Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.487
Καλύτερο από το KEF C7.
Μέγιστο SPL είναι αυτό. Ας γράφει ό,τι θέλει.Ρε σεις το αποπάνω αναφέρει ευαισθησία 110DB ! Δεν παίζει με τίποτα αυτό.!
Αφου σου άρεσαν τα Q300 καλο θα ήταν να πας στο καινουρια τα Q350 δεν έχουν και ιδιατερη διαφορα στην τιμή.Καλησπερα και sorry για την αργοπορια αλλα η δουλεια μου δεν μου αφηνει πολλυ χρονο για το διαδικτυο.
Τα ηχεια οχι,δεν τα εχω αγορασει,τα εχω βρει καινουρια στα 500 ευρω,τα ακουσα με εναν sanyo plus 55 και μου αρεσαν.Μου κανει και το μεγεθος και ειπα κανοντας αρχη απο τα ηχεια να ψαξω ενισχυτη.
Αν δεν εχεις δυνατοτητα να ακους συνδυασμο ηχειων-ενισχυτη,νομιζω βαδιζεις στο αγνωστο.
Ειμαι ανοιχτος παντως σε προτασεις απο ανθρωπους που γνωριζουν περισσοτερα απο μενα.
Αστο κουμπάρε δεν τόχεις.Καλα, αυτοι οι παθητικοι αχτινοβολητες (πως τσι λενε) στα ηχεια , ειναι σα το μπας ρηφλεξ ενα πραμα ? και προσφερουνε πραμα ουσιαστικο ή ειναι για να φαινεται το ηχειο πως φορει πιο πολλα μεγαφωνα ?
Πέτρο... πιστεύεις ότι μόνο ένα sub είναι αρκετό ?Καλά, εννοείται απόσταση ακρόασης, αφού απο αυτή εξαρτάται το μέγεθος του γούφερ των ηχείων που πρέπει να πάρει.
Και φυσικά με 1200 ευρώ παίρνει άριστα ενεργά ηχεία, ένα βασικό sub και έναν προενισχυτή με phono stage.
Ναι.Καλα, αυτοι οι παθητικοι αχτινοβολητες (πως τσι λενε) στα ηχεια , ειναι σα το μπας ρηφλεξ ενα πραμα ?
Ένα ενδεικτικό γράφημα απόκρισης μιλάει καλύτερα από χίλιες λέξεις ως προς τη συμπεριφορά στο κάτω όριο απόκρισης :Καλα, αυτοι οι παθητικοι αχτινοβολητες (πως τσι λενε) στα ηχεια , ειναι σα το μπας ρηφλεξ ενα πραμα ? και προσφερουνε πραμα ουσιαστικο ή ειναι για να φαινεται το ηχειο πως φορει πιο πολλα μεγαφωνα ?
Από το κανένα, είναι καλύτερο, για Μία θέση ακρόασης. Μία! Η θεωρία λέει για περισσότερα, δεν είμαι εγώ καλύτερος από τους μελετητές να υποστηρίξω κάτι διαφορετικό. Αλλά ένα καλύτερο από κανένα, επαναλαμβάνω.Πέτρο... πιστεύεις ότι μόνο ένα sub είναι αρκετό ?
Είναι σίγουρα ακριβότερη λύση από έναν απλό συντονισμένο σωλήνα. Έχει αρκετά πλεονεκτήματα όπως την <<βρώμα>> που βγάζει ένας σωλήνας καθώς και επιλογή για μικρότερη καμπίνα.Καλα, αυτοι οι παθητικοι αχτινοβολητες (πως τσι λενε) στα ηχεια , ειναι σα το μπας ρηφλεξ ενα πραμα ? και προσφερουνε πραμα ουσιαστικο ή ειναι για να φαινεται το ηχειο πως φορει πιο πολλα μεγαφωνα ?
Σαφως φιλτατε Τζον και ποτε δεν επεδειξα το αντιθετο, ωστωσο εχω κατι αλλο ... τολμω να εκφρασω τα ερωτηματα του μεσου χρηστη ηχομηχανων χωρις ανησυχια για το συνακολουθο καζο ... ειναι μια βρωμοδουλεια, ωστωσο καποιος πρεπει να την κανει ...Αστο κουμπάρε δεν τόχεις.![]()
Αν η επιλογή ηχείων βάσης είναι μονόδρομος λόγω διαρρύθμισης του χώρου σας, να ακούσετε οπωσδήποτε τα CHARIO SYNTAR 520 με 8" woofer των οποίων το χαμηλό είναι εντυπωσιακό για το μέγεθός τους. Πρόκειται για χειροποίητα ιταλικά ηχεία και πωλούνται με 50% έκπτωση, λόγω αλλαγής σειράς. Με ένα ενισχυτή ADVANCE ACOUSTIC X-i105 με ενσωματωμένο phono και πολύ καλό DAC και με δυνατότητα σύνδεσης USB B. Ο συνδυασμός αυτός είναι δοκιμασμένος και ταιριάζουν ηχητικά, και το συνολικό μπάτζετ είναι στο εύρος που έχετε θέσει.
Ευχαριστω.Αν η επιλογή ηχείων βάσης είναι μονόδρομος λόγω διαρρύθμισης του χώρου σας, να ακούσετε οπωσδήποτε τα CHARIO SYNTAR 520 με 8" woofer των οποίων το χαμηλό είναι εντυπωσιακό για το μέγεθός τους. Πρόκειται για χειροποίητα ιταλικά ηχεία και πωλούνται με 50% έκπτωση, λόγω αλλαγής σειράς. Με ένα ενισχυτή ADVANCE ACOUSTIC X-i105 με ενσωματωμένο phono και πολύ καλό DAC και με δυνατότητα σύνδεσης USB B. Ο συνδυασμός αυτός είναι δοκιμασμένος και ταιριάζουν ηχητικά, και το συνολικό μπάτζετ είναι στο εύρος που έχετε θέσει.
Αγαπητε φιλε VonKarayan, με τα chario 520R ανεβαινουμε και σε ποιότητα άραγε η μονο σε χρημα;Αν η επιλογή ηχείων βάσης είναι μονόδρομος λόγω διαρρύθμισης του χώρου σας, να ακούσετε οπωσδήποτε τα CHARIO SYNTAR 520 με 8" woofer των οποίων το χαμηλό είναι εντυπωσιακό για το μέγεθός τους. Πρόκειται για χειροποίητα ιταλικά ηχεία και πωλούνται με 50% έκπτωση, λόγω αλλαγής σειράς. Με ένα ενισχυτή ADVANCE ACOUSTIC X-i105 με ενσωματωμένο phono και πολύ καλό DAC και με δυνατότητα σύνδεσης USB B. Ο συνδυασμός αυτός είναι δοκιμασμένος και ταιριάζουν ηχητικά, και το συνολικό μπάτζετ είναι στο εύρος που έχετε θέσει.