.. σε καμία περίπτωση δεν νικάει την επιλογή μού.
olight s2R Baton λέγεται ο φακός με wide κάτοπτρο χωρίς ρύθμιση ,του έχω βάλει μια xtar 18650 3500mah μπαταρία.
4 ώρες διάρκεια στη μεγάλη σκάλα και 6 στη αμέσως μικρότερη ( που και εκεί βγάζει μάτια)

Reaction score
20.206
Ωραίος! Έχει βάση, ή αυτό που έχεις βάλει είναι κάποια πατέντα, με τα βέλκρο; 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Ωραίος! Έχει βάση, ή αυτό που έχεις βάλει είναι κάποια πατέντα, με τα βέλκρο; 8-)
Universal βάση είναι για φακούς, έχει και η olight βάση ποδηλάτου στα 13€

Screenshot_20181101-220038_Chrome.jpg

Εγώ επέλεξα μια no name με σιλικόνη για απορρόφηση κραδασμών

https://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=9555

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ