Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ανατροφοδοτώ:Έλα, για πάμε γερά. Γιατί σταματήσατε;
Δεν έχω πρόβλημα να πλύνω πιάτα , αλλά έχουμε κάτι που λέγεται πλυντήριο πιάτων , αν το έχεις ακουστά.Κουαρτετα εγχορδων; ΚΟΥΑΡΤΕΤΑ εγχορδων; Δηλαδη, ας πουμε, 4 τσελο;
Αν ακουσεις 1 τσελο λαιβ, σε κρεσεντο στα 3 μετρα, θα εχεις προβληματα ακοης για την υπολοιπη νυχτα. Οχι 4...
Ασε λοιπον τον ονγκάκου να κοιμαται στον ταφο του και ακου καποιο οργανο λαιβ. Μετα πηγαινε σπιτι και σκεψου τι σχεση εχει αυτο που ακουσες, με τα κλουβια για καναρινια που εχεις για στερεο...
Εννοειται. Και σιγα μη σου πει αυτη πότε θα πλυνεις τα πιατα. Ο,τι ωρα γουσταρεις θα τα πλυνεις!!
Και το σ/κ δεν κανεις μπαλκονια διοτι εχει ντερμπυ...Λιγο τα φωτιστικα και τελος. Αμ πως.![]()
Είμαι υποχρεωμένος - χωρίς αντίστοιχες οφειλές σε αλλότριες πλευρές αλλά για χάρη της κοινής λογικής και μόνο - να σημειώσω ότι ο ίδιος δεν ξεκίνησα θέμα με Crown στο πλαίσιο νήματος αφιερωμένου σε λυχνιακό ενισχυτή._Κατά πρώτον, μια διευκρίνηση, δεν έγινε συγκριτική δοκιμή μιας και το 1502 είναι..μουγγό. Η διαφορά στον ήχο ήταν επιεικώς τραγική! Είπα ξανά, για τρίτο σύστημα, για παιδικό δωμάτιο, ή για μαγαζί οκ..
Τα λοιπά συνοδά ήταν ακριβώς τα ίδια και με τους 2 ενισχυτές, οπότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα η απαρίθμηση τους.
Φυσικά και δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο το που, μιας κι αν η ακρόαση γίνει σε φροντισμένο χώρο σε σχέση με έναν αφρόντιστο η διαφορά θα μεγιστοποιηθεί ή το ανάποδο!
Το σίγουρο είναι ότι όπου και να πάιξει διαφορά θα υπάρξει..
2ον) το θέμα δε το ξεκίνησα εγώ, αλλά εσύ φίλτατε bhutia στην απάντηση σου για την ανάρτηση μου για τον ongaku και τις κατά τη κρίση σου δυνατότητες του στο πρόγραμμα και τις στάθμες .
3ον)Ούτε στην εφορία δεν οφείλω, πόσο μάλλον στο site!![]()
Και για παρεμφερείς λόγους αναρωτιέμαι αναγκαστικά μήπως η κοινή λογική ανάγεται ολοένα και περισσότερο σε ένα ολοένα και λιγότερο...κοινόν αγαθόν.Το γαμησατε και ψοφησε για εκατομμυριοστη φορα. Πραγματικα μπραβο στον Λεανδρο για το επιπεδο που κραταει. Γιατι τετοια επιθεση που χει δεχτει ειναι θαυμα που δεν εχει διαολοστειλει καποιον. Και σε κανα δυο αλλους ακομα επισης μπραβο.
Οι υπολοιποι εχετε δεν εχετε δικιο ειστε α π α ρ α δ ε κ τ ο ι ...
Η φαση θυμιζει σχολειο με 5 10 μαντραχαλους με καυλοσπυρα φουλ να πειραζουν οποιον τολμα να τους αμφισβητησει.
Τολματε και την λετε σε εναν ανθρωπο που απλα λεει κατι αντιθετο απο αυτα που πρεσβευετε και τα δικα σας προσβλητικα ποστ περνανε στο απυροβλητο. Επισης οποιος διαφωνει ειναι αδαης. Μαλιστα....
Ουτε σε φορουμ με σαξοραλα να ημουν που διαφωνουσανε ποιο φιλτρο προγραμμα δινει παραπανω αλογα...εδω ειναι χαμηλοτερο το επιπεδο. Τουλαχιστον εκει ηταν true καγκουρες και δε το παιζανε εξυπνακηδες.
Επισης ειλικρινα πιο σωστο ποστ απο αυτο που σας ειπε οτι αντι να ακουτε μουσικη να διαβαζετε την παρτιτουρα δε νομιζω οτι εχω διαβασει. Τα λεει ολα.
Και για να δυναμιτισω κι αλλο το ηδη σαπιο επιπεδο θα προτεινα να μην τρωμε τα φαγητα. Να διαβαζουμε τις συνταγες και θα βγαζουμε ακρη ετσι.
Over and out.
Παρτε ενεργα!
είσαι ευπρόσδεκτος φίλε μου!Πάντως προσωπικά, πολύ θα ήθελα να ακούσω το σύστημα του Λέανδρου, να δω τι είναι αυτό που υπερασπίζεται έτσι (αν και ο ορθολογισμός μου δε μ΄αφήνει να το πιστέψω, π.χ. την αξία των χαιεντ καλωδίων) κ.λπ. κ.λπ.
Δυστυχώς μάλλον πέφτει κομματάκι μακριά...
Αυτο αναρωτιεμαι απο την πρωτη στιγμη που αρχισα να καταλαβαινω τον κοσμο γυρω μου. Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Είμαι υποχρεωμένος - χωρίς αντίστοιχες οφειλές σε αλλότριες πλευρές αλλά για χάρη της κοινής λογικής και μόνο - να σημειώσω ότι ο ίδιος δεν ξεκίνησα θέμα με Crown στο πλαίσιο νήματος αφιερωμένου σε λυχνιακό ενισχυτή._
Και για παρεμφερείς λόγους αναρωτιέμαι αναγκαστικά μήπως η κοινή λογική ανάγεται ολοένα και περισσότερο σε ένα ολοένα και λιγότερο...κοινόν αγαθόν.![]()
Δύο πράγματα είμαι πεπεισμένος πως δεν υπάρχουν, η αλήθεια και η κοινή λογική.Και για παρεμφερείς λόγους αναρωτιέμαι αναγκαστικά μήπως η κοινή λογική ανάγεται ολοένα και περισσότερο σε ένα ολοένα και λιγότερο...κοινόν αγαθόν.![]()
Βλέπαμε τον θρύλο με τον αστέρα ρε..!Έλα, για πάμε γερά. Γιατί σταματήσατε;
Είσαι πάνω από 18 οπότε μπορούσες να το δεις ανεξάρτητα από τη σχετική σήμανση του "ακαταλληλου".Μπα; Τί λες; Είχε τέτοιο θέαμα και το έχασα;
Αλατιερες έβαλες πάνω στον κραουν ρε χαμενε?
Όχι δα! Σοβιετικοί λαμπτήρες είναιΑλατιερες έβαλες πάνω στον κραουν ρε χαμενε?![]()
Κατά τα λεγόμενά μου αυτά;Κατά τα λεγόμενα σου...όποιος δεν συμφωνεί...σαν το χαζό αλλάζει καλώδια ανά δύο μέρες...και πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη
Προφανώς δε το ξεκίνησες εσύ. Αλλά σε κάθε κριτική που ασκείται επί τεχνικών δεδομένων κάθε γυαλισμένης λαμπατης κουραδας, οι απαντήσεις δε μπορούν να είναι αξιόλογες σε τεχνικό επίπεδο, οπότε αρχίζουν το χιλιομασημενο για τον "Κραουνάκη" που δήθεν τους είπε κάποιος ότι είναι ο τέλειος ενισχυτής όλου του κόσμου, και φυσικά τον άκουσαν και είναι χειρότερος από τον ...δικό τους.Είμαι υποχρεωμένος - χωρίς αντίστοιχες οφειλές σε αλλότριες πλευρές αλλά για χάρη της κοινής λογικής και μόνο - να σημειώσω ότι ο ίδιος δεν ξεκίνησα θέμα με Crown στο πλαίσιο νήματος αφιερωμένου σε λυχνιακό ενισχυτή.
Προφανώς, διότι με κοινή λογική δεν υπάρχουν αντεπιχειρήματα στα απλά τεχνικά δεδομένα που συζητήθηκαν για τον σκουριασμένο ακριβό φίλο τους, οπότε ξεκινάει ο παραλογισμός κι άγιος ο θεός!Και για παρεμφερείς λόγους αναρωτιέμαι αναγκαστικά μήπως η κοινή λογική ανάγεται ολοένα και περισσότερο σε ένα ολοένα και λιγότερο...κοινόν αγαθόν.![]()
Τελείωσε η ταινία!Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε
Μην λες τέτοια, χαλάς το παραμύθι.Και για να μην ξεχνιόμαστε,υπενθυμίζεται ότι όλες αυτές οι θρυλικές - και αναγνωρισμένες ως τέτοιες - ηχειακές υλοποιήσεις της JBL έχουν προκύψει από την έρευνα και ανάπτυξη όπως έχουν εκείνες αποτυπωθεί στα...pdf από τη Harman,όχι από το πώς μπορεί να έχει δει το ΄΄όνειρο΄΄ κάποιος χρυσαυτιάς σχεδιαστής με...(ιδιαίτερη) άποψη
Το m6i κάνει 400?Ας φέρει λοιπόν κάποιος των xls 1502 σπίτι μου, με κάμερα, να κάνουμε ένα ΑΒ με το m6i και να αναρτήσουμε τα συμπεράσματα μας εδώ!!
Αν κάτσω να γράψω τι έχω δει και ακούσει , θα βάλεις τα κλάματα.Πραγματικά, έχετε ακούσει κάποιον σοβαρότερο ενισχυτή εντέλει?
Τι κρατάει?Πραγματικα μπραβο στον Λεανδρο για το επιπεδο που κραταει.