Ν' ατμίσω το σαλόνι;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.197
Λοιπόν με το Jbl που αγόρασα στο Black Friday ακολούθησαν άλλες 2 αγορές που αφορούν το σαλόνι ...
Αντικατεστησα την Panasonic με την παρακάτω
https://www.samsung.com/gr/tvs/uhd-nu7402/UE65NU7402UXXH/
Και πήρα και ένα Blu Ray 4K να δω το φως μου.. View attachment 112223 View attachment 112222
άι τράβα μαρή να φτιάξεις καμιά μπασοπαγίδα να ασχοληθούμε το απόγευμα....
που μου στρώθηκες να δεις και dvd :p:lol::lol:

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μεγεια τα εργαλεία Μακη.
Για πες μου ν καταφέρεις να δεις απ το μπλουρεη ταινία 4κ μέσω Usb γιατί εγώ δεν...:p

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Με γεια σου!!!
Σε ευχαριστώ!!
[DOUBLEPOST=1544279252][/DOUBLEPOST]
Μεγεια τα εργαλεία Μακη.
Για πες μου ν καταφέρεις να δεις απ το μπλουρεη ταινία 4κ μέσω Usb γιατί εγώ δεν...:p
Πρέπει να κατεβάσω πρώτα μια και θα σου πω. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
Κάτω από το αυτοκόλλητο, έχει δεύτερο βύσμα HDMI;

Από κει, αν έχει, στέλνει σε 8 streams (7.1) σε pcm (αποκωδικοποιημένα) τα πάντα όλα;

Αν έχει, κάνε δοκιμή..

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Από κει, αν έχει, στέλνει σε 8 streams (7.1) σε pcm (αποκωδικοποιημένα) τα πάντα όλα;

Αν έχει, κάνε δοκιμή..
Ναι έχει δεύτερο hdmi έτσι το σύνδεσα το πρώτο στην TV και το δεύτερο (audio only) στον ενισχυτή.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.070

Αν έχει, κάνε δοκιμή..
Σύμφωνα με το manual ναι

Reaction score
2.955
Ευχαριστώ για την απάντηση, είναι αυτό που είχα υπόψιν μου από πριν. Δυστυχώς η Sony , όπως καταλαβαίνω από το manual, δε διευκρινίζει αριθμό καναλιών PCM σήματος. Δεν εννοείται σε καμία περίπτωση , όπως θα φανταζόταν ίσως κάποιος, οτι 5.1 ή 7.1 σήμα θα μετατραπεί σε αντίστοιχο PCM.
Το έψαχνα αρκετά το θέμα, χρειαζόμουν το πολυκάναλο PCM.
Παίρνοντας λοιπόν το BDP-S6700 Blu-ray ("καλό" full HD player) , διαπίστωση στην πράξη οτι αλλάζοντας το Auto σε PCM έπαιρνα πάντα 2κάναλο ήχο, ασχέτως αρχικού υλικού :mad::mad::mad:. Το manual είναι πάνω-κάτω παρόμοιο με το παραπάνω απόσπασμα, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!

Το έψαξα με τα 4Κ player λοιπόν (όπως αυτό που μιλάμε), αλλά άκρη δεν έβγαλα, οπότε για να σιγουρευτώ κατέληξα σε Samsung, που είναι σαφέστατη στα εγχειρίδια, τουλάχιστον όσον αφορά αυτό το θέμα.
Screenshot_2018-12-09 b65a7242a64940aa8ee40c7f4974a6d7b0b3 pdf.png

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab