- Reaction score
- 3.854
Αυτό είναι που λένε κ@λοφτιαγμενο. 

LED είναι?
Και αν λέει ψέματα ο κατασκευαστής για την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ και δεν φταίνε οι βενζινάδες.?????....
Στο δρόμο προς τη δουλειά μου έχω βρει ΤΕΣΣΕΡΑ πρατήρια που μου έχουν βάλει περισσότερα λίτρα από όσα παίρνει.
Πυρακτωσεως μαλλον.LED είναι?
και εγω εκανα καταγγελια , (50 λιτρα σε οχι τελειως αδειο ρεζερβουαρ, οπου χωραει 44-45...) και εστειλα αποδειξη ταυτοτητα κλπ κλπ, μου στειλανε μετα 2 μηνες μειλ οτι ελεγξαν την συγκεκριμενη αντλια κ την βρηκαν στο αποδεκτο οριο.Θαύμα....
Έκανα καταγγελία σε πρατήριο που μου έβαλε περισσότερα λίτρα από όσα παίρνει το τεπόζιτο σύμφωνα με το επίσημο εγχειρίδιο του κατασκευαστή, και βέβαια δεν πήγα και άδειος στο πρατήριο.
1-2 μήνες μετά έλαβα email ότι πήγανε και τον έλεγξαν και τον βρήκαν σωστό.
Ξέρουν πώς να κρυφτούν, έννοια σας....
Στο δρόμο προς τη δουλειά μου έχω βρει ΤΕΣΣΕΡΑ πρατήρια που μου έχουν βάλει περισσότερα λίτρα από όσα παίρνει.
Κ εγω εκανα σε καινουριο αμαξι, πετρελαιο, δεν ξερω τι εβαλε δεν πηγαινε καθολου . Η απαντηση του υπουργειου Ολα καλα, γαμω τα υπουργεια μας! Δεν ξερω ομως αν ο βενζινας με το αποδεικτικο απο το υπουργειο μπορει να κινηθει νομικα για συκοφαντικη δυσφημιση, γιατι εγω αν ημουν καθαρος θα το εκανα!και εγω εκανα καταγγελια , (50 λιτρα σε οχι τελειως αδειο ρεζερβουαρ, οπου χωραει 44-45...) και εστειλα αποδειξη ταυτοτητα κλπ κλπ, μου στειλανε μετα 2 μηνες μειλ οτι ελεγξαν την συγκεκριμενη αντλια κ την βρηκαν στο αποδεκτο οριο.