- Μηνύματα
- 14.025
- Reaction score
- 11.714
Κι εσύ πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο τα του ήχου και τί σημαίνει 92dB κορυφής κατά τις ακροάσεις, αλλιώς να μην πετάγεσαι.
Κι εσύ πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο τα του ήχου και τί σημαίνει 92dB κορυφής κατά τις ακροάσεις, αλλιώς να μην πετάγεσαι.
Να το διατυπώσουμε ορθότερα :Ποστ 7: Ο Λεανδρος ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΚΑΤΆ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ, που τόλμησαν να κριτικάρουν ενισχυτή που δεν έχουν ακούσει.
Μην είσαι τέτοιος.Δε σχολιασες όμως βλέπω καθόλου τη τοποθέτηση του φίλου Γιάννη κοτσιδη ε?
Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρεις, όλα σωστά.Δε με νοιάζει να ασχοληθώ με μετρήσεις γιατί ξέρω οτι θα στενοχωρηθώ οχι τόσο λόγω αποτελέσματος αλλά λόγω του οτι είμαι σε σαλόνι
Ήρεμααα!αλλιώς να μην πετάγεσαι.
ΠετροΚι εσύ πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο τα του ήχου και τί σημαίνει 92dB κορυφής κατά τις ακροάσεις, αλλιώς να μην πετάγεσαι.
Πέτρο.... θα σου πω κάτι αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας, ξεκίνησα σε ΙΕΚ και βλέπουμε.... δεν θέλω να 'μαι ένας απλός googleεπιστήμονας. Θέλω να έχω πιστοποίηση.Κι εσύ πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο τα του ήχου και τί σημαίνει 92dB κορυφής κατά τις ακροάσεις, αλλιώς να μην πετάγεσαι.
Σωστά τα λες.Να το διατυπώσουμε ορθότερα :
δεν έπρεπε ΚΑΝ να αμφισβητήσει τα υποτιμητικά σχόλια των προηγούμενων προς το μηχανάκι , διότι θεωρούνται θέσφατα αφού το μηχανάκι είναι σίγουρα "ασόβαρο".
Εάν απαντούσες, θα άκουγα και τη δική σου άποψη. Να θυμηθούμε ποιος έγραψε "δεν έχω καμία υποχρέσωση να σου απαντήσω";Προφανώς, μιας κι όταν σου απαντώ, πάλι τη δική σου άποψη θες να ακούσεις..
Ενώ καλύτερο ήχο κάνουν....εδώ ακούμε πολλυυυ χειρότερα και δε μπορούμε να κρατήσουμε τη κοιλιά μας από τα γέλια!!
Τα αντικραδασμικά στηρικτικά σε πειράξανε??
χειρότερο πάντως ήχο δεν κάνουν...
επαναλαμβάνω...χειρότερο δε τον κάνουν! μπορεί να τον βελτιώνουν μπορεί κι όχι...που να ξέρω εγώ ο αδαής αν έχω ακούσει διαφορές στο χώρο μου με τα καλώδια μου, και τα diy αντικραδασμικά στηρικτικά τους που μου κόστισαν κοτζάμ 0,5€!!....εδώ υπάρχουν υπερέξπερτ πάνω στον ήχο! είπαμε..reviewers εξ αποστάσεως!!Ενώ καλύτερο ήχο κάνουν....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και βέβαια κρατάει επίπεδο όταν η κουβέντα ξεκιναέι από την απαξίωση σας για τους λαμπάτους χωρίς καν να έχετε ακούσει. Καν όμως. Αν αυτό δε δείχνει το χαμηλό σας επίπεδο τότε δε ξέρω και γω τι άλλο.
Ζω ιστορικές στιγμές!! Από πότε η απαξίωση ενός μηχανήματος (επαναλαμβάνω: μηχανήματος) εκλαμβάνεται ως απαξίωση προς κάποιον άνθρωπο?? (που δεν το έχει αγοράσει, προφανώς δεν το έχει ακούσει καν, αφού μόλις βγήκε στην αγορά...)![]()
![]()
![]()
είναι γνωστή αυτή η (εκ του αρχείου) ταχύτητα?πόσο ακαριαία ο ενισχυτής θα ακολουθήσει
Το μεταλ εχει φροντισει να φυγει απο τον κοινωνικο πραμα, κατα ενα 99% (μπαντες, ατομα, μαγαζια,χωροι κτλ), σταδιακα ολα αυτα τα χρονια υπαρξης του μετα το πανκ και το κλασικ ροκ.μουσική μέταλ ή οτιδήποτε άλλο πάει με χρονολογία;
- ξέρεις πως ακούω πολύ λίγο και επιλεκτικά μέταλ . . . εκεί στα Εξάρχεια όμως που μένω , κάθε φορά που βλέπω μεταλάδες με τις κιθάρες τους και τα συμπράγκαλά τους να πηγαίνουν για κανα live ή πρόβα . . . τους χαίρομαι , μου ανοίγει η διάθεση , κάτι ακόμα κουνιέται στην στον σημερινό χαώδη ωκεανό του ανωνύμου ήχουΤο μεταλ εχει φροντισει να φυγει απο τον κοινωνικο πραμα, κατα ενα 99% (μπαντες, ατομα, μαγαζια,χωροι κτλ), σταδιακα ολα αυτα τα χρονια υπαρξης του μετα το πανκ και το κλασικ ροκ.
Αλλα τους βρισκω κυριως εμμονικους, οπως τους προσκολλημενους με το βινυλιο (τυπου "μου ακουγεται καλητερα = ειναι καλητερο"), ομοιως και τους λαμπατους κτλ..
Το χειροτερο ειναι οτι ειναι ντροπη σαν τις γυναικες που βλεπουν γκριζ νεξτ τοπ μοντελ και δεν ντρεπονται να το παραδεχονται (ως οικιοθελως αυτοξεφτυλισμα της υπαρξης των). Η μουσικη εχει να κανει και με χρονολογια, οπως και καποια αυτοδιαθεση. Το Μεταλ εχει περασει την ημερομηνια ληξης του, οπως και (με καποια υπερβολη) το δικαναλο, οπως το vhs..
Οπως ειπα πιο πανω αναγνωριζω μονο το 1%, αποτι καταλαβαινω εκει καπου ανοικεις, αλλα δεν μπορεις να ισχυριζεσαι ως κρητιριο μουσικο το μεταλ, διοτι ειναι πολυ ψεμα/πολυ πιο ψεμα απόσο καταλαβαινει καποιος, και οπως λεει και ο Σελιν στο εργο του "το ψεμα ειναι πιο χορταστικο απο την αληθεια" (βλ. ταξιδι στην ακρη της νυχτας)..και αυτο ναι ειναι μερος του νηματως καπου..
.. ο εξτριμ ηχος και τα διαμαντια δεν ειναι μερος που εξεταζουμε εδω, οπως και το πανκ, αλλα οπως ειπα (σε προηγουμενο ποστ) το πανκ ειναι ψεμα και το γνωριζει.
Τα proac που έχεις τι ευαισθησία έχουν;φίλε προφανώς γράφεις για μένα χωρίς προηγουμένως να μπεις στο κόπο να διαβάσεις τι έχω γράψει:
....το ότι όλοι έχουν άποψη στο πως μπορεί να παίζει ένα μηχάνημα χωρίς να το έχουν ΠΟΤΕ ακούσει από κοντά είναι πράγματι εντυπωσιακό!
Προφανώς κι οι επικριτές του έχουν όλοι καλύτερα ενισχυτικά, ηχεία, πηγές, καλώδια κλπ στο τσαρδί τους....
Σίγουρα το συγκεκριμένο ενισχυτικό δεν είναι τέρας ισχύος, όμως για κάποιον που ακούει σε χαμηλές - μέτριες στάθμες και σε μικρό-μέσο χώρο ακρόασης μπορεί να αποτελέσει μια από τις λίγες πιθανές ποιοτικές επιλογές.
και:
Συμφωνώ μαζί σου για τις στάθμες, κι εγώ δεν είμαι από τους.."ήσυχους" ακροατές, συνήθως ακούω σε κανιβαλιστικές στάθμες, επομένως ούτε για μένα θα αποτελούσε επιλογή ο συγκεκριμένος ενισχυτής για το κυρίως μου σύστημα, όμως...το να χαρακτηρίζεται από κάποιους ως χάλιεντ ένα μηχάνημα ΧΩΡΙΣ να το έχει ακούσει είναι τουλάχιστον εξοργιστικό(εκτός αν ακούει σπίτι του με τον ongaku)
αυτό που ανέφερα ήταν ότι δε μπορεί κανείς να τσουβαλιάζει τα πάντα και να υποβαθμίζει οτιδήποτε είναι διαφορετικό από τις πεποιθήσεις του.. τίποτ άλλο!
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε τελικώς απαραίτητο, καθώς ο ενισχυτής οδήγησε τα 50άρια, οριακά μεν, αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα σε στάθμες που ξεπέρασαν τα 92dB στην θέση ακρόασης με σποραδικά φαινόμενα ψαλιδισμού. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τον συνδυάσετε με ένα ευαίσθητο ηχείο σε μικρό χώρο για να τον ευχαριστηθείτε.Group Test: 11 Integrated Amplifiers [avmentor.gr]
Group Test: 11 Integrated Amplifiers - Δοκιμάζουμε 11 ολοκληρωμένους ενισχυτέςavmentor.gr
Γι αυτόν εδώ οι ειδικοί τι λέτε; Ο Σταματάκος αναφέρει οτι οδήγησε τα atc τα 50αρια.
Λέει φίφες βάσει pdf ή όχι;
91dbΤα proac που έχεις τι ευαισθησία έχουν;
- πολύ για Βρετανικό ηχείο . . . από τα αγαπημένα μου . . .91db
Αδυνατεις όμως ή αρνείσαι σκόπιμα να κάνεις τη διάκριση..Να το διατυπώσουμε ορθότερα :
δεν έπρεπε ΚΑΝ να αμφισβητήσει τα υποτιμητικά σχόλια των προηγούμενων προς το μηχανάκι , διότι θεωρούνται θέσφατα αφού το μηχανάκι είναι σίγουρα "ασόβαρο".
Τυχερός είσαι.91db
Δεν έχω ντεσιμπελόμετρο φυσικά. Οπότε το κινητό φαντάζομαι είναι τιραλάλα παραριάλα.Κι εσύ πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο τα του ήχου και τί σημαίνει 92dB κορυφής κατά τις ακροάσεις, αλλιώς να μην πετάγεσαι.