Ποδήλατο

Reaction score
20.206
...μπορείς να έχεις και μία εφεδρική μπαταρία βέβαια φορτισμένη, ή ένα power pack! :D

Ο δεξιός φακός είναι το μοντέλο S2 Baton, όχι το S2R, σωστά;

Τον S2R τον είχα όπως στη φωτό μέχρι χθες, σήμερα πήρε θέση κάτω από το Garmin (με βάση τύπου GoPro, και ανταπτοράκι 1,75e from china).

DSC04450.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Ναι Σωτήρη έχεις δίκιο αλλά η αλήθεια είναι πως αλλάζει και η δέσμη στο δρόμο.
Εχω λίγο πιο ανοιχτή δέσμη από πριν 500+400 lumen.
Ο αριστερά είναι ο s2R baton και ο άλλος ο s2.
Τέρατα και τα 2 σε μέγεθος αναπτήρα!!
Ξέρω για τον αντάπτορα που λες, πολύ πρακτικός και φθηνός όντως.

Reaction score
1.970
Σας χαίρομαι.....
Εγώ έχω πέσει σε ποδηλατικό λήθαργο...Χρόνος πλέον ελάχιστος και τα πρωινά πριν την δουλειά τα έχω εγκαταλείψει μετά την περσινή δύσκολη χρονιά λόγω μέσης....
Ευτυχώς βαστάω ακόμα το κολύμπι 2 φορές την εβδομάδα με νύχια κ με δόντια....

Reaction score
20.206
Ένας κύκλος είναι όλα Γιώργο! Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρεθεί χρόνος και για λίγο ποδήλατο, αν υπάρχει και η θέληση (και η υγεία) βέβαια! :)

Reaction score
1.970
Δόξα το Θεό όλα τα έχουμε....εκτός απο χρόνο....άλλα όπως λες θα βρεθεί και αυτός...
Ελπίζω τώρα στις γιορτές που το πρόγραμμα των παιδιών ελαφρώνει λίγο να κάνω 1-2 βόλτες....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Έτοιμος για 1000ρι μπρεβε!!! Πότε δεν αξιώθηκα να πάρω φώτα της προκοπής...
Να η ευκαιρία, το καλό φως είναι ασφάλεια με την ευρύτερη έννοια της λέξης.;)
Εκτός και αν δεν αγαπάς τα νυχτοπερπατήματα.... σε αυτή τη περίπτωση θες ένα καλό πίσω φώς.
Lezyne zecto drive, επαναφορτιζόμενο, βγάζει μάτι σε όλα τα μοντ, ειδικά στη στρόμπο λειτουργία.
Αυτονομία 8-10 ώρες στη flashing λειτουργία.
Το έχω πάνω από 5 χρόνια, δεν έχει κάνει κιχ!

Lezyne Zecto Drive rear.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Screenshot_20181215-154159_Bryton.jpg

20181215_115419.jpg

Σήμερα εκτός της βόλτας έγινε δοκιμή στους full carbon Bns strada τροχούς στο Bianchi της φώτο.
Ελληνικής σχεδίασης και συναρμολόγησης,
τροχοί επιδόσεων με δυνατή ακαμψία και φοβερή κύλιση, στα λεφτα τους αξίζουν προσοχής, πραγματικά!!
Εν καιρό θα δείξουν και την αξιοπιστία στο σημείο τριβής των φρένων....

Reaction score
126
Να η ευκαιρία, το καλό φως είναι ασφάλεια με την ευρύτερη έννοια της λέξης.;)
Εκτός και αν δεν αγαπάς τα νυχτοπερπατήματα.... σε αυτή τη περίπτωση θες ένα καλό πίσω φώς.
Lezyne zecto drive, επαναφορτιζόμενο, βγάζει μάτι σε όλα τα μοντ, ειδικά στη στρόμπο λειτουργία.
Αυτονομία 8-10 ώρες στη flashing λειτουργία.
Το έχω πάνω από 5 χρόνια, δεν έχει κάνει κιχ!

View attachment 112984
Να σου πω την αλήθεια, αποφεύγω τη νύχτα. Και άνοιξη/καλοκαίρι προσπαθώ να είμαι πάντα πίσω κατά τη δύση, μαξ. Εχω ενα τυπικό πίσω φωτάκι μόνον.
Βέβαια, θα μου πεις, στο ελλαδιστάν, θα έπρεπε την ημερα να έχουμε φώτα ΜΠΑΣ και μας δώσε κάποιος σημασία....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Ακριβώς, γι'αυτό σου προτείνω το συγκεκριμένο φωτάκι, βγάζει μάτι και σε μια ηλιόλουστη μέρα και δεν σε νοιάζει για αλλαγή μπαταρίας, το ανάβεις και το ξεχνάς...
Δεν ξέρω που πεταλάς, εγώ στη περιοχή που κινούμε είναι απαραίτητο αξεσουάρ, εδώ μισούν τους ποδηλάτες, υπάρχει μια θεωρία πως οι δρόμοι είναι μόνο για τα αυτοκίνητα και τα πάρκα για τα ποδήλατα.....

Reaction score
126
Ακριβώς, γι'αυτό σου προτείνω το συγκεκριμένο φωτάκι, βγάζει μάτι και σε μια ηλιόλουστη μέρα και δεν σε νοιάζει για αλλαγή μπαταρίας, το ανάβεις και το ξεχνάς...
Δεν ξέρω που πεταλάς, εγώ στη περιοχή που κινούμε είναι απαραίτητο αξεσουάρ, εδώ μισούν τους ποδηλάτες, υπάρχει μια θεωρία πως οι δρόμοι είναι μόνο για τα αυτοκίνητα και τα πάρκα για τα ποδήλατα.....
κατοικω επαρχία, οποτε δεν εχω θέμα με τα αυτοκινητα. Εχουμε διαδρομές σε χωριά, χωρις ιδιαίτερο κυκλοφοριακό φόρτο. Ομως θα το τσεκάρω το φωτάκι! θένκς.

Υ.Γ. και μολις ειδα πως δοκιμασες τους BNS strada. Ημουν στο τσακ να τους πάρω, ακουσα ενα κάρο γνώμες, και χάθηκα εν τέλει στη μεταφραση...πήρα τελικά ενα δευτερο ζευγάρι αλουμίνιο shamal και ησύχασα...
Ομως το σαράκι του καρμπον τροχου με τρώει :(
Υ.Γ.2 γνωρίζω τουλάχιστο 3 άτομα που εχουν δοκιμάσει ΚΑΙΡΟ της κινέζικες καρμπον, των 300-400ε και λένε πως δε ξαναγοράζουν επώνυμο τροχό (μαλιστα οι 2 εχουν 3 σετάκια επωνύμων κάρμπον...)

Τεράστια κουβέντα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
Επειδή όντως είναι τεράστια κουβέντα θα σου πω μόνο τούτο.
Και οι επώνυμοι είναι κινέζικοι, το αυτοκόλλητο, που και αυτό κινέζικο χέρι το τοποθετεί, τους κάνει επώνυμους....

Reaction score
126
Επειδή όντως είναι τεράστια κουβέντα θα σου πω μόνο τούτο.
Και οι επώνυμοι είναι κινέζικοι, το αυτοκόλλητο, που και αυτό κινέζικο χέρι το τοποθετεί, τους κάνει επώνυμους....
Δεν αντιλέγω...

Reaction score
1.970
@bretsos Χρήστo, σήμερα το πρωί πέρασες κατά τις 8:10 μπροστά απο τον σκλαβενίτη στο Ικόνιο πηγαίνοντας προς πέραμα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.492
@bretsos Χρήστo, σήμερα το πρωί πέρασες κατά τις 8:10 μπροστά απο τον σκλαβενίτη στο Ικόνιο πηγαίνοντας προς πέραμα;
Ναι, Γιώργο εγώ ήμανε, πηγα κούλουρι και βγηκα απο φανερωμενη.

08.05 ήταν...:D

Screenshot_20181217-153354_Bryton.jpg

[DOUBLEPOST=1545054322][/DOUBLEPOST]
Αν κουβαλούσε ένα τενεκέ φέτα, αυτός ήταν. :D
Σήμερα είχα το κουρσάκι, έχω και ένα τρεκινκ με σχάρα πίσω, εκεί χωράει 2 τενεκέδες φέτα... Τους μεγάλους εεε! :D:p

Last edited:

Reaction score
1.970
Ήμουν στο αντίθετο ρεύμα και πήγαινα για δουλειά....και μου "χτύπησε" στο μάτι το κίτρινο κουρσάκι.... ;);)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian