bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 52.493
Και αν σου κάτσει....Γιατί όχι?Για λαγούς θα πας;![]()

Για θέμα αυτονομίας το έκανα περισσότερο, στα 400 lumens o καθένας, εχω 8 ώρες αυτονομία.
Και αν σου κάτσει....Γιατί όχι?Για λαγούς θα πας;![]()
Έτοιμος για 1000ρι μπρεβε!!! Πότε δεν αξιώθηκα να πάρω φώτα της προκοπής...
Να η ευκαιρία, το καλό φως είναι ασφάλεια με την ευρύτερη έννοια της λέξης.Έτοιμος για 1000ρι μπρεβε!!! Πότε δεν αξιώθηκα να πάρω φώτα της προκοπής...
Να σου πω την αλήθεια, αποφεύγω τη νύχτα. Και άνοιξη/καλοκαίρι προσπαθώ να είμαι πάντα πίσω κατά τη δύση, μαξ. Εχω ενα τυπικό πίσω φωτάκι μόνον.Να η ευκαιρία, το καλό φως είναι ασφάλεια με την ευρύτερη έννοια της λέξης.
Εκτός και αν δεν αγαπάς τα νυχτοπερπατήματα.... σε αυτή τη περίπτωση θες ένα καλό πίσω φώς.
Lezyne zecto drive, επαναφορτιζόμενο, βγάζει μάτι σε όλα τα μοντ, ειδικά στη στρόμπο λειτουργία.
Αυτονομία 8-10 ώρες στη flashing λειτουργία.
Το έχω πάνω από 5 χρόνια, δεν έχει κάνει κιχ!
View attachment 112984
κατοικω επαρχία, οποτε δεν εχω θέμα με τα αυτοκινητα. Εχουμε διαδρομές σε χωριά, χωρις ιδιαίτερο κυκλοφοριακό φόρτο. Ομως θα το τσεκάρω το φωτάκι! θένκς.Ακριβώς, γι'αυτό σου προτείνω το συγκεκριμένο φωτάκι, βγάζει μάτι και σε μια ηλιόλουστη μέρα και δεν σε νοιάζει για αλλαγή μπαταρίας, το ανάβεις και το ξεχνάς...
Δεν ξέρω που πεταλάς, εγώ στη περιοχή που κινούμε είναι απαραίτητο αξεσουάρ, εδώ μισούν τους ποδηλάτες, υπάρχει μια θεωρία πως οι δρόμοι είναι μόνο για τα αυτοκίνητα και τα πάρκα για τα ποδήλατα.....
Δεν αντιλέγω...Επειδή όντως είναι τεράστια κουβέντα θα σου πω μόνο τούτο.
Και οι επώνυμοι είναι κινέζικοι, το αυτοκόλλητο, που και αυτό κινέζικο χέρι το τοποθετεί, τους κάνει επώνυμους....
Αν κουβαλούσε ένα τενεκέ φέτα, αυτός ήταν.@bretsos Χρήστo, σήμερα το πρωί πέρασες κατά τις 8:10 μπροστά απο τον σκλαβενίτη στο Ικόνιο πηγαίνοντας προς πέραμα;
Ναι, Γιώργο εγώ ήμανε, πηγα κούλουρι και βγηκα απο φανερωμενη.@bretsos Χρήστo, σήμερα το πρωί πέρασες κατά τις 8:10 μπροστά απο τον σκλαβενίτη στο Ικόνιο πηγαίνοντας προς πέραμα;
Σήμερα είχα το κουρσάκι, έχω και ένα τρεκινκ με σχάρα πίσω, εκεί χωράει 2 τενεκέδες φέτα... Τους μεγάλους εεε!Αν κουβαλούσε ένα τενεκέ φέτα, αυτός ήταν.![]()
Αυτό το 'χει για τα ρεβύθια.Ήμουν στο αντίθετο ρεύμα και πήγαινα για δουλειά....και μου "χτύπησε" στο μάτι το κίτρινο κουρσάκι....![]()