- Reaction score
- 1.155
Της φίλης ή του πικάπΦωτό
Της φίλης ή του πικάπΦωτό
της φιλης σκυμμενης μπροστα στο πικαπΤης φίλης ή του πικάπ;;;
Καπετάνισσα...
![]()
Κι έλεγα γιατί μου έκατσαν οι μπάμιες από χτες το μεσημέρι...Αλλά το μεγάλο κλου ήταν ο ισχυρισμός του (δεν θυμάμαι τώρα επακριβή διατύπωση) ότι ο ψηφιακός ήχος είναι αφύσικος και προκαλεί διαταραχές στη φυσιολογία και στον μεταβολισμό του ανθρώπου (!!!)
Αλλά γιατί η απλή αναφορά της αλήθειας, εξοργίζει.Προσωπικές επιθέσεις επειδή ο άλλος διαφωνεί μαζί μας
Δυστυχώς Κώστα δεν ειμαστε ολοι σε θέση να δεχθούμε την (Αλήθεια) , ο καθένας εχει τους λογους του.Άλλο ένα θρεντ κλείδωσε πάντως.
Όχι γιατί υπήρξαν:
Αλλά γιατί η απλή αναφορά της αλήθειας, εξοργίζει.
Προτιμά τη φίμωση παρά την αλήθεια..
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Γιατί κάθε χρόνο τα ίδια λέμε περί συμπεριφοράς και τίποτα δεν αλλάζει.Όλα όσα απαγορεύονται από τον κανονισμό και τις διευκρινίσεις της εδώ συζήτησης θα διαγράφονται άμεσα.
Τα ίδια συνέβησαν πάλι λίγες μέρες πριν, με προσφάτως μπαναρισθέντα ενδιαφερόμενο δήθεν για ενισχυτές.Λίγες μέρες αφού διαγράφηκε, άνοιξε νέο λογαριασμό με ερωτήσεις δήθεν "νεοεισερχόμενου", και φυσικά το επόμενο βήμα ήταν ίδια αγγελία χαϊεντοείδους. Τον μπάναρα ελπίζοντας οτι δεν θα ασχοληθεί άλλο.![]()
-
@abcd
Βγάλε εντελώς την λέξη ,
"Επαγγελματίας"
που μου κόλλησες χωρίς την συγκατάθεση μου και μάλιστα με ομοιωματικά .
-
"Επαγγελματίες" με εισαγωγικά εννοούνται απο σήμερα όποιοι ανοίγουν πολλές αγγελίες (σαν όριο κατ' αρχήν σκέφτομαι τις 15 μέσα σ' έναν χρόνο).
Μόνο πώλησης. Σε διάστημα ενός χρόνου, όχι απο την 1/1.από την αρχή του χρόνου -2021
ΟΧΙ!@abcd
Βγάλε εντελώς την λέξη ,
"Επαγγελματίας"
που μου κόλλησες χωρίς την συγκατάθεση μου και μάλιστα με ομοιωματικά .
Το ηρωικό, το τιμημένο.ΟΧΙ!
Ξέχασες το #halaraΤο ηρωικό, το τιμημένο.
Για την αξιοπρέπεια του λαού μας.
Γιορτάζουμε την παράδοση και την ιστορία μας.
Νιώθουμε τη δική μας ευθύνη για τις επόμενες γενιές.
#pita #souvlaki #greeksouvlaki #pitasouvlaki #OXIkalamaki #kalamakiOXI #frapekalamaki