leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.125
Επειδή δε θα ήθελα να θεωρηθεί ότι πατροναρω συγκεκριμένο ντίλερ θα προτιμούσα να στείλω πμ, αν δε σε πειράζει!leandros καλησπέρα.
Θα ήθελα παρά πολύ να μου πεις τι πρέπει να αγοράσω εγώ για να ακούσω βινύλιο αντίστοιχα με τα ψηφιακά αρχεία που έχω η και καλύτερα.....( να σου πω πως έχω aurender και roon για τον υπολογιστή και συνδρομές σε Spotify,tidal,και gobuz)
Δηλαδή τι πικαπ τι phono τι καλωδια και τι άλλο δεν ξέρω ( εσυ ξέρεις ) και πιο είναι το κόστος ...
Η επιθυμία μου είναι αληθινή και δεν τρολαρω και γεννήθηκε από μια κουβέντα που είχα με κανα δυο ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και οι οποίοι είναι λάτρεις του αναλογικού ηχου και μου είπαν ότι στο επίπεδο που είναι το στερεοφωνικό μου είναι κρίμα να μην ακούω βινύλιο.....
Στο ίδιο επίπεδο ηχου η και καλύτερο ( Δικαναλο πάντα ,όχι πολυκαναλο που είναι μια άλλη ιστορία ).
Να σου θυμίσω ότι έχω στην κατοχή μου ένα άριστο σαν καινούριο και ρυθμισμένο από επαγγελματία
technics 1200 mk2 με κεφαλή nagaoka mp110 και phono Edwards audio.( τα οποία και έχω στις αγγελίες προς πώληση )