Εδώ γελάμε

ika

News
Reaction score
16.602
....
Στο δρόμο προς τη δουλειά μου έχω βρει ΤΕΣΣΕΡΑ πρατήρια που μου έχουν βάλει περισσότερα λίτρα από όσα παίρνει.
Και αν λέει ψέματα ο κατασκευαστής για την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ και δεν φταίνε οι βενζινάδες.????? :rofl:
:drinks::gamer::dance2::boast:

Reaction score
888
Θαύμα....
και εγω εκανα καταγγελια , (50 λιτρα σε οχι τελειως αδειο ρεζερβουαρ, οπου χωραει 44-45...) και εστειλα αποδειξη ταυτοτητα κλπ κλπ, μου στειλανε μετα 2 μηνες μειλ οτι ελεγξαν την συγκεκριμενη αντλια κ την βρηκαν στο αποδεκτο οριο.

Reaction score
372
Έκανα καταγγελία σε πρατήριο που μου έβαλε περισσότερα λίτρα από όσα παίρνει το τεπόζιτο σύμφωνα με το επίσημο εγχειρίδιο του κατασκευαστή, και βέβαια δεν πήγα και άδειος στο πρατήριο.

1-2 μήνες μετά έλαβα email ότι πήγανε και τον έλεγξαν και τον βρήκαν σωστό.

Ξέρουν πώς να κρυφτούν, έννοια σας....

Στο δρόμο προς τη δουλειά μου έχω βρει ΤΕΣΣΕΡΑ πρατήρια που μου έχουν βάλει περισσότερα λίτρα από όσα παίρνει.
και εγω εκανα καταγγελια , (50 λιτρα σε οχι τελειως αδειο ρεζερβουαρ, οπου χωραει 44-45...) και εστειλα αποδειξη ταυτοτητα κλπ κλπ, μου στειλανε μετα 2 μηνες μειλ οτι ελεγξαν την συγκεκριμενη αντλια κ την βρηκαν στο αποδεκτο οριο.
Κ εγω εκανα σε καινουριο αμαξι, πετρελαιο, δεν ξερω τι εβαλε δεν πηγαινε καθολου . Η απαντηση του υπουργειου Ολα καλα, γαμω τα υπουργεια μας! Δεν ξερω ομως αν ο βενζινας με το αποδεικτικο απο το υπουργειο μπορει να κινηθει νομικα για συκοφαντικη δυσφημιση, γιατι εγω αν ημουν καθαρος θα το εκανα!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Αν είχες βγει στα κανάλια να τον κράξεις (αδίκως), ίσως και να μπορούσε να κινηθεί νομικά εναντίον σου. Τώρα δε νομίζω πως μπορεί.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός