alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.761
Οπότε δεν έχεις θέμα και αυτό που ζητάς είναι θέμα συνήθειας και όχι ανάγκης.Φίλε alexis εγώ δεν εχω πρόβλημα να δω ταινία με χωρίς καν υπότιτλους. Και proficiency έχω αλλά και λόγω έτερου ήμισυ βλέπουμε ταινίες με υπότιτλους στα ρώσσικα οπότε εγώ αναγκαστικά μόνο ακούω. Αλλά όταν θα δω μόνος μου μία ταινία γουστάρω να έχω και τους ελληνικούς υπότιτλους. Πέσμε κολλημένο, πες ότι έτσι μεγάλωσα και έμαθα και έτσι μου αρέσει, πες ότι θέλεις. Νομίζω ότι ούτε κακό είναι αυτό που ζητάω ούτε παράλογο.
Αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι από τις απαντησεις πολλών στο νήμα οι περισσότεροι είτε είναι ικανοποιημένοι με το streaming και να πληρώνουν μία συνδρομή νοικιάζοντας χωρίς ουσιαστικά πλέον να τους ανοίκει τίποτα και να έχουν ποιότητα ανάλογα με τις ορέξεις της σύνδεσης τους είτε να το ρίχνουν στα torrents οπότε μιλάμε για παράνομο κατέβασμα καθώς και όλη την διαδικασία που έχει το κατέβασμα, sync υποτίτλων κλπ κλπ.
Αφού σαν Έλληνες είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό τότε εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι που έγραψαν εδώ ήταν ξεκάθαροι ως προς τις προτιμήσεις τους. Απλά λυπάμαι για όλο αυτό...
Για το έτερο ήμιση ξέρω θα είναι κάπως οι υπότιτλοι στη γλώσσα της γιατί πάνω όλα είναι με μεταγλώττιση, ακόμα και στο cinema. Η δικιά μου ακόμα μου λέει "όταν βλέπετε μία ταινία, βλέπετε ή διαβάζετε;".

Δεν χρειάζεται να μας ανοίκει κάτι. Η χρήση πρέπει να μας ενδιαφέρει και όχι κτήση.
Δες το και αλλιώς. Η μανία της ιδιοκτησίας δεν έχει κανένα νόημα όταν υπάρχει δυνατότητα μίσθωσης. Οικονομικά δεν υπάρχει λογική. Το κάνουμε καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.
Διάβασε και αυτό.
Φεύγουν οι πρεμιέρες από τις αίθουσες και έρχονται οι οnline. Όχι μόνο για την περίοδο της πανδημίας αλλά και αργότερα.

WarnerMedia “Rethinking” Theatrical Model; AT&T COO John Stankey Doesn’t Expect “Snap-Back” Recovery By Exhibitors
WarnerMedia is "rethinking the theatrical model" due to COVID-19, AT&T COO John Stankey said, with a "snap-back" theater recovery unlikely.

Καλημέρες..