3dB είναι διπλασιασμός της ισχύος.3 db είναι διπλασιασμός της έντασης
10dB είναι διπλασιασμός της έντασης.
3dB είναι διπλασιασμός της ισχύος.3 db είναι διπλασιασμός της έντασης
Πως θα γίνει αυτό; Καποια είναι 8ρια και κάποια 6.5αρια, άρα προορίζονται για χρήση σε διαφορετική απόστασηνα κρίνετε τα ηχεια αυτά μεταξύ τους χωρίς να πούμε σε τι χώρο θα παίξουνε
Την απόσταση 2mΠως θα γίνει αυτό; Καποια είναι 8ρια και κάποια 6.5αρια, άρα προορίζονται για χρήση σε διαφορετική απόσταση![]()
Το 6.5αρι οριακά θα το έβαζα στα δυο μέτρα, το 8ρι ναι.Την απόσταση 2m
Θεωρώ ότι συγκρίνουμε πάνω-κάτω ίδια ηχεία και όχι τόσο διαφορετικά όλα είναι μόνιτορ
Απ’τη στιγμή που το βγάζουμε στα 2 m να μπούνε και τα 6,5 Μπορεί να είναι ποιοτικότεραΤο 6.5αρι οριακά θα το έβαζα στα δυο μέτρα, το 8ρι ναι.
Εννοείται με δυο σαμπ.
Άρα μένουν τα δυο KRK και το Kali.
Μην επιμένεις, δεν ειναι καλή ιδέα.Απ’τη στιγμή που το βγάζουμε στα 2 m να μπούνε και τα 6,5 Μπορεί να είναι ποιοτικότερα
Ανάμεσα στα 2 KRK το πιο ακριβό δεν είναι καλύτερο;Μην επιμένεις, δεν ειναι καλή ιδέα.
Προτείνω τα φτηνά KRK μαζί με δυο σαμπ, ενα για τα καθε ηχείο.
![]()
KRK 10-S2
Βρες τιμές για KRK 10-S2 σε 4 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
600 ευρώ σύνολο για καθε κανάλι. Θα παίξουν χίλιες φορές καλυτερα απο τα Focal χωρίς σαμπ, στην ίδια τιμή.
Προφανως.Ανάμεσα στα 2 KRK το πιο ακριβό δεν είναι καλύτερο;
Η αγορά θα γίνει σήμερα ή αύριο δεν μπορώ να περιμένω έχω καθυστερήσει πολύΠροφανως.
Αλλα επειδή τα σαμπ ειναι απαραίτητα, είπα να σεβαστώ το μέγιστο μπατζετ που ορίζεται απο το ακριβότερο ηχείο που έβαλες στη λίστα, το Focal.
Αν σε παίρνει, πάρε το ακριβότερο KRK+2 σαμπ
Άλλη ιδέα: περίμενε να βγάλει η Kali το σαμπγούφερ της.
Τα KRK +subs αν δεν κρατιέσαι. Αυτά που μπορείς να πληρώσεις.Η αγορά θα γίνει σήμερα ή αύριο δεν μπορώ να περιμένω έχω καθυστερήσει πολύ
Έχει περίπου ένα χρόνο και δεν μπορώ να αποφασίσω.Φίλε δεν ξέρω τι σε πιέζει τόσο πολύ αλλά η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος σε αυτά τα θέματα.
Όχι, δεν πάμε εκεί.Έχει περίπου ένα χρόνο και δεν μπορώ να αποφασίσω.
Απ’ ότι φαίνεται πάμε ένα απαυτά τα δύο
Kali Audio IN-8. 339€
KRK V8 S4. 485€
Όχι δεν μπορώ να τα αγοράσω όλα άμεσα μετά από 8-10 μήνες τα σαμπΌχι, δεν πάμε εκεί.
Εχεις ήδη δυο σαμπ;