Ποδήλατο

Reaction score
5.502
Κι εγω στα 97 κιλα ειμαι. Με θεωρητικη τροχια προς τα κατω υποτιθεται. Θα με βασταξει ή θα βελαξει το 28αρι;
Ειπαμε να βελτιωσουμε την εμπειρία. Αν ειναι να ψαχνομαι για σαμπρελες πρωινιατικα δε λεει :)
Εγώ στα 100 και μου λέει για 25αρι....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Κι εγω στα 97 κιλα ειμαι. Με θεωρητικη τροχια προς τα κατω υποτιθεται. Θα με βασταξει ή θα βελαξει το 28αρι;
Ειπαμε να βελτιωσουμε την εμπειρία. Αν ειναι να ψαχνομαι για σαμπρελες πρωινιατικα δε λεει :)
Θα αντέξει, αυτή τη παράμετρο συζητάμε άλλωστε, ως τόσο πάντα πρέπει να έχουμε μια σαμπρελα και μια τρόμπα ή αμπουλα μαζί μας.
Post automatically merged:

Είναι φαρδύ και το gatorskin, αν θυμάμαι καλά αφού πατήσει το λάστιχο το 25mm είναι 27-28mm

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.574
Σε έξοδα θα μπεις άμα πάρεις κάτι που εντέλει δεν θα αντέξει και θα μπεις στη διαδικασία να το αλλάξεις πριν τη ώρα του...
Εδώ το πραγματικό του βάρος σε διάσταση 25mm

Πάντα κρατάω ένα ζευγάρι για τις δύσκολες και άγνωστες καταστάσεις, δεν με έχει προδώσει ποτέ!!
265 ml ;

Reaction score
1.550
Είμαστε σε αναμονή. Ίσως έρθουν αύριο, ίσως Δευτέρα Τρίτη.
Και μιας και ξεκινάνε οι βροχές, έχετε υπόψη καμία τσάντα με αντικλεπτική θήκη για τα βασικά, που να μην ανοίγει σα να ξεκοιλιάζεται και να είναι πραγματικά αδιάβροχη και να μπαίνει πλυντήριο?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Είμαστε σε αναμονή. Ίσως έρθουν αύριο, ίσως Δευτέρα Τρίτη.
Και μιας και ξεκινάνε οι βροχές, έχετε υπόψη καμία τσάντα με αντικλεπτική θήκη για τα βασικά, που να μην ανοίγει σα να ξεκοιλιάζεται και να είναι πραγματικά αδιάβροχη και να μπαίνει πλυντήριο?
Καλό θα ήταν να μη τη βάλεις πλυντήριο.
Καμία αδιάβροχη τσάντα δεν τη βάζουμε πλυντήριο.

Osprey escapist 25
osprey-escapist-25-fahrradrucksack-schwarz-grau-1600-zoom-0.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Και τον ιδρωτα στην πλατη πως τον χειριζεσαι;
Κανένα πρόβλημα, για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους κατέληξα σε αυτή τη εταιρία και ειδικά σε αυτή τη τσάντα.
Κάνε μια έρευνα γύρω από αυτή τη εταιρία και θα καταλάβεις.
Αν σου φανεί ακριβή σαν εταιρία, ρίξε μια ματιά στις πολύ καλές για τα λεφτά τους McKinley των intertsport

Reaction score
1.566
Continental σε λάστιχα με σαμπρέλα δαγκωτό. Ούτε ένα τρύπημα με 5 δοιαφορετικά σετ.

Συνδυασμός για road bike που μου βγήκε εξαιρετικός είναι 25mm πίσω 23mm μπροστά με gatorskin ιδανικό για χειμώνα και νερό. Tα GP4000 τα είχα θεωρήσει ιδανικά σε 23mm σε 25 όχι. Το 5000 είναι ελαφρώς βελτιωμένο και πιο "γρήγορο".

Λάστιχα που μου έβγαλαν 7000 χλμ. και τερμάτισα με φουιτ 50 χλμ σε brevet (τα είχα ζουμιάσει όμως) είναι τα Tufo S33 Pro 24 Tubular Tire for clincher rim. Αν το εσωτερικό πλάτος από τα στεφάνια σας είναι 13-15mm ιδανικά για προπόνηση αλλά μέχρι εκεί.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Tα GP4000 τα είχα θεωρήσει ιδανικά σε 23mm σε 25 όχι. Το 5000 είναι ελαφρώς βελτιωμένο και γρήγορο.
Δίκιο έχεις για το 4000 αφού το λάστιχο ξεχείλωνε για πολλούς λόγους.
Το 23 ήταν μια χαρά, πλέον όμως δεν παράγονται.
Το 5000 έβγαλε εντελει σε εμένα 7.000 χλμ. απροβλημάτιστα.

Last edited:

Reaction score
456
Και τον ιδρωτα στην πλατη πως τον χειριζεσαι;
Συνήθως αυτού του είδους οι τσάντες έχουν κάποιου είδους "σκελετό", ώστε να αφήνουν κενό χώρο μεταξύ ανθρώπου και τσάντας και να επιτρέπουν στον αέρα να περνά.

Η παλιά η osprey που έχω έτσι είναι, αλλά μπορεί να βρεις και άλλες μάρκες. Δεν είναι φτηνά τα προϊόντα της osprey, είναι όμως εξαιρετικά.Έχω 4 σακίδια και τα έχω καταευχαριστηθεί.

Καλό θα ήταν να τα δεις από κοντά ότι και να πάρεις και να βεβαιωθείς ότι:
1)έχει τον χώρο που χρειάζεσαι
2) περιλαμβάνεται αδιάβροχο
3)έχει θέση για να δένεις το κράνος
4)έχει θέση για φωτάκι
5)ιμάντες στήθος και μέση

Reaction score
25.458
λοιπον sport contact II γιοκ
δεν εχει κανενας ζευγαρι η το εχουν σε πιο παχυ η σε διπλωτο κλπ κλπ κλπ
δε με θελει (και αυριο πεταω οποτε σημερα τελευταια μερα)
να βαλω ultra sport που ειναι και αλαφρυ αλλα να προσεχω στο ελαχιστο χωμα που θα συναντησω ;
χειροτερο απο το kenda που εχω το αποκλειω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
λοιπον sport contact II γιοκ
δεν εχει κανενας ζευγαρι η το εχουν σε πιο παχυ η σε διπλωτο κλπ κλπ κλπ
δε με θελει (και αυριο πεταω οποτε σημερα τελευταια μερα)
να βαλω ultra sport που ειναι και αλαφρυ αλλα να προσεχω στο ελαχιστο χωμα που θα συναντησω ;
χειροτερο απο το kenda που εχω το αποκλειω.
Δεν είναι κακή επιλογή, δεν έχει όμως καθόλου προστασία και αυτό είναι το μεγάλο μείον.
Για το gatorskin 28mm με σύρμα δεν σε παίρνει?

Reaction score
25.458
υπερβολη (για την χρηση που δεν κανω) αλλα αμα αισθανθω λαρτζ σημερα το απογευμα μπορει (γιατι θελω και μια τρομπα της προκοπης)

υπαρχει και η λυση νουμερο πουστρακος, δηλαδη παιρνω τα ουλτρα και αμα βρεθουν αργοτερα σπορκοντακτ , αλλαζω τροχους με της γυναικας.
το ουλτρα πιστευω οτι ταιριαζει και στο προπονητηριο* καλυτερα να κανει το κοριτσι το χειμωνα.

* μεγαλη ιστορια το προπονητηριο. το κοριτσι μεχρι προπερσυ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποδηλατο , δεν ειχε κανει ποτε στη ζωη της (δεν ειναι η μονη, ειναι αρκετες τελικα)
με λεει να παρουμε στατικο ποδηλατο, που να το βαλουμε καρδια μου; εξω μου λεει μπαλκονι, α ωραια οποτε σε κανα χρονο θα τριζει απο τη σκουρια. ε τοτε να το μεταφερουμε μεσα εξω,
α ναι ωραια ιδεα, κοιτα καρδια μου , αν ειναι να παρουμε στατικο να παρουμε κατι της προκοπης γυμναστηριου, αλλα αυτα οπως εχεις δει ειναι ασηκωτα.
να σου παρω ενα ποδηλατακι και ενα προπονητηριο ινστεντ; και ποσο παει αυτο; οσο το στατικο συν του οτι παιζει να μαθεις και ποδηλατο να κυνηγας τους γιους σου - αυτο αποκλειεται ξεχασε το.

με τα πολλα εμαθε ποδηλατο στα .... 25 της και εχουμε δυο nergetic , ανδρικο και γυναικειο (αχ τι ρομαντικο, γουτσου γουτσου μωρε )
εχω και μια thule κοτσαδορου που κουβαλαει ανετα και τα 4 ποδηλατα και μαλιστα με ταχυτητες 140 (στο μαζντα, στο σουζουκι λογω μικροτερης επιφανειας θελει λιγοτερα) χωρις να κουνιεται τιποτα.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!:)
20191004_142916.jpg

Η συσκευασία με τις μανέτες τα έχει όλα μέσα, δεν το περίμενα...ντιζες, καλώδιο και το εργαλείο για το di2
Η ντιζες των φρένων είναι από τις καλές με τη αντιτριβικη επίστρωση, μπράβο Shimano!!

Reaction score
25.458
Πήρα λαστιχακια
Φυσικά δεν πήρα ούτε αυτά που μου προτείνατε ούτε αυτά που σκεφτόμουνα να πάρω. Το αναμενομενο δηλαδή
Πήρα αυτά

Γιατί ο Αποστόλης (φλαρακ από εποχή που είχε φιέστα μκ6) με λέει ότι τα ultra sport ειναι Κινέζος με μουστάκια και καπέλο.
Το sport contact ii είναι ταμάμ αλλά είχε μονο ένα και τελικά με έδειξε το maxxis που λέει ότι δε μασάει μια σε ζημιές.
Επίσης με είπε ότι τα στεφάνια μου είναι φαρδιά για 28 λάστιχο και να το ξεχάσω γιατί θα του τα κάνω τσουρέκια κάθε φορά που καβαλάω πεζοδρόμιο.
Πήρα και μια μεταλλικη τρομπιτσα , φουσκωσα όλα τα λάστιχα της πολυκατοικιας σήμερα.
Α και κράνος που δεν είχα.
Πείτε μου σας παρακαλώ είναι καλά τα λαστιχα που πήρα; :gotcha::gotcha::gotcha:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.764
Δεν το γνώριζα για το ultra sport ότι είναι κινέζικα, νομίζω πως το έχει στη επίσημη σελίδα η continetal.
Το wheelmania είναι από τα πολύ καλά και πλήρη μαγαζιά στο χώρο, κράνος ελπίζω να πήρες τίποτα καλό, είδες στη περιπτωση μου δούλεψε και έσωσε το κεφάλι.
Τι κράνος πήρες?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7