Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Leandros το ΑΥΤΙ , έχει δίκιο..τα ηχεία έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και αδικούνταν από τον τεράστιο χώρο που έπαιζαν. Εξάλλου , δε γνωρίζουμε πώς τα είχαν ρυθμίσει. Πέραν αυτών, πόσα επώνυμα ηχεία ¨ παίζουν¨ καλά στις εκθέσεις?...(και πόσο διαφορετικά παίζουν σε άλλο χώρο).
Εξακολουθώ και πιστεύω στα Kii3...με έχουν ¨πείσει ¨ , αφού τα έχω ακούσει σε γνωστό μου φροντισμένο -κατά ΑΥΤΙΟΥ- χώρο και έπαιξαν εξαιρετικά.:thumbsup:
@chrispo ,για πέρυσι μπορώ να πω ότι...ίσως και να αδικήθηκαν από το μεγάλο χώρο αν και δε θα έπρεπε, τη προηγούμενη χρονιά όμως ακουγόταν το..ίδιο τραγικά σε ένα μικρό δωματιάκι του ξενοδοχείου..
Δε ξέρω, πραγματικά αν δε ήξεραν να τα σετάρουν οι υπεύθυνοι από την αντιπροσωπεία, αλλά πραγματικά, κι ο όρος "άθλιο" για τον ήχο που άκουσα, πολύ τους είναι!!
Ακόμα όμως κι αυτό να ισχύει, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, μιας κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, κι ούτε οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι δε ξέρουν να το σετάρουν, θα έδινες 32000€ για να δεις πως "μπορεί" να παίξει???:idk: :idk:
Ερώτημα 2ο:όσο καλά κι αν παίξουν, αξίζουν 32000€? ή στα ίδια χρήματα παίρνεις...¨τα πάντα όλα¨ και σου μένουν και ρέστα??

I

iason

Guest
Ναι, είναι αρκετά παλιά ηχεία.

Ευχαριστώ . Σκέφτεσαι να τα αλλάξεις?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Χωρίς να έχω ακούσει τα παραπάνω θα διαφωνήσω γιατί μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο
με άλλα ηχεία τα οποία όταν μπήκαν στο σπίτι και τα άκουσα τα ερωτεύτηκα ενώ στον αντιπρόσωπο
ήταν δράμα ο ήχος. Πιστεύω ότι ήταν καθαρά θέμα χώρου-στησίματος και δεν σου άρεσαν.
Και για να προλάβω το κράξιμο είμαι φαν των παθητικών και δικάναλου για μουσική :smile: :smile: :D
μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά και τις δύο χρονιές??
μπορεί...τι να πω?
ειλικρινά, αν έκλεινες τα μάτια, χωρίς να ξέρεις τι είναι αυτό που παίζει, μια ηχομπάρα του κατοστάρικου δε τι ξεχώριζες απ΄αυτό το χάλι..μια τραγωδία λέμε..

C

chrispo

Guest
@chrispo ,για πέρυσι μπορώ να πω ότι...ίσως και να αδικήθηκαν από το μεγάλο χώρο αν και δε θα έπρεπε, τη προηγούμενη χρονιά όμως ακουγόταν το..ίδιο τραγικά σε ένα μικρό δωματιάκι του ξενοδοχείου..
Δε ξέρω, πραγματικά αν δε ήξεραν να τα σετάρουν οι υπεύθυνοι από την αντιπροσωπεία, αλλά πραγματικά, κι ο όρος "άθλιο" για τον ήχο που άκουσα, πολύ τους είναι!!
Ακόμα όμως κι αυτό να ισχύει, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, μιας κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, κι ούτε οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι δε ξέρουν να το σετάρουν, θα έδινες 32000€ για να δεις πως "μπορεί" να παίξει???:idk: :idk:
Ερώτημα 2ο:όσο καλά κι αν παίξουν, αξίζουν 32000€? ή στα ίδια χρήματα παίρνεις...¨τα πάντα όλα¨ και σου μένουν και ρέστα??

...γιατί κάνουν 32000€? Τα άκουσες μαζί με τα sub?...(αλήθεια ποιά άκουσες ..?:whistling:)
(https://www.athensproaudio.gr/el/kii-audio-three.html)

Τα ηχεία για μένα , αποτελούν εξαιρετική λύση .
Ok, δεκτό ...εσένα μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά μην τα απαξιώνεις έτσι...είναι καλό ηχείο το οποίο απαιτεί σωστή ρύθμιση, για να αποδώσει τα μέγιστα.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
ισα με το γονατο μου εισαι δεν εισαι ....ντοκτορ :lol: :lol: :lol: ..σαν κατι μπασμενα ενεργα..με κανα δυο subwoofer απο κατω κατι γινεται:tongue::laugh::roflmao::roflmao:
Πόσο εισαι βρε, 3.40 και σου ερχεται μεχρι τα γονατα; Εσενα δε θα σου μπαινει ουτε το καλσον Παραγγελία θελεις... :p :p :p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.611
Κ. Χρήστο άσε τα καλώδια και πιάσε κανένα μεζέ και κανένα ποτηράκι. Βάλε μουσικούλα και άραξε να απολαύσεις.
δεν γινεται το ''κουσουρη'' το απεκτησα απο 12 χρονων οταν πηγα στη φιλαρμονικη των ιωαννινων τοτε πηρα και το πρωτο μου πικ-απ ενα φιλιπς το εχω ακομα θα το εβγαζα φωτο αλλα γιος μου ειναι σημερα αντιρηξιας

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
...γιατί κάνουν 32000€? Τα άκουσες μαζί με τα sub?...(αλήθεια ποιά άκουσες ..?:whistling:)
(https://www.athensproaudio.gr/el/kii-audio-three.html)

Τα ηχεία για μένα , αποτελούν εξαιρετική λύση .
Ok, δεκτό ...εσένα μπορεί να μη σου αρέσουν, αλλά μην τα απαξιώνεις έτσι...είναι καλό ηχείο το οποίο απαιτεί σωστή ρύθμιση, για να αποδώσει τα μέγιστα.
όχι, τ άκουσα χωρίς τα sub,
κρίνω απ ότι άκουσα, και για να είμαι απόλυτα ειλικρινείς, ανάμεσα σ αυτό και στα elac που προανέφερα, τα elac ήταν πολλές κλάσεις πάνω!
επαναλαμβάνω, από ότι άκουσα στην έκθεση ε?

είδα τιμή εδώ, αλλά στην Ελλάδα είναι εντέλει φθηνότερα!

Ακόμα κι έτσι όμως, μιλάμε για 26000€ μαζί με τις βάσεις!! ...με τίποτα λέμε!
φυσικά..περί ορέξεως ..κολοκυθόπιτα ε?

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Πάμε για τις 50 σελίδες κορίτσια! :party:
Είτε διαβάζεις αυτό το νήμα είτε το άλλο του Γιάνννη ντε , είναι το ίδιο και το αυτό.
Συγχώνευσε τα να σπάσουμε ρεκόρ :biggrin:

Reaction score
12.626
κρίνω απ ότι άκουσα, και για να είμαι απόλυτα ειλικρινείς, ανάμεσα σ αυτό και στα elac που προανέφερα, τα elac ήταν πολλές κλάσεις πάνω!

Καλά. Θυμάμαι το 96 που είχα πάει στο intercontinental, έπαιζαν τα reference της Audio Research με τα 801 της B&W ( αυτά με τη τεχνολογία nautilus, ποια είναι ) και micromega πηγή. Στα 5 λεπτά έφυγα. Έξυνε. Άραξα στη Mark Levinson με τα magnepan και στη Threshold με κάτι λεπτές κολώνες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.388
Είτε διαβάζεις αυτό το νήμα είτε το άλλο του Γιάνννη ντε , είναι το ίδιο και το αυτό.
Συγχώνευσε τα να σπάσουμε ρεκόρ :biggrin:
Σοβαρά μιλάς;

Άλλο θρεντ είναι αυτό;

Κι έλεγα που χάθηκε ο κουβερτας....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
όχι, τ άκουσα χωρίς τα sub,

Λέανδρε,με την ειλικρινή - όπως θεωρώ - επιμονή που επιδεικνύεις,εκθειάζεις ακριβώς τα θεμελιώδη πλεονεκτήματα των μοντέλων με...ομοαξονική αρχιτεκτονική στα μεγάφωνά τους...Τουλάχιστον δεν βασανίζεσαι από... ομοκεντρικοφοβία.
Κάτι είναι και αυτό. ;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Λέανδρε,με την ειλικρινή - όπως θεωρώ - επιμονή που επιδεικνύεις,εκθειάζεις ακριβώς τα θεμελιώδη πλεονεκτήματα των μοντέλων με...ομοαξονική αρχιτεκτονική στα μεγάφωνά τους...Τουλάχιστον δεν βασανίζεσαι από...ομοκεντρικοφοβία.Κάτι είναι και αυτό. ;)
από το ότι είπα ότι ήταν εντυπωσιακό το μικρό elac, μέχρι ότι το εκθειάζω υπάρχει τεράστια απόσταση bhutia μ.
Επίσης ανέφερα ότι είναι ιδιαίτερα τσιμπημένο γι αυτό που είναι, αλλά οκ..βλέπεις μετά και τα kii..και λές τζάμπα το δίνουν!!!:tongue::tongue:
Επίσης, αν κάτι μ αρέσει, δε θα κωλώσω να το παραδεχτώ, ούτε είμαι κατά των ομοαξονικών ή όλων των ενεργών, ή των λυχνιών κλπ...Fashion victim ή tech victim δεν είμαι..όπως θες πέστο!:)
Αν κάτι μ αρέσει θα το πω, δε θα προβώ όμως απαραίτητα και στην αγορά του ακόμα κι αν μπορώ! :wink:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.447
..το εθεσε (αλλη μια φορα) αριστα ο Γκουρου παραπανω.. αυτο το λεω εγω εντελως διαφορετικα... και θα γινει παρεξήγηση αμα το πω.. γι αυτο κραταω το στoμα μου κλειστο..
say nothing/speak no evil- rule no 3
amen! :boast::king:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas