Δικάναλο χάος...? (ερωτήσεις - απορίες ενός "νέου & άσχετου" με το είδος)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.424
Αήντε ρε χαμένε από δω. Πάω να δω κάτι να βαράει το μπάσο να ξυπνάει πεθαμένους .
προσοχή μην ξυπνήσεις κανέναν που δεν πρέπει από το πολύ
πιου πίου πίου πίου :lolsign:
Ναι όντως!!
Συνήθως κλαίω απ' τα γέλια!!
καμία σχέση καλό μου Τοολανδρο

απλά ξέρω ότι ως γνήσιος χαιενδάς που είσαι....για να καταλάβεις που είναι το σουίτ σποτ των ηχείων του Μπάνη θα πρέπει τα σάλια σου να τρέχουν το ίδιο και από τις 2 πλευρές :cry::lol:
μη γεμίσουμε υγρασία το μέρος και χαλάσει το ριβιού

Last edited:

Reaction score
155
Ηρέμησε Moz-art δε σε μάλωσε κανένας ήρεμα ρώτησε και σε κλίμα φιλικό που όπως κατάλαβες υπάρχει στο φόρουμ!

Όσο για τα ηχεία τα 10" είναι και μεγάλα για τον χώρο αλλά πρώτα από όλα πρέπει να γίνει μια σωστή διαμόρφωση για να αξίζει οτιδήποτε και αν πάρεις!
Είμαι, πάντα, ήρεμος! ;)
Υπάρχουν και πιο μικρά από 10"; Η σωστή διαμόρφωση πώς θα πρέπει να είναι; Απ' ότι καταλάβατε ο χώρος δεν σηκώνει πολλές αλλαγές.

Reaction score
690
Είμαι, πάντα, ήρεμος! ;)
Υπάρχουν και πιο μικρά από 10"; Η σωστή διαμόρφωση πώς θα πρέπει να είναι; Απ' ότι καταλάβατε ο χώρος δεν σηκώνει πολλές αλλαγές.
PSX_20200222_234452.jpg

Αν μπορέσεις να κάνεις αυτό μέσα στο γραφείο σου θα είναι ότι καλύτερο.... και τα υπόλοιπα Βάλτα όπου χωρέσουν!!

Λέανδρος.... άσε τους να λένε!!!
Φέρε κανένα ουίσκι αφού δεν έχεις μικρόφωνο έτσι και αλλιώς και οι δύο θα τα ακούμε τέλεια...! ;)

Reaction score
7.049
Φίλε μου καλώς ήρθες.
Αν θες να ακούς μουσική σε έναν χώρο 12 τ.μ. με τυπική επίπλωση θα σου πρότεινα τα εξής:

Eνισχυτή: cambridge audio cxa60 και
Ηχείο : Mission QX-2

O ενισχυτής είναι αρκετά ευέλικτος με ενσωματωμένο DAC.
Καλά ξεμπερδέματα ! :D
.
Και αυτό το σετ πάντως για τον χώρο του φίλου φαίνεται καλή περίπτωση....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.774
Αναρτώ ένα πρόχειρο σχέδιο του χώρου όπως μου ζητήθηκε.
Ελπίζω να βοηθήσει...

View attachment 154798
Δεν καταλαβαίνω που θα μπουν τα ηχεία και που θα ειναι η θέση ακροασης.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.424
View attachment 154815
Αν μπορέσεις να κάνεις αυτό μέσα στο γραφείο σου θα είναι ότι καλύτερο.... και τα υπόλοιπα Βάλτα όπου χωρέσουν!!

Λέανδρος.... άσε τους να λένε!!!
Φέρε κανένα ουίσκι αφού δεν έχεις μικρόφωνο έτσι και αλλιώς και οι δύο θα τα ακούμε τέλεια...! ;)
το Τοολανδρο είναι του κονιάκ αναιδέστατε :lol:

Reaction score
690
Υπάρχουν και πιο μικρά από 10";
Αν διαμορφώσεις τον χώρο κάπως έτσι και κοιτάξεις αυτά που σου πρότεινα παραπάνω νομίζω θα είσαι super!
Θα του μάθω εγώ τα malt και τα ενεργά..... φανατικό θα στον κάνω.... :lolsign:

Reaction score
155
Δεν καταλαβαίνω που θα μπουν τα ηχεία και που θα ειναι η θέση ακροασης.
Τα ηχεία θα μπουν εκει που γράφω χώρος για ηχοσύστημα και η θέση ακρόασης απέναντι που είναι το έπιπλο του γραφείου.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Παναθεμα σε αχμακη!!
Προτιμώ παλαιωμενο τσίπουρο!!
Αλλά και το κονιάκ καλό είναι!
Άντε..κι.αν κάνω τη καρδιά μου πέτρα... μετά από ένα malt, μπορεί και να σου πω και κανένα .. αθώο ψεματακι ότι..μ' αρέσει το σύστημα σου!!

Reaction score
1.600
Τα ηχεία θα μπουν εκει που γράφω χώρος για ηχοσύστημα και η θέση ακρόασης απέναντι που είναι το έπιπλο του γραφείου.
Εννοείτε ότι θα τοποθετήσετε και τα ηχεία στη γωνία;;;
Αν η απάντηση είναι θετική, νομίζω ότι πολύ πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει είτε να αναδιατάξετε τον χώρο σας είτε να σκεφθείτε σοβαρά τη λύση των ακουστικών που σας προτάθηκε παραπάνω μεταξύ αστείου και σοβαρού. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι κρίμα για τα χρήματα που θα δώσετε.

Reaction score
690
273582_f138289bd3d9dad0dfd061336345be9d.jpg

Δε βλέπω "απέναντι" από τον χώρο που αναφέρεις κανένα έπιπλο γραφείου.....

Φίλε μου Moz_art αν θες πραγματικά να ακούσεις σωστά και να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσεις μόνο αυτό που σου ειπα!!! Διαμόρφωση χώρου πρώτα για το σύστημα και μετά για τα έπιπλα...!! Λυπάμαι!
PSX_20200222_234442.jpg

Reaction score
155
Εννοείτε ότι θα τοποθετήσετε και τα ηχεία στη γωνία;;;
Αν η απάντηση είναι θετική, νομίζω ότι πολύ πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει είτε να αναδιατάξετε τον χώρο σας είτε να σκεφθείτε σοβαρά τη λύση των ακουστικών που σας προτάθηκε παραπάνω μεταξύ αστείου και σοβαρού. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι κρίμα για τα χρήματα που θα δώσετε.
Ίσως δεν είναι και τόσο σωστό το σχέδιο που έφτιαξα. Η γωνία δεν είναι και τόσο "γωνία", είναι αρκετός χώρος που μπορούν να μπουν και τα ηχεία και να σχηματίζουν το ισοσκελές τρίγωνο που έδειξε παράπανω ο @Mpanis
View attachment 154816
Δε βλέπω "απέναντι" από τον χώρο που αναφέρεις κανένα έπιπλο γραφείου.....

Φίλε μου Moz_art αν θες πραγματικά να ακούσεις σωστά και να πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσεις μόνο αυτό που σου ειπα!!! Διαμόρφωση χώρου πρώτα για το σύστημα και μετά για τα έπιπλα...!! Λυπάμαι! View attachment 154817
Ναι, πράγματι δεν είναι ακριβώς απέναντι αλλά έχω τη δυνατότητα να τα γυρίσω ούτως ώστε να είναι απέναντι και να σχηματίζουν το τρίγωνο που σχεδιάσατε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv